[POMOC] Text

Započeo Benetti, Oktobar 06, 2011, 15:47:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: noxius
Detaljan opis problema:
kako da primaknem ovaj tekst blize Modernu: ???

xd pa ima vise tih tekstova sta tu pisu ali aj sam dao ovo kao primjer...di da to nadem u gm?...

dragan12

Citat: Benetti poslato Oktobar 06, 2011, 17:30:28 POSLE PODNE
xd pa ima vise tih tekstova sta tu pisu ali aj sam dao ovo kao primjer...di da to nadem u gm?...
Pa mozes traziti text npr. Modern: ili Ako ste novi i naces textdraw ili poruke i onda samo smanjis razmak

Citat: [BD]Gagi poslato Oktobar 06, 2011, 17:33:41 POSLE PODNE
Citat: Benetti poslato Oktobar 06, 2011, 17:30:28 POSLE PODNE
Pa mozes traziti text npr. Modern: ili Ako ste novi i naces textdraw ili poruke i onda samo smanjis razmak

imam ovako new RandomMessages[][] = i onda ispod toga te poruke...

ne, moras nac textdraw od random messages i promjenit poziciju, valjda razumijes sta ocu rec.......

Registrirajte se na Pecalicu! (Rewards1 & Prizerebel tip stranice samo sto je ova za Balkan!) Molim preko ovog linka :)

Speedo & Fuel by #marcus.

Što se tiče skriptanja mogu vam pomoći sa manjim problemima, za nešto veliko me ne ispitujte!

jel mislis na ovo  ServerPoruke = TextDrawCreate(1.000000,433.000000,"Modern:"); ??

ne, ovaj u kojem ti pise "Ako....."

imas sigurno ovako nesto:

switch (RandomPoruka)
{
    case 0:
    {
        TextDrawSetString(textdraw,Obavijest[0]); //"textdraw" je ime textdrawa kojem moras promjenit poziciju
        RandomPoruka++;
    }
    case 1:
    {
        TextDrawSetString(textdraw,Obavijest[1]);
        RandomPoruka = 0;
    }

Registrirajte se na Pecalicu! (Rewards1 & Prizerebel tip stranice samo sto je ova za Balkan!) Molim preko ovog linka :)

Speedo & Fuel by #marcus.

Što se tiče skriptanja mogu vam pomoći sa manjim problemima, za nešto veliko me ne ispitujte!

dragan12

Citat: Benetti poslato Oktobar 06, 2011, 18:45:01 POSLE PODNE
jel mislis na ovo  ServerPoruke = TextDrawCreate(1.000000,433.000000,"Modern:"); ??
Poruke = TextDrawCreate....
Tako treba da pise i onda samo pomeris X kordinate (samnjujes po X osi)

Hvala...slozio sam...moze lock..