UrbanGaming RolePlay USKORO!!

Započeo SpawneR., Oktobar 20, 2011, 18:26:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima :D

Danas cu vam predstaviti jednu samp zajednicu koja nije jos u potpunosti gotova :) U pitanju je UrbanGaming Zajednica.Mi smo novajlije i verovatno niko nije cuo za nas :)

Forum
Forum je nastao pre oko 3 dana :D Razvijamo se i polako privlacimo clanove ..Cekamo i vas :D

Gamemod
Nakon 3 meseca i dosta ulozenog truda,rada i novca na samom smo kraju GameModa...Gamemod je naravno na "Balkanskom" jeziku :) Prilicno je jednostavan i unikatan, mape su takodje unikatne :D Mape ce vremenom biti menjane ubacivane nove na novim lokacijama ...

Forum: www.urban-samp.info/forum

Vlasnici:
Viktor i SpawneR

Skripteri: SpawneR i Narco_VK

Mapper: Leva i SpawneR

Dizajner foruma: Viktor

Marketing & Menadzer: Cyber i SpawneR

Glavni Owner: Viktor

EDIT: Tema je nova kao sto vidite imamo sve vise i vise reg clanova i online :) hvala svima.. reg te se nista vas ne kosta :)
Poslednja Izmena: Oktobar 22, 2011, 19:52:14 POSLE PODNE od [UG]SpawneR

cristiane

Citat: SpawneR Open poslato Oktobar 20, 2011, 18:26:35 POSLE PODNE
Gamemod je naravno na "Balkanskom" jeziku :)
Nek sam i ovo čuo na ovim zalupanim Balkanu.

Sretno Nam..
valda ce nas ic..
Vratio sam se ponovo ocekjute novi server...

Sretno :D al nece na forumu ono posalje email-om poruku za aktivaciju ja odem na link i nece :S

Da to za email sam resiom da netreba da se potvrdi svi koj su se reg sada su aktivirani mogu da udju :) a to za 1+1 je 1 xD imamo neki bug a nemogu nikako da resim

Citat: SpawneR Open poslato Oktobar 21, 2011, 23:15:18 POSLE PODNE
Da to za email sam resiom da netreba da se potvrdi svi koj su se reg sada su aktivirani mogu da udju :) a to za 1+1 je 1 xD imamo neki bug a nemogu nikako da resim
makni taj mod... mislim da je to mod za provjeru... pa opet ubaci... ili pokusaj zamijenit brojeve ak je ikako moguce...

SoNNix

Hvala vam svima uskoro cu ja i sastavit opis servera..
Vratio sam se ponovo ocekjute novi server...

Kao sto vidite zbog nekih negativnih komentara bacili smo se na posao i editujemo jednu savrsenu temu Zone99 Pozz svima i reg te se

Eee spawner de me dodaj na Skype Pato.Skillz da popricamo u vezi mapera..nemgu ti odg na PM !

N0NE