Balkan Mafia Update v1.0.2

Započeo Poslednji Don, Oktobar 22, 2011, 13:16:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

IP: 188.138.84.62:5555
Update nocas u 20:00(Subota 22.10)

Obavjestavam vas u ime Administracionog tima Balkan Mafia Communtya da ce danas u 20:00 biti update (Subota 22.10).
Update donosi dosta novih stvari, pored novina na ovom updateu izlozicemo slike i sa proslog updatea, zbog toga sto za njega nije pravljen nikakav opis.

Pa da pocnemo.
Na ovom updateu su baze organizacija dobro izmapane i u skladu sa mapom naksriptane, ilegalne organizacije imaju mogucnost u bazi cuvati drogu, materijale i oruzije.
Komande su:
/uzmidrogu
/sakridrogu
/uzmimaterijale
/sakrimaterijale
/uzmioruzije
/sakrioruzije

La Cosa Nostra

Takodje pored bazi organizacija u ova dva updatea je napravljeno jos nekoliko dobrih mapa, koje prati skripta namjenjena tim objektima. Napravljen je 24/7 kod Policijske stanice, unutra njega cete naci pickup u obliku $ i cim na njega dodjete pojavice vam se text u kome se nalazi komanda, komanda je /kupi. Kad smo vec kod 24/7 i kupovine, na serveru je ubacena kaciga koju morate kupiti u 24/7, takodje su ubacene i naocare.

Na proslom updateu je naskriptan i Binco u centru grada, kod  bolnice.
Komande u njemu su
/odjeca
/odaberi
/odustani
A skinove mijenjate pomocu Lijevog i Desnog klika.

Izmapan je i naskriptan jedan kafic takodje blizu PD-a.

Na serveru je ubacena nova organizacija, La Cosa Nostra a izbacena je Capi Di Vita. Takodje Bolnica u centru grada je dobro izmapana. Kuce u vecem dijelu grada su sredjene, imaju razne stvari: rostilj, kantu za smece, suncobrane, lezaljke, kutiju za postu i takve stvari.
Na updateu je popravljeno par sitnih bugova. Dodat je novi posao Kosaca Trave koji se nalazi u Gleen Parku. Posao je odlicno izmapan i na raspolaganju vam stoji desetak vozila za kosenje. Komande su /kosi i /prekinikosenje.

Takodje vozila ce se u buduce paliti na LCTRL, a ne na /engine on kao pre.
Ulaz i izlaz iz enterijera vrsice se na ENTER, a takodje moci ce i na /enter i /exit.

Sredjena je lokacija za Rent Motora.

Mjesto za uzimanje ilegalnih poslova je isto sredjeno.

Novi update se ocekuje za mjesec do dva, a dosadasnji planovi su nam da na njemu bude:
Car Owner Ship
Satovi
Kape
PD bodlje na putu
Rotaciona svijetla na nekim autima.
Puske i pistolji na ledjima i boku(SAMO SWAT)
Popravljanje svih bugova sa poslovima, i dosta novih..od prilike bice ih 50 , nove kuce i novi bizzevi.

Kad bih ponovo mogao da biram...al' nemozes da biras.
Zajebes jedan minus i ode ceo zadatak u kurac. Ceo fazon brate, nema druge sanse.

Dobar update, sretno :)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Drago mi je sto ti se svidja :)
Hvala...dodji u 20:00 na ubacivanje :)

Zajebes jedan minus i ode ceo zadatak u kurac. Ceo fazon brate, nema druge sanse.

komande?

samo si preveo moje komande koje postoje od otvorenja -.-'

btw sretno!
Poslednja Izmena: Oktobar 22, 2011, 19:13:09 POSLE PODNE od [TeG|AG]υʟтıмαтε
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Zlatan_Ibrahimovic

pa stavio sam koje su komande (prevedene), premjestio sam mjesta pickupova, komandi i GameTextForPlayer na mjesta skladna sa mapama...
dodan je posao kosaca trave, napravio sam normalne komande /admini i /gamemasteri(zaboravio sam to da napisem)
ubacene su kaciga i naocare, naskriptan 24/7 i kafic...izmapano jos dosta toga, izlazi se i ulazi na ENTER, vozilo se pali na LCTRL...jesi ti to ostavio? ne...

Hvala svima  ;)
Poslednja Izmena: Oktobar 22, 2011, 19:38:20 POSLE PODNE od [BM]Poslednji Don

Drago mi je  ;D
Update je dobro prosao...novi je zapocet

Hvala, navrati  :-*

Hvala svima na pohvalama dodite i igrajte s nama :D

haahhaah, presmjesno...

1. skocis sa biciklom, bicikl ti se ugasi HAHAHAAHAA

2. odem na server i kako su bili 4 ljudi na serveru ja sretnem jednu zensku koju znam, i pitam u ooc chatu (/o) kao ono "di si"

dode meni neki marko zizich kao "alo kretenu radis mg" dodem ja njemu kao "wtf to nije mg"

dode on stavi me na pola sata u jail i napise "WTF- Prostacenje" i muta me.

u svakom slucaju team, i update vam nije nesto

al opet sretno!
sta reci?
koju posluku porati?
kome?
Poslednja Izmena: Oktobar 22, 2011, 22:57:01 POSLE PODNE od kupuS.
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

O timu mi ti nista ne pricaj, dok je bio tvoj tim igraci su napustili server...zbog admina tvog i Billievog bahacenja.
Sto se tice Mod-a u svakom slucaju je bolji nego kad si ti bio Skripter/Head...
a sto se tice tih stvari sve ce se sredit, ima vremena... :P