[Pomoc] Kako prebaciti server na 0.3d ??

Započeo Lemi_Zero, Decembar 14, 2011, 07:26:12 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Lemi_Zero

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Kako da prebacim skriptu na 0.3d posto mi je sada na 0.3c kako da je prebacim da bude na 0.3d da mogu uci svi sa clientima 0.3d ?
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Skines samp server 0.3d r2 client sa www.sa-mp.com/download i iskopiras samp-server.exe u tvoj gamemod :)
OTISAO SAM BREEEEEEEEEEEEE

Lemi_Zero

Imam problem... cim dodjem do neke kapije i kucam /otvori ona se ne otvara normalno nego se nekako uvrce evo pogledajte sliku...

Hm negde na glavnom samp forumu sam video to navedeno kao bug a mozda i nije ako ti fali novih argumenata za MoveObject, a ukoliko koristis Streamer moze biti i do njega pricaj kojih par nedelja da se to popravi i onda skini opet.
MoveObject(objectid, Float:X, Float:Y, Float:Z, Float:Speed, Float:RotX = -1000.0, Float:RotY = -1000.0, Float:RotZ = -1000.0);
Ne bi' sada da padam kada sam stigao dovde...
Sta god da se desi , zauvek ostacu ovde
Ostacu ovde...Zauvek ostacu ovde...
Ne zelim nigde da odem ... Jer najlakse je uspeti al najteze je ostati covek !!!

Lemi_Zero

Mirnas_Tajic

Probaj MoveDynamicObject
Poslednja Izmena: Decembar 14, 2011, 15:55:38 POSLE PODNE od Mirnas_Tajic

Lemi_Zero

Sve je radilo i sve je bilo ok dok nisam namestio na 0.3d od kada je 0.3d onda se ovo sje-balo  :(

Mirnas_Tajic

Meni je vec MoveDynamicObject i opet nece..:/

Patrick

Skini novi stremamer i rjesit ces sve probleme, evo ti linka
Citathttp://code.google.com/p/samp-streamer-plugin/downloads/list
i stavi ga u plugins i ponowo compile mod i sve ce ti radit bez greske barem tako meni  :)

Patrick sto lazes da ti radi kad meni izbrise sve moguce objekte i interijere -.-

Mirnas_Tajic