[FS]YouTube Player[0.3d]

Započeo Josip_Arc, Novembar 15, 2011, 00:55:05 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Hoce li neko pomoci oko ovog problema sto nece dalje da izadje ????
RESPECT FOR MILANCE !

Ja mislim da ovde treba lock poÅ¡to ova FS viÅ¡e ne radi..U početku je radila ali je onda sajt youtube to mp3 promenio princip rada a ova FS je radila pomoću njega....Sad je jednostavno nemoguće napravit' da ovo radi..Bar koliko ja znam.  :) Izvin'te za refresh.
Ne igram SA:MP vise..

kako da namestim na moj server ovo kako prebaciti to na 0.3d ? ako moze neko mi kaze

Brate ja sam skriptu ovako skinuo neki su rekli da to nije dovrsena skripta -.- pa zato
RESPECT FOR MILANCE !

Meni neče da svira...Dali treba ima neki plugin/include poseban ako treba aj salji link ovjde brate odlično je...
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Jeste vi živi ?? Može odgovor ?
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Ne radi DP, ne refreshaj teme, netreba ..
Mapam besplatno!

Zašto mi ne svira onda ?

Pustim pjesmu na sve i ne radi ?

Najnoviji streamer skini ..
Mapam besplatno!

Daj link...Nemam ga

ja imam sve ali fs nece da mi radi tj ukucam youtube i sad ok izadje dijalog ali kada kliknem na nesto drugo nema dalje :S
RESPECT FOR MILANCE !

Citat: filip.admin poslato Mart 10, 2012, 23:28:34 POSLE PODNE
Daj link...Nemam ga

I muzičku, a jeste lijeni vi danaÅ¡nja djeca  ::)

Klikni me nježno
Mapam besplatno!

Moze meni neko da pomogne ?
RESPECT FOR MILANCE !