[Pomoc]Torrent

Započeo Medis, Novembar 25, 2011, 18:18:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ja sam sve uradio u torentu downlada san andreas i sad sta trebam uraditi sa ikonicmom plz help ne znam  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(
Pravim modove i FS-ove javite mi se na PM za drugo samo $$$$$$$$$

Pa idi desni klik tamo u torrentu de si skino i idi Open Containing Folder onda ce ti otvoriti de si skino to Pokreni preko WinZip-a ili WinRar-a
Poslednja Izmena: Novembar 25, 2011, 18:21:43 POSLE PODNE od Deda

Nadjes datoteku gde ti je samp ono win one "knjigce" izbacis na desktop upalis Demon Tools pa ides Virtual Device--->Device 0 [:F]--->Mount Image . Izaberes tu "knjigicu" sa desktopa i instaliras i kraj :)

A ukoliko ti download nije u obliku WIN nego samo folder uzmes ceo folder izbacis na desktop pa ides desni klik i izaberes "Add to "imeigrice".rar"

Nadam se da sam pomogo :)

Citat: [AG]SpawneR poslato Novembar 25, 2011, 19:02:07 POSLE PODNE
Nadjes datoteku gde ti je samp ono win one "knjigce" izbacis na desktop upalis Demon Tools pa ides Virtual Device--->Device 0 [:F]--->Mount Image . Izaberes tu "knjigicu" sa desktopa i instaliras i kraj :)

A ukoliko ti download nije u obliku WIN nego samo folder uzmes ceo folder izbacis na desktop pa ides desni klik i izaberes "Add to "imeigrice".rar"

Nadam se da sam pomogo :)

Znaci skinuo sam igru i dobio sam folder, unutra je instalacija, ali jednostavnije je zapakovati pa opet raspakovati ahahahahahahhahha pomogao si mu svaka ti čast
Kada muškarac priča ženi bezobrazne stvari, to je seksualno uznemiravanje…
A kada žena to radi muškarcu to je 2 eura+PDV po minuti. :D

Probat cu :D
Pravim modove i FS-ove javite mi se na PM za drugo samo $$$$$$$$$

cristiane