Generation [Portal/Forum]

Započeo BOSNIACUS, Oktobar 19, 2011, 13:57:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Predstavljam vam novootvoreni forum/portal, uskoro se i server otvara.

Portal

Tu ce biti sve novosti vezane za zajednicu tj. novosti sa servera...
Portal sam editovao tj. editovao temu.

Forum

SMF Forum, nisam zelio nikakve fensi teme, uzeo sam nesto simple da je jednostavno i pregledno

O serveru

Znaci, uskoro otvaramo roleplay server, sva desavanja mozete pratiti na nasem portalu i forumu.

www.gn-rp.com.ba

Host i domena je BH Telekom (nije besplatno)
Server hostuje KGB Hosting

Hvala.
Posto nismo sklopili administraciju (ima nas 3-4) konkurs za GM-a i Admina servera je otvoren na forumu.
Da bi imali pristup svim temama morate se registrovati, registracija je jednostavna bez maila.

dragan12

Srecno portal je lep. Forum onako moze bolje ali kako hoces ;) Srecno vam

kat5

Lijepo
Poslednja Izmena: Oktobar 19, 2011, 18:04:05 POSLE PODNE od FixoNnâ„¢

...Neno...

Lijepo,svidja mi se dizajn i ostalo,samo jedno pitanjce  :D vidio sam na portalu sliku bolnice,pa ista mi je kao na ravensu,zanima me da li si uzeo mapu ili editujes ravens ?

Citat: ...Neno... poslato Oktobar 19, 2011, 19:32:31 POSLE PODNE
Lijepo,svidja mi se dizajn i ostalo,samo jedno pitanjce  :D vidio sam na portalu sliku bolnice,pa ista mi je kao na ravensu,zanima me da li si uzeo mapu ili editujes ravens ?
Hvala,
Samo sam uzeo mapu bolnice iz ravensa ali ga ne editujem.

Jel od 0 radite ili edit?

Portal i forum predobri, srecno dalje :)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Oktobar 19, 2011, 20:02:30 POSLE PODNE
Jel od 0 radite ili edit?

Portal i forum predobri, srecno dalje :)
Mod nije od 0, editujem jedan mod.

Hvala.

Ljepo izgleda,sretno vam

The true terrorists of our world do not meet at the docks at midnight, or scream "Allahu Akbar" before some violent action.
The true terrorists of our world wear 5000 dollar suits and work in the highest positions of finance, government and business.