Inferno Gaming Forum

Započeo Jackie, Decembar 05, 2011, 16:38:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Poslije nekoliko neuspjelih pokuÅ¡aja, pokuÅ¡aćemo ponovo oživjeti Inferno Gaming zajednicu! Novi vlasnici, novi gamemod, novi Inferno Gaming! Forum je dizajniran od profesionalnog web designera, do sada vama nepoznatog člana na ovom forumu. Uskoro će se i on registrovati pa ćete ga moći kontaktirati i na ovom forumu. TakoÄ'e sam zaboravio reći, da je tema na forumu editovana i da se zove Scratch. Gamemod radi jedan dobar skripter i on je od 0. Do sada sa dobrim članovima Staff Teama, pokuÅ¡aćemo ostvariti naÅ¡ cilj. NaÅ¡ cilj upravo je: oživiti Inferno Gaming i sastaviti uspjeÅ¡nu zajednicu.

Forum URL: www.inferno-gaming.com
Vlasnici: Johnny i Jackie
Webmaster: Johnny
Super moderator: Jamal
Administrator: Jackie

S poštovanjem, IG Administracija.
Poslednja Izmena: Decembar 05, 2011, 16:40:38 POSLE PODNE od Jackie

Po meni dizajn foruma ništa sa ničim....

Srećno
Poslednja Izmena: Decembar 05, 2011, 16:46:03 POSLE PODNE od [X-3]Talavander
Kada muškarac priča ženi bezobrazne stvari, to je seksualno uznemiravanje…
A kada žena to radi muškarcu to je 2 eura+PDV po minuti. :D

[BUL]Salvatore

[quote author=[X-3]Talavander link=topic=34094.msg255081#msg255081 date=1323099605]
Po meni dizajn foruma nista sa nicim....
[/quote]
Možda se trenutno čini malo nepregledan, ali to je sigurno zbog pojedinih boardova i kategorija. Još kategorija i boardova ćemo dodati, pa će biti više pregledno. A tema po dizajnu je po meni pregledna i uredna.

Citat: Izzy poslato Decembar 05, 2011, 16:48:29 POSLE PODNE
[quote author=[X-3]Talavander link=topic=34094.msg255081#msg255081 date=1323099605]
Možda se trenutno čini malo nepregledan, ali to je sigurno zbog pojedinih boardova i kategorija. Još kategorija i boardova ćemo dodati, pa će biti više pregledno. A tema po dizajnu je po meni pregledna i uredna.
[/quote]

Mislim na onaj backgraund..nekako mi odskace od onog crnog dela
Kada muškarac priča ženi bezobrazne stvari, to je seksualno uznemiravanje…
A kada žena to radi muškarcu to je 2 eura+PDV po minuti. :D

[BUL]Salvatore

[quote author=[X-3]Talavander link=topic=34094.msg255085#msg255085 date=1323100154]
Citat: Izzy poslato Decembar 05, 2011, 16:48:29 POSLE PODNE
[/quote]

Mislim na onaj backgraund..nekako mi odskace od onog crnog dela
[/quote]
Mora biti malo svjetlosti na forumu, da ne bude samo crno i sivo. Forum ćemo još dodatno srediti za praznike.

Evo odma greska na forumu nisam se ni registrovao -.-' sve unesem i izadje ovo
http://www.zaslike.com/files/26ku8dgik7mylukwcpi.png

Sretno vam!
Stay hungry, Stay foolish  :)

Ukucaj ono sto ti pise za izracunat !
Poslednja Izmena: Decembar 05, 2011, 19:09:42 POSLE PODNE od Jackie

Ovako cete sigurno uspeti. Ja trazim pomoc ne mogu se registrovati da vidim ceo forum vas boli uvo, daleko cete dogurati

Tema nije otvorena po pravilima.
  • Morate imati svoju zajednicu i server ako želite pisati o nećem novom u vezi zajednice ili servera.

Kad bih ponovo mogao da biram...al' nemozes da biras.
Zajebes jedan minus i ode ceo zadatak u kurac. Ceo fazon brate, nema druge sanse.

[BUL]Salvatore

Citat: Poslednji Don poslato Decembar 05, 2011, 22:25:20 POSLE PODNE
Tema nije otvorena po pravilima.
  • Morate imati svoju zajednicu i server ako želite pisati o nećem novom u vezi zajednice ili servera.
O čemu ti pričaš dečko? Imamo svoju zajednicu i server, zajednica je u pogonu kao i forum, a na serveru i gamemodu se još radi.