Pomoc i savijet

Započeo Bobo, Novembar 22, 2011, 13:44:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Molio bih vas ako mi mozete pomoc da mi preporucite ili stavite dawnload link da igraci u serveru nemogu si stvarat novac,oruzje i anti speed hack.Da nemogu Hackati...  Molio bih vas ako netko zna neki antihack da radi i da je dobar.
Hvala

Molim Vas ako ima tko da bi mi ubacio Anticheat u gm.stalno mi javlja gresku.antichet sam skinuo junkBuster sa samp stranice update verzija 5 samo bi mi to trebalo.Ako ima netko tko bi uradio neka mi se javi.

evo posaljem ti link servera sada pa mi ubaci ako mozes pls.Jel ti trebam poslat i JunkBuster

Citat: dogy poslato Novembar 23, 2011, 11:00:56 PRE PODNE
evo posaljem ti link servera sada pa mi ubaci ako mozes pls.Jel ti trebam poslat i JunkBuster

na pm mi posalji

eto nisam uspio ubaciti Junkbuster u mod..ima li netko jos tko bi pomogao ili dao koji drugi jednako dobar antichat da pokusam ubaciti.Stvarno mi je hitno...

Citat: dogy poslato Novembar 23, 2011, 21:50:13 POSLE PODNE
eto nisam uspio ubaciti Junkbuster u mod..ima li netko jos tko bi pomogao ili dao koji drugi jednako dobar antichat da pokusam ubaciti.Stvarno mi je hitno...

moras ga includeat u svoj gm i ubacit u pawno junkbuster,da mos compileat

i onda fileove od jb-a stavit na server...

Pa tako i napravim i onda cimpail zablokira i baci nemoze radniti normalno.Kada izbacim Van onda compail prodje..
Hoces da ti posaljem pa da vidis ti.Stvarno mi to treba a nemogu uraditi..