Pecalica

Započeo BloodMaster, Novembar 16, 2011, 11:57:26 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Neznam dali ste čuli za ovo, ali evo da vam objasnim o čemu je rječ.

Ako se sjećate Lockerza, ovo radi na isti princip samo je Hrvatsko ali nagrade se šalju u sve države.

Naime, skupljate bodove gledajući razne videoe, odgovaranjem na anketu i slično.
Nakon svakih nekoliko dana otvara se pecanje za neki proizvod (TV, Mp4 playere, razne konzole (PSP, Wii itd), satove i slično.) a onaj najbrži korisnik koji prepiÅ¡e code osvaja taj proizvod za 1kn (12din,0.25km,0.15â,¬...) te onoliko bodova koliko je taj proizvod.

Support im je savršen i radi skoro 24/7.

Svaki dan u 21h se odvija nagradna igra na facebook fanpagu i dariva se majica najbržim korisnicima.
Ja za sada nisam ništa dobio.

Poštarina je na njihov račun ali ako ste iz druge države, carina ide na vaš račun (dakako, nije velika)

Ima još dosta toga ali neda mi se pisati.

Ukoliko se želite registrirati molim vas da to obavite preko ovog linka jer sam vas obavijestio o tome: www.pecalica.hr

TakoÄ'er recite vaÅ¡a miÅ¡ljenja o ovome i vaÅ¡e trenutno bodovno stanje te vaÅ¡a pozitivna i negativna iskustva.

Pozdrav

Kako sam skonto salju i u bih te nagrade?
[/center]

moze li  nekakav fb link i slicno?
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

O bome nečete, ovakve teme nečemo, sve ali apsulutno sve informacije možete saznati na www.pecalica.hr a ta stranica je tipa lockerz samo sto je registrirana firma u HR, i salju u sve zemlje ali u hrvatskoj je dostava besplatna a u ostalima trošak carine i slično snosi dobitnik