Divix Studio

Započeo MuXes, Novembar 29, 2011, 15:01:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Tuteri ste ? Imate problem za vasim računalom ? Trebate neki savjet ? Ocu GXF Design ? Sve to mozete naci na ovo stranici stranici ! Pratite nas regristrirajte prva 2 najaktvnija člana dobivaju Global Moderatora !
www.divix-studio.tk
Poslednja Izmena: Novembar 29, 2011, 15:01:24 POSLE PODNE od MuXes

Paco

Citat: !вÑ"!ρα¢σ_ѕιχχ poslato Novembar 29, 2011, 15:03:23 POSLE PODNE
.tk? al eto sretno vam
mene te domene opce nezanimaju..... sta cu sad se ja j**a*t stim ...ako ovaj forum stvarno nesto dostigne mjenjam domenu u .com

Citat: MuXes poslato Novembar 29, 2011, 15:05:58 POSLE PODNE
.tk? al eto sretno vam
mene te domene opce nezanimaju..... sta cu sad se ja j**a*t stim ...ako ovaj forum stvarno nesto dostigne mjenjam domenu u .com

Zato zanimaju Google i korisnike. Zašto? Pa nikad se nećeš progurat na googleu sa free domenom, a pogotovo ako ne staviš prave Meta key-se, a korisnici čim vide free domenu, odma se to smatra testiranjem/neozbiljnom stvari ;)

Dizajn nemam šta commentat, instalirana ova Citizes za SMF, il' kako se već zove..

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Citat: [AG]Michael poslato Novembar 29, 2011, 15:08:55 POSLE PODNE
Citat: MuXes poslato Novembar 29, 2011, 15:05:58 POSLE PODNE
.tk? al eto sretno vam

Zato zanimaju Google i korisnike. Zašto? Pa nikad se nećeš progurat na googleu sa free domenom, a pogotovo ako ne staviš prave Meta key-se, a korisnici čim vide free domenu, odma se to smatra testiranjem/neozbiljnom stvari ;)

Dizajn nemam šta commentat, instalirana ova Citizes za SMF, il' kako se već zove..
pa dobro ...neki ce dolazaiti ako bude dosta članova rekao sam mjenjat cu !

Pa clanovi ti nece baš dolaziti na tu domenu,bolje je odma dat 3-4 eura za .info barem ako ništa..
[/center]

rekao sam da cu menjati ako bude ok sa članovima i s forumom ... ako ih dodje bar 30 na forum mjenjam domenu... i znam mnogo takvih foruma stim domenama imaju preko 100 članova  >:(
Jos nesto ovaj logo je flash nevalja uskoro profesionalni u izradi je !
Poslednja Izmena: Novembar 29, 2011, 15:20:47 POSLE PODNE od MuXes