Glavni razgovor #13

Započeo ...Neno..., Decembar 03, 2011, 11:34:08 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

...Neno...

K-DST (ili kako vec) - Hold the line  :D

pjesma extra  ;D

Kako mi nedostaje 2005 kad sam počeo tek GTA SA kad je izašao , to su bili dani , ja s burazerima igro po cijele dane to su bili dani ili kad sam tek počeo SA:MP 2007 , tad je bilo zabavno.
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

J4€k

Meni nema do linking parka
Waiting for the end
New devide
pepercut
Breaking the Habit
Crawling
Roling in the deep - znam da je samo prerada pjesme od adele ali je dobra  :-*

Itd
Poslednja Izmena: Decembar 10, 2011, 12:14:42 POSLE PODNE od .::[Raven]::.(J4€k)

...Neno...

Citat: I've Got All This Ringing In My Ears And None On My Fingers poslato Decembar 10, 2011, 12:04:45 POSLE PODNE
Kako mi nedostaje 2005 kad sam počeo tek GTA SA kad je izašao , to su bili dani , ja s burazerima igro po cijele dane to su bili dani ili kad sam tek počeo SA:MP 2007 , tad je bilo zabavno.
Ja sam imao komp. dvicu negde 2006.2007 dobio novi komp , cetvorku i od tad igram GTA SA,al to mi je bilo ekstra,ja i moj prijatelj takmicimo se ko ce prije prijeci igricu haha al stvarno bilo ekstra.

Citat: ...Neno... poslato Decembar 10, 2011, 12:15:41 POSLE PODNE

Ja sam imao komp. dvicu negde 2006.2007 dobio novi komp , cetvorku i od tad igram GTA SA,al to mi je bilo ekstra,ja i moj prijatelj takmicimo se ko ce prije prijeci igricu haha al stvarno bilo ekstra.

neno,pa ti si igrao samp sa 7 godina...hahahaha... :D

...Neno...

Citat: |W| KombinatoRâ,,¢ poslato Decembar 10, 2011, 12:22:29 POSLE PODNE

nisam igrao samp,nego gta san andreas.. :-X

Citat: [SL]DJ LuxZillo poslato Decembar 10, 2011, 11:38:42 PRE PODNE
"All my exes live in Texas" :D ovo je najjaca pjesma :P

hahah kraljuu :D

i ova http://www.youtube.com/watch?v=dX1pvqvHFBg xD
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Citat: ...Neno... poslato Decembar 10, 2011, 12:26:22 POSLE PODNE
nisam igrao samp,nego gta san andreas.. :-X
[/quote]
a kad si krenuo samp?

Ljudi jel host mora prebaciti mašinu na 0.3d ili ja mogu sam?
[/center]

Citat: I've Got All This Ringing In My Ears And None On My Fingers poslato Decembar 10, 2011, 12:04:45 POSLE PODNE

Da tako i ja i prijatelji u ulici , čekali smo GTA SA i kad je izašo ja skinio i svima instaliro i svi počeli u isto vrijeme i naravno ja prvi prešao ali zanimljivo je bilo tada nisam ništa znao sve sam se morao snalaziti i tako.
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

makelele

Citat: [SL]Reggie poslato Decembar 10, 2011, 14:50:01 POSLE PODNE
Ljudi jel host mora prebaciti mašinu na 0.3d ili ja mogu sam?
kolko znam host mora takodje

napokon istekla zabrana pisanja :O
Poslednja Izmena: Decembar 10, 2011, 15:40:25 POSLE PODNE od Civi_The_Kid|fixman|