New Genreation Od sada Hard-Core Roleplay

Započeo [BM]Aleksa_Smiljanic, Oktobar 29, 2011, 19:38:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

E ovako velik broj vas je bio na mom serveru i videli ste da je game mod bio po prilicno los e sad . . .

Resio sam da vratim server nazad iz sina naravno bice i novog moda. . .
Pri otvaranju promenicu ima u Hard-Core Roleplay jel mi je omiljen CS server naravno Yugoslavia Hard Core. . .
Mod ce biti LARP skroz preveden sa moim mapama komande jos radim bicete obavesteni u buducem
Lideri i Admini ce se deliti na forumu www.hardcore-roleplay.tk ali forum moram obnoviti jel su topici vezani za stari server

Ukoliko vas zanima admin veceg levela potreban mi je jedan maper da ima iskustva malo i u pawnu. . . .

Trebace mi neko ko ce dizajnirati LOGO ko to uradi dobice adm lvl 6

Za vise imformacija pitajte na [PM] Private Message
Ili putem Team Speeka IP: 62.104.20.65
Port: 10506
Poslednja Izmena: Oktobar 29, 2011, 19:47:27 POSLE PODNE od [BM]Aleksa_Smiljanic

Citaj rpavila za RolePlay servere moras da imas domenu placenu .tk je besplatna...

Citat: [UG]SpawneR poslato Oktobar 29, 2011, 19:49:50 POSLE PODNE
Citaj rpavila za RolePlay servere moras da imas domenu placenu .tk je besplatna...

Citaj ti pravila! >:(

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=3448.0

Za najnovije informacije o SA:MP serverima, ne treba domena, treba samo u dijelu SA:MP server oglasi, i ne pravi se pametan i ne skupljaj postove.
Last nick: Vectro64

cristiane

Citat: [AG] Makaveli aka Make poslato Oktobar 29, 2011, 19:54:43 POSLE PODNE
Za najnovije informacije o SA:MP serverima, ne treba domena, treba samo u dijelu SA:MP server oglasi, i ne pravi se pametan i ne skupljaj postove.
Ovaj pod-forum zahtjeva isto pravilo kao Å¡to je i kod SA:MP server oglasi,jer nema razlike izmeÄ'u ova dva pod-foruma,samo Å¡to tamo idu glavni oglasi,a ovdje samo novosti,pa sad malo kontaj.