Balkan Mafia RPG Veliki update 29.01.2010 u 21:30

Započeo [BM]William, Januar 29, 2010, 02:12:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Balkan Mafia ima odlične ideje zbilja dobro vam je ovo Å¡to radite,a i RolePlay ste mnogo poboljÅ¡ali Å¡to se vidi i na broju igrača...odličan server  :)

Gotov sa SAMP - Proud vG Player
Visit Valhalla Gaming!

Citat: TheSaint poslato Februar 03, 2010, 19:50:28 POSLE PODNE
Balkan Mafia ima odlične ideje zbilja dobro vam je ovo Å¡to radite,a i RolePlay ste mnogo poboljÅ¡ali Å¡to se vidi i na broju igrača...odličan server  :)

Hmm,slab je kod njih RolePlay ;).Po pravilima bi trebo bit strog al ogroman broj igraca se toga ne drzi kao niti na jednom serveru na balkanu...

Jebiga, sta mozemo kad su djeca bahata.  :(

GameMode je u izradi(0.1 %). Ovaj Game Mode nije edit bilo kojeg vec postojeceg gamemoda. Ovaj mod se radi od nule.

www.domino-samp.net | Portal i Forum Otvoreni
IP: 188.72.226.228:7777 | Server za zezanciju sa LARP modom.

Citat: dinkO14 poslato Februar 03, 2010, 20:05:05 POSLE PODNE
Balkan Mafia ima odlične ideje zbilja dobro vam je ovo Å¡to radite,a i RolePlay ste mnogo poboljÅ¡ali Å¡to se vidi i na broju igrača...odličan server  :)

Hmm,slab je kod njih RolePlay ;).Po pravilima bi trebo bit strog al ogroman broj igraca se toga ne drzi kao niti na jednom serveru na balkanu...

Tipičan problem... Neznam kako je sad na GF i CH, al kod nas užas... Uposlili smo nekoliko dobrih RP-era koji su napravili cijeli jedan podforum gdje stavljaju sva RP pravila, detaljne tutoriale sa slikama i video isječcima, savjetuju n00bove i pokušavaju uvesti red na serveru ali kao što Daka kaže:

CitatJebiga, sta mozemo kad su djeca bahata.

PS: i moje pohvale BM serveru... Lijepo se trude, razgledao sam im skriptu i lijepa je, uredan portal i forum, odlični vlasnici i ekipa, mada sam očekivao više kad su se otvorili, s obzirom na podršku HCL zajednice
Poslednja Izmena: Februar 03, 2010, 21:15:18 POSLE PODNE od [ST]Injection

Citat: [ST]Injection poslato Februar 03, 2010, 21:13:57 POSLE PODNE

Tipičan problem... Neznam kako je sad na GF i CH, al kod nas užas... Uposlili smo nekoliko dobrih RP-era koji su napravili cijeli jedan podforum gdje stavljaju sva RP pravila, detaljne tutoriale sa slikama i video isječcima, savjetuju n00bove i pokušavaju uvesti red na serveru ali kao što Daka kaže:

velika je šteta što se pravi RP-eri drže što dalje od balkana,svi pobjegnu na one internacionalne servere koji "vidi čuda" imaju odličan community i znaju provodit RolePlay...zašto?djeca neznaju engleski xD

Gotov sa SAMP - Proud vG Player
Visit Valhalla Gaming!

Citat: TheSaint poslato Februar 03, 2010, 21:18:54 POSLE PODNE
Citat: [ST]Injection poslato Februar 03, 2010, 21:13:57 POSLE PODNE

velika je šteta što se pravi RP-eri drže što dalje od balkana,svi pobjegnu na one internacionalne servere koji "vidi čuda" imaju odličan community i znaju provodit RolePlay...zašto?djeca neznaju engleski xD

BaÅ¡ tako... ZaÅ¡to bi oni gubili živce na Balkanu sa ovim NON RP-erima kad mogu igrati na dobrim RP serverima... A ovi klinci, neznaju ENG, pa ostaju kod nas  ;D

super update svratit cu i ja

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....

Citat: ivicaosk poslato Februar 03, 2010, 21:36:53 POSLE PODNE
super update svratit cu i ja

Ovo ti je prva opomena.Ako se pitas zasto POKUSAJ procitat samo naslov teme pa ce ti bit jasno!

nastoe

Citat: dinkO14 poslato Januar 29, 2010, 18:03:11 POSLE PODNE
Savjetujem vam da u samom startu ne pocinjete raspravu o serverima koji je kome bolji,ko ima bolju ekipu,ko ima vise igraca itd.Jer sam se nadjelio dosta opomena i banovi ce letit na sve strane ;).

Normalno je da svatko misli da igra na najboljem serveru,normalno je da svatko misli da igra s najboljom ekipom,jedino ste vi sto samo gledate da serete po nekome niste normalni.

Stoga okrenite se pravoj svrsi teme dok je vrijeme ;)  :-*
svaka cast, totalna istina XD samo servete

Doći ću i ja na Update!!!  ;D
Ex CroHerze DM HEAD Administrator

Jao, pa vi ni ne procitate naslov teme, a kamoli ostali text. To je post samo da se nesto napise..

GameMode je u izradi(0.1 %). Ovaj Game Mode nije edit bilo kojeg vec postojeceg gamemoda. Ovaj mod se radi od nule.

www.domino-samp.net | Portal i Forum Otvoreni
IP: 188.72.226.228:7777 | Server za zezanciju sa LARP modom.

Hmm pravog RP-a nema na Balkanu, medutim po meni osobno pravi RP nema smisla, i ne znam zasto bi Balkan kopirao nesto sto su ostali izmislili i zasto bi se tako ponasali a ionako smo uvijek odstupali od civiliziranog svijeta a i dalje cemo odstupati, pa ne kuzim zasto ne bi smislili svoja neka pravila ili sl. Recimo meni RP ima nekih glupih pravila koja su presmijesna, poput komande /me koju bi trebalo koristiti za svaku aktivnost i sl stvari.

Citat: Soprano poslato Februar 03, 2010, 23:52:17 POSLE PODNE
Hmm pravog RP-a nema na Balkanu, medutim po meni osobno pravi RP nema smisla, i ne znam zasto bi Balkan kopirao nesto sto su ostali izmislili i zasto bi se tako ponasali a ionako smo uvijek odstupali od civiliziranog svijeta a i dalje cemo odstupati, pa ne kuzim zasto ne bi smislili svoja neka pravila ili sl. Recimo meni RP ima nekih glupih pravila koja su presmijesna, poput komande /me koju bi trebalo koristiti za svaku aktivnost i sl stvari.

Istina meni je bilo draže kada je na CH bilo manje RPa ali u neku ruku neka se pravila moraju znati.....
DM, DB, RK, PG a MG je meni osobno GLUPOST
Ex CroHerze DM HEAD Administrator

Citat: ¤Metallica¤ Tomo§ poslato Februar 04, 2010, 10:54:00 PRE PODNE

Istina meni je bilo draže kada je na CH bilo manje RPa ali u neku ruku neka se pravila moraju znati.....

Tocno, pravila moraju postojati, ali ne valja pretjerivati.

Citat: ¤Metallica¤ Tomo§ poslato Februar 04, 2010, 10:54:00 PRE PODNE

Apsolutno se s vama slažem... Kod nas ovi RP-eri forsiraju s tim /me, svaki put kad se pomaknu, piÅ¡u /me al ja se prvi toga ne pridržavam... Pa neću baÅ¡ za sve pisati, neÅ¡to valjda i vide igraći, nisu čoravi... Taj /me svodi igru samo na tipkanje i tipkanje, i uopće ti onda ne treba GTA SA... odeÅ¡ na forum i piÅ¡eÅ¡ /me ovo /me ono ili na chat i evo ti igre  ;D

A što se RP pravila tiće, ja bi kao i @Metallica Tomos stavio, znaći ono da se nesmije, i eventualno tu i tamo koji /me, MG da se poštuje bi isto stavio, i da se nastoji igrati što realnije... PG isto, ne pretjerivati! Samo nekakve stvari.