Cura me zajebava...

Započeo SpawneR., Novembar 15, 2011, 15:52:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E momci strucnjaci imam jedan problem..
Imam dve cure..Jedna bi se Je*** kad hoces..
A druga je tiha povucena a dobra...

Pa koju da zadrzim :P

Ako ti sa svojih 12 godina imas devojku koja oce da se jeb* ja sam onda dzon travolta
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Pa sa svojih 12 godina u mome gradu mozes sve da odradis..Uzgred ona je 2god starija od mene..Odnosno bivsa od mog brata...

Ti imas 12? a ova sto oce da se je*e je staria od tebe 2 god, sto znaci da ima 14?! Devojka sa 14 god nema ni dlake na pi*ki a ne da oce da se je*e!? Malo nemoguce al aj.. Ugl ako je istina to sstos reko uzmi ovu sto je mirna, mali si ti za ....  ;)  :D :D
Poslednja Izmena: Novembar 15, 2011, 16:06:10 POSLE PODNE od [BD] S.Lepotic - M.Larkin

Ovu ako ti mozes da jebes,onda moze da je jebe i svaki drugi.Evo ti opcija:Sa tom drugom budi u vezi,a tu prvu jebi :D .Tu sto se jebe posalji u sarajevo na 10 dana..

SoNNix

1 stvar je sta mislim da laze..
2 stvar je ako oces vezu uzmi ovu povucenu ionako to nije veza s 12 godina je*e*i...dobro je gotti rekao da joj ni dlake na pi*ki nisu pocele rasti a ni tebi hahahha

Citat: [AG]Dzen0' poslato Novembar 15, 2011, 16:12:11 POSLE PODNE
hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa

jbt kako si [cenzura] -.-'

Uzmi ljepsu i pametniju a ne kurcu neku od 12 godina -.-'

Rano si poceo sa precnjem cc
Nije rano,samo nek udara  :D  :D

Citat: SoNNixâ,,¢ poslato Novembar 15, 2011, 16:10:32 POSLE PODNE
1 stvar je sta mislim da laze..
2 stvar je ako oces vezu uzmi ovu povucenu ionako to nije veza s 12 godina je*e*i...dobro je gotti rekao da joj ni dlake na pi*ki nisu pocele rasti a ni tebi hahahha

To sam ja reko a ne Gotti :D  :D  :P :P :P

Da vas banam? neda mi se... puno vas piše tu!
a autor ove teme je ostao upamćen.. to sigurno!
LOCK dok se nisam predomislio u vezi kažnjavanja e-manijaci... ili bar vi tako mislite   :'(
btw ova tema je nadmašila sve ostale, bilo je tu dosta gluposti al ovo je VRH!

Hahahahahahahhahaahhaahahah e ovo mi je danas baš trebalo, smijo sam se ko konj haha XDDDDDD

cristiane

Obizrom na tvoju godine u odnosu na njihove,prije bi rekao da će one tebe je*bati.