SA:MP Botovi?

Započeo k@lu, Oktobar 18, 2011, 15:27:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Eh ovo me oduvjek zanimalo pa sam se sjetio da pitam . Zanima me dali kada se ubace SA:MP botovi to jeste oni fejk igraci koji stoje na listi ali ih je lako prepoznat zbog onoga sa pingom ,  dali oni dodatno zauzimaju vise prostora na host masinama ? Znam da u CS 1.6 kada se ubace botovi dosta puta se suspenduje server jer dodatno zauzimaju prostor na masinama ali zanima me dali je ista situacija i sa SA:MP ?

mislis NPC botove... ili one takozvane fejk igrace?

ako mislis fejk igrace.... nemoj to radit!!!!

btw... ako mu misli ko objasnjavat nek mu objasni na pm....

jer ako klinci to vide ubrzo ce cjeli balkan bit sa igracima 500/500
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Nisi razumio moje pitanje . Pitam dali ti npc botovi kada se ubace na host dali stete hosting masinama to jeste dali zauzimaju prostor kao sto je slucaj u CS

Citat: k@lu poslato Oktobar 18, 2011, 16:54:13 POSLE PODNE
Nisi razumio moje pitanje . Pitam dali ti npc botovi kada se ubace na host dali stete hosting masinama to jeste dali zauzimaju prostor kao sto je slucaj u CS

npc botovi nemogu stojat na listi...
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Ma kako god dali botovi to jest oni sto kruze po gradu ili oni koji stoje na listi pa ih se moze skontati po pingu , dali ijedna od te 2 vrste skode to jeste zauzimaju memoriju na host masinama?

Citat: k@lu poslato Oktobar 18, 2011, 17:56:56 POSLE PODNE
Ma kako god dali botovi to jest oni sto kruze po gradu ili oni koji stoje na listi pa ih se moze skontati po pingu , dali ijedna od te 2 vrste skode to jeste zauzimaju memoriju na host masinama?
mislim da ne zauzimaju,jer su oni u modu... ili se varam??
najbolje ti je da pitas djuru,on je ubacio one botove sto setaju kroz grad...

Citat: k@lu poslato Oktobar 18, 2011, 17:56:56 POSLE PODNE

Fejk igraci zauzimaju jer su oni na listi,a oni npc botovi njih nema na listi i mos ih ubacit 50 al  ak nema nikog na srv bice 0/50..
[/center]

Citat: [TeG|AG]Ï...ÊŸÑ,ıмαÑ,ε poslato Oktobar 18, 2011, 15:50:19 POSLE PODNE

Zasto se pravis  pametan, kad nisi pametan. Sao si obicni post hunter. -.-"

1. Nije pitao kako se  ubacuju fejk igraci.
2. Zasto ce mu objasnjavat na PM, kad to sto je on pitao i mene interesuje.
3. Ti bi to prvi ubacio fejk igrace na svoj server kad  bi neko to objasnio kako se radi...

OT: Ja mislim da  zauzimaju CPU, ali ne toliko jer CS je dosta  zahtjevnija igrica za host masine od SA:MP-a.

NPC botovi se ne vide na *listi igrača, svaki NPC (naskriptani) koji se kreće po gradu (il šta već radi) zauzima JEDAN slot (ako imas server od 50 slotova, ubacis jedan NPC, imas 49 slotova).

FAKE igraci nemaju nikakve veze sa NPC botovima MADA oni što rade to sa FAKE igračima nisu baš daleko od naziva *bot. NPC je ubacen od server-side(a), a FEJK igrači nisu (kao i obični igrači).
Poslednja Izmena: Oktobar 18, 2011, 18:18:43 POSLE PODNE od [ED] ZicMortal
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Shvatio sam ja to sve ali dali ti npc botovi ili fejk igraci zauzimaju memoriju ili sta vec na hosting masini  gdje je hostan server . Jer na primjer u CS kada se ubaci bot on zauzima na masini dosta prostora zbog toga ozbiljne hosting firme ne dozvoljavaju botove na serverima . Mene zanima dali je to slucaj kao u CS da kada se ubaci npc bot ili fejk igrac dali on uzima nesto memorije vise na hosting masini ili ?

Nije zato Å¡to SAMP nije isto Å¡to i CS.

Ako si mogao primjetiti CS ili CoD (bilo koji) [ili igre sličnog tipa] troše znatno više CPUa od SAMPa.

Ti NPCovi će zauzimati nešto CPUa (zavisi koliko ih staviš), ali ja mislim da oni pojedinačno (NPCovi) nebi trebali zauzimati više CPUa u usporedbi sa CPUom koji troši jednan igrač koji igra na serveru, vozi auto, ili bilo što drugo radi.
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Ok , sada mi je jasno. Hvala svima sto su pomogli

Citat: Lozim se na FyoDoR-a :P poslato Oktobar 18, 2011, 18:15:29 POSLE PODNE
Citat: [TeG|AG]Ï...ÊŸÑ,ıмαÑ,ε poslato Oktobar 18, 2011, 15:50:19 POSLE PODNE

Zasto se pravis  pametan, kad nisi pametan. Sao si obicni post hunter. -.-"

1. Nije pitao kako se  ubacuju fejk igraci.
2. Zasto ce mu objasnjavat na PM, kad to sto je on pitao i mene interesuje.
3. Ti bi to prvi ubacio fejk igrace na svoj server kad  bi neko to objasnio kako se radi...

OT: Ja mislim da  zauzimaju CPU, ali ne toliko jer CS je dosta  zahtjevnija igrica za host masine od SA:MP-a.

djecak za tebe sam pametan.. post hunter? hahah djecak u offtopicu je ugasen brojac postova -.-'
jer tvoj OT: , odg govori drukcije

kao

1. Jest pitao je...
2. Zato sto je o tim "fejk igracima" zabranjeno pricat...
3. majke ti, ova ti najgluplja -.-''
Poslednja Izmena: Oktobar 18, 2011, 19:12:07 POSLE PODNE od [TeG|AG]υʟтıмαтε

Pa kolko sam skuzio na CHu ima jako jako pun botova i sada je npr. limit igraca 357 jer ako si ti platio server koji je limit 400 igraca ti NPC botovi ce ti oduzeti mjesta, nece se vidjeti ingame kada stisnes tab pa vidis igrace online

Vidjet ces ih u skripti

Nadam se da je to tvoje pitanje bilo..

Sretno. :P

npc botovi su zasebni procesi koji se pokrenu pored samp-servera, 1 bot = 1 proces koji uzima odredjeno rama i cpu-a...