Umro je Stev Jobs

Započeo â–‡ â–ˆ â–‡, Oktobar 06, 2011, 13:07:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nemogu vijerovati da ovo jos nitko nije obijavio,jer cini mi se da covijek kao Steve Jobs zasluzuje jedan post na ovome forumu. . .

Citat
Rano jutros prema naÅ¡em vremenu ugasio se život Stevea Jobsa, potvrÄ'eno je službenim priopćenjem iz Applea. Jobs je umru u 56. godini života nakon duge borbe s teÅ¡kom bolešću.

"Apple je izgubio vizionara i kreativnog genija, a svijet je izgubio posebno ljudsko biće. Oni meÄ'u nama koji su imali sreću poznavati ga i raditi sa Steveom, izgubili smo dragog prijatelja i inspirativnog mentora. Steve iza sebe ostavlja kompaniju kakvu je samo on mogao izgraditi i njegov će duh uvijek biti temelj Applea", stoji na početnoj web-stranici Applea.

Službenim se priopćenjem oglasila i Appleova uprava. "U velikoj tuzi objavljujemo da je danas preminuo Steve Jobs. Njegova genijalnost, energija i strast bili su izvor brojnih inovacija kojima su unaprijeÄ'eni životi svih nas. Svijet je nemjerljivo bolji zbog Stevea. Njegova su najveća ljubav bili supruga Laurene i njegova obitelje. NaÅ¡a su srca uz njih i uz svih koje je dotaknuo svojim izuzetnim darom", navode u svojoj dirljivoj objavi.

Objavljeno je i prioćenje Jobsove obitelji. "Steve je danas umro u miru, okružen svojom obitelji. U svojem javnom životu, bio je poznat kao vizionar; privatno je cijenio svoju obitelj. Zahvalni smo svima koji su nam uputili lijepe želje i molitve tijekom posljednje godine Steveove bolesti; podignut ćemo web-stranicu za sve koji žele izraziti sućut i sjećanje. Zahvalni smo svima za podršku i ljubaznost s kojom dijele naše osjećaje za Stevea. Znamo da će ga mnogi s nama oplakivati i molimo za privatnost tijekom razdoblja žalosti".

RiP,za najvećeg vizionara i genija koj je toliko doprinio ovome svijetu. . .

Nek mu je laka zemlja, moja sucut.

Olican covjek, evo kako vidim na sajtu Aplle-a u Store Shop-u, cijene su pale.
Last nick: Vectro64

Maestro

R.I.P
Poslednja Izmena: Oktobar 06, 2011, 14:18:35 POSLE PODNE od [URP & BM] ¤ SpaMaster ¤

Žalosno, kao što sam već rekao bio je jako mlad. Rest In Peace

Citat: [URP & BM] ¤ SpaMaster ¤ poslato Oktobar 06, 2011, 13:55:52 POSLE PODNE
Prvi put cujem za njega, sada sam ovo procitao i sve.

Prvi put čuješ za čovjeka koji je napravio prvi PC? Strašno...

R.I.P.
covjek je bio genijalac... :((

dragan12

Ode jos jedna legenda i genije.
R.I.P.

Jedan od najvecih umova danasnjice je otisao.  Nek mu je laka zemlja :(

R.I.P

Jako mi je žao. Uistinu je ovaj čovjek promjenio svijet tehnologije... Počivao u miru.

Citat: BloodMaster poslato Oktobar 06, 2011, 14:04:48 POSLE PODNE
Prvi put čuješ za čovjeka koji je napravio prvi PC? Strašno...

Većina ga pamti po tome što je izumio iPhone,iPod,iPad...

Slabo tko se sjeća da je on izumio prvi pc.
Poslednja Izmena: Oktobar 06, 2011, 17:27:45 POSLE PODNE od Lemonade Mouth
www.falloutboyrock.com
Listening since 2004 and never going to stop.
----------------------------------------------------------

Jadan ti neznas li ko je Steve Jobs :S