TwoDollarClick Dali je istina

Započeo [PH]Nikola36, Oktobar 15, 2011, 13:35:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozz..
Evo ima jedno pitanje!
Skupio sam na TwoDollarClick 1000dolara to je bio minimum da skupim da bi digao pare tako pise!
I sad da ne pravim sebi paypal racun
Ako neko zna ovome neka mi javi!
Respect to:mafica .pwn

NiÅ¡ te nekoÅ¡ta napraviti pp acc, pa ako je istina - zaÅ¡to ne  :-\ NemaÅ¡ Å¡ta izgubiti osim 2 minute života da napraviÅ¡ paypal acc

Samo nemoj misliti da oni samo ako isplaćuju tisuću dolara ;)
Poslednja Izmena: Oktobar 15, 2011, 14:30:46 POSLE PODNE od BloodMaster

na ptc investigatio su oznaceni kao SCAM, te vlasnik tog sitea drzi jos siteove:

1. neodollar
2. tendollarclick
3. 2dollarclick

http://ptc-investigation.com/twodollarclick.aspx

Mada i ptc investigation bude nekad u krivu, ali vecinom su upravu....

Moj ti je savjet drzi se neobuxa... Jeste mala zarada, ali nakon nekoliko mjeseci, te kupovine premiuma, zarada se polako povecava.....Ja ga koristim vec 1,5 god i zadovoljan sam :D...
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

ozb, nista te nekosta da napravi paypal ili alertpay...

inace ukoliko je istina (mada tesko) pls javi u ovoj temi, da znam da nastavim moj stari acc ako idalje postoji  :D

Hvala na savjetu!
U ponedeljak odo do banke i da napravim PP
Respect to:mafica .pwn

Citat: [PH]Nikola36 poslato Oktobar 15, 2011, 14:46:29 POSLE PODNE
Hvala na savjetu!
U ponedeljak odo do banke i da napravim PP

sa svojih 14 godina ne mozes nista... da bi otvorio devizni racun za paypal moras biti punoljetan...

Citat: mihael22 poslato Oktobar 15, 2011, 17:24:53 POSLE PODNE
ma nece ti nijedna budala isplatit 1000 $ oni nemaju ništ od tog da djele pare :D

neznam sad jel ovi isplate pare, al za neke znam da isplate...
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Od tih "govana" jedino je lockerz bio pošten i od njega sam dobio dosta nagrada (majcu, usb stick, šalicu) a ovo je sve nula bodova...
edit: Lockerz više nedaje nagrade za bodove, sada imaju samo nagradne igre ili možete kupovati
Poslednja Izmena: Oktobar 15, 2011, 18:47:38 POSLE PODNE od BloodMaster

Citat: BloodMaster poslato Oktobar 15, 2011, 18:47:10 POSLE PODNE
Od tih "govana" jedino je lockerz bio pošten i od njega sam dobio dosta nagrada (majcu, usb stick, šalicu) a ovo je sve nula bodova...
edit: Lockerz više nedaje nagrade za bodove, sada imaju samo nagradne igre ili možete kupovati
poslje ovog tvog posta 60% ljudi je upisalo u google

Lockerz

:PP
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

NEOBUX isplacuju 100% i od njih sam dobio fin iznos s obzirom da oduzme 10ak minuta dnevno

ma nece ti nijedna budala isplatit 1000 $ oni nemaju ništ od tog da djele pare :D

Inace tzv. buxevi ti rade tako da njima neko plati odredjenu svotu novca (mozes i ti ili bilo ko) i link na koji treba doci odredjen broj posjeta..... Po posjeti vecina buxeva naplacuje 0.2 ili malo manje, te tebi daju veci dio, a sebi uzmu samo nesto tipa 0.01...Ali sad kad uzmes u obzir da dnevno bude nekoliko hiljada klikova, ti vlasnici buxeva dobiju finu svotu novca.... Ali sad je problem sto ima mnogo buxeva koji su oznaceni kao "SCAM", tj. da ne vrse isplatu...
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Citat: >>R15KY<< poslato Oktobar 15, 2011, 19:24:37 POSLE PODNE

NEOBUX isplacuju 100% i od njih sam dobio fin iznos s obzirom da oduzme 10ak minuta dnevno

Inace tzv. buxevi ti rade tako da njima neko plati odredjenu svotu novca (mozes i ti ili bilo ko) i link na koji treba doci odredjen broj posjeta..... Po posjeti vecina buxeva naplacuje 0.2 ili malo manje, te tebi daju veci dio, a sebi uzmu samo nesto tipa 0.01...Ali sad kad uzmes u obzir da dnevno bude nekoliko hiljada klikova, ti vlasnici buxeva dobiju finu svotu novca.... Ali sad je problem sto ima mnogo buxeva koji su oznaceni kao "SCAM", tj. da ne vrse isplatu...

pa de i ja bi to imo :D

neobux.com

Ali nemojte se nadat odmah velikim iznosima....Nacekat cete se nekoliko mjeseci do vece svote novca....

Svi oni rade na principu "kruga" reklamiranja...

Svojim refferalima nude reklamu na npr proizvod X1. X1 plaća neobux-u (recimo) 15% mjesečne zarade jer im je privukao kupaca. A neobux isplaćuje ljude koji su kliknuli na reklamu(refferal), i tako on od onih 15% daje 5% svojim korisnicima (samo te sume su ne zamislive)...

Tako da nitko nije na gubitku  ;)