[Najava] RiverSide Roleplay

Započeo K4[Я]!K3, Novembar 13, 2011, 19:48:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

dragan12

Video sam forum jos jutros :)
Mapa jedan od najboljih mapera na BS za koje znam (Neno) i skripta jedan sjajan skripter (Karike). Ocekujem nesto veoma dobro. Sretno vam. Lep forum

Citat: [BD]Gagi poslato Novembar 13, 2011, 21:12:47 POSLE PODNE
Mapa jedan od najboljih mapera na BS za koje znam (Neno) i skripta jedan sjajan skripter (Karike). Ocekujem nesto veoma dobro. Sretno vam. Lep forum
Hvala gagi care :)

Sretno vam... Znam da ce biti najbolji mod :D
Trenutno radim novi DeathMatch server... Trazim ljude koji mogu pomoc na bio koji nacin.. Za vise info PM ;)

kad karike bude sredio mod.. pa to ce bit... uhhhhh... :D

sretno ;)

Sretno. :)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Sretno vam sa serverom.cini mi se odlican  ;)

Real-Life informacije

Ime : Antonio
Nadimak : Tony
Mjesto : Đakovo,Hrvatska
Pol : Musko
Godine : 15

Afrika Gaming Informacije

Rank : Mapper
Profil : Click
Nick : Jimmy_Lopez Status : Lider HPL-a Level : 1 Imovina : -

SoNNix

U moje ime a i u ime cjele RiverSide zajednice, Vam se zahvaljujem na lijepim zeljama :)

Citat: [BD]Gagi poslato Novembar 13, 2011, 21:12:47 POSLE PODNE

Potpis ..

I od mene srecno :)

@Don_Sergio a to za kopiranje nemozes reci jer dobre zajednice imaju to -hq.com evo jedna od njih sd-hq.com to je cs server i koji traje vec dugo od 2008 ako se nevaram ili 09 .. No nebitno samo mogu reci za kopiranje nema stim veze ..
Poslednja Izmena: Novembar 14, 2011, 12:00:24 POSLE PODNE od Johnny[C]

...Neno...

Gagi,txn :D

hvala i svima ostalima,ocekujte nevjerovatnu skriptu sa najunikatnijim mapama od strane nidze,a pogotovo mene  :)

Karike sretno!
jedan sam od prvih registriranih na forum :)
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

...Neno...

261 Postova u 58 Tema od 41 ÄŒlanova. Najnoviji ÄŒlan: stX.

Najviše Online Ikada: 55 (Studeni 13, 2011, 03:31:31 )

Odlicno nam ide za sada.

Hvala svima i naravno,registrujte se!