[gm] Balkan Nations prepravljen

Započeo [VA]|...MihaeL...|, Oktobar 09, 2011, 10:47:43 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime GM-a: Balkan Nations
Vrsta GM-a(RP, DM, FR itd.): RO
Jedinstvenosti GM-a(Unikatne ideje)://
Jezik GM-a:ZCMD
Systemi GM-a(Npr. House system pa onda kažete koliko ima kuća i sve tako):ima 343 kuce... tj. cijeli LS
Dodatan opis(Koliko ste ga radili dugo, detalji i slično): Radio sam ga jako dugo ovo ovdje nije sve sto sam napravio jer ostalo treba zua moj server... ovdje sam ubacio speedometar i InGameCreator gangzone sa komandom /gzone.. morate biti prijavljeni kao RCON admin... ako trebate pomoc oko dodavanja jos kuca ili neceg slicnog javite se na PM
Credits(Svi drugi koji su vam pomogli i sl.): uradio: neznam xD... Preuredio: ja :D

Download link: http://www.2shared.com/file/s73bGr6x/Balkan_Nations.html?

lako ti je skinit fs sa samp foruma i ubacit u filterscripts..
jesi ispravio neke bugove ili tako nesto?

Real-Life informacije

Ime : Antonio
Nadimak : Tony
Mjesto : Đakovo,Hrvatska
Pol : Musko
Godine : 15

Afrika Gaming Informacije

Rank : Mapper
Profil : Click
Nick : Jimmy_Lopez Status : Lider HPL-a Level : 1 Imovina : -

bugova ima i previse... ni neznam ih sve.... ono sto sam radio u pawnu nisam stavio jer ce to ic na moj server... popravio sam bug sa kreditom i sa onim da kad se nego regga da mu pise da ima firmu... popravio sam za donator bodove da se moze koristiti i preveo neke komande... tako da umjesto /invite, /uninvite i /giverank ima /ubaci, /izbaci i /dodijeli rank... a umjesto /atmwithdraw, /atmdeposit i /atmbalance sam stavio /atmpodigni /atmpolozi i /atmstanje... sve lagane stvari... umjesto /enter /exit je slovo e se stisne... napravio sam buy letjelica i plovila i jos puno toga... da mi netreba za server stavio sam ovdje su zasad samo kuce :D kad pokrenem server zvacu vas :D

Citat: mihael22 poslato Oktobar 09, 2011, 12:04:30 POSLE PODNE
bugova ima i previse... ni neznam ih sve.... ono sto sam radio u pawnu nisam stavio jer ce to ic na moj server... popravio sam bug sa kreditom i sa onim da kad se nego regga da mu pise da ima firmu... popravio sam za donator bodove da se moze koristiti i preveo neke komande... tako da umjesto /invite, /uninvite i /giverank ima /ubaci, /izbaci i /dodijeli rank... a umjesto /atmwithdraw, /atmdeposit i /atmbalance sam stavio /atmpodigni /atmpolozi i /atmstanje... sve lagane stvari... umjesto /enter /exit je slovo e se stisne... napravio sam buy letjelica i plovila i jos puno toga... da mi netreba za server stavio sam ovdje su zasad samo kuce :D kad pokrenem server zvacu vas :D
pa jesi to prepravljeno postavio tu ili ne?

Zlatan_Ibrahimovic

Zlatan_Ibrahimovic

Citat: [CroCity]BURNâ,,¢ poslato Oktobar 09, 2011, 16:08:11 POSLE PODNE
Citat: LuxZillo poslato Oktobar 09, 2011, 14:02:48 POSLE PODNE
Postavi koje slike za taj GM ili lock...
omg lux ti nisi dobro samo je otvorio po pravilima

Ali neka procita pravila mora biti barem nekoliko slika obavezno!

Ajde molim te da središ još jedan bug bio bi ti jako zahvalan
Opsi buga: Kupiš vozilo i za nekoliko dana ti nestane i vise ti se nikad ne vrati
Opis buga2:Kad kupis firmu onda imaš onaj kredit za kupiti u dućanu i on je besplatan i koliko ga ti kupiš to liko ti ide na firmu

Puno hvala ako znas rijesti rijesi ako ne nemoj

Citat: Valentino Boss poslato Oktobar 09, 2011, 19:01:04 POSLE PODNE
Opsi buga: Kupiš vozilo i za nekoliko dana ti nestane i vise ti se nikad ne vrati
Opis buga2:Kad kupis firmu onda imaš onaj kredit za kupiti u dućanu i on je besplatan i koliko ga ti kupiš to liko ti ide na firmu

Sto se tice tog prvog buga nemog ti pomoci, ali drugi ti je jako lak za resit.

Nadjes gde se nalazi komanda za prodaju i gde ti se nalazi prodaja kredita. I onda samo dodas GivePlayerMoney(playerid, -cena);

cenu definises po tome koliko kosta kredit... Nadam se da sam pomogao...

Citat: Valentino Boss poslato Oktobar 09, 2011, 19:01:04 POSLE PODNE

ovaj bug sa kreditom sam ja na jednostavni nacin rjesio izbacio ga iz prodaje jer na kiosku imas ono bon od 100 itd...
ova vozila ti najvjerovatnije nestaju zbog cestog paljenja i gasenja servera... to se i men znalo dogodit

Ima dosta bugova,ali nije los.
It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it.

Zlatan_Ibrahimovic

@mihael uradi update pa ce mozda im se svidjeti,ali nemoj dodavati sitnice nekakve. Treba tu svaceg :D
Poslednja Izmena: Oktobar 14, 2011, 07:18:36 PRE PODNE od LuxZillo

ako ces to stavljat nasvoj server prvo ispravi bug  satim speed kada dodjes 50 kmh nam koci auto
2. kada oces kupiti firmu kaze da imas firmu eto ::)

Citat: LuxZillo poslato Oktobar 14, 2011, 07:18:15 PRE PODNE
@mihael uradi update pa ce mozda im se svidjeti,ali nemoj dodavati sitnice nekakve. Treba tu svaceg :D

pa napravio sam ja vec svaceg... i ispravili ja i moji prijatelji dosta bugova i to... ali ak cu ja to staviti na svoj server nemoze onda i neko drugi imat na svom serveru... xD ovo sam stavio rad onih sto neznaju kuce pravit... stavio sam jefferson, glen park, las colinas, montgomerry i malo palomino xD

Gamemode, nije los ali ima prilicno bugova. U svakom slucaju bravo .