[Pomoc] Nepotrebna auta na serveru!

Započeo xXxPored, Oktobar 05, 2011, 12:49:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:RLRP
Detaljan opis problema: Ovako jesam malo novi, poceo sam da skriptam sve mi ide dobro uz vasu pomoc ovdje! Dosta sam naucio sa foruma! Ovako imam sljedeci problem na modu imam neka nepotrebna auta posto ih nisam nasa preko CreateVehicle i AddStaticVehicle(Ex) ne znam kako da ih uklonim ne koristim nikakve filterskripte...Pokusao sam da udem u auto i kucam /save i da nadem tu liniju u gamemodu ali nista cak ni koordinate nemg naci u gamemodu od tih vozila nista uglavnom ako neko zna dami pomogne oko ovog jer stvarno mi ide na zivce :S
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

Unaprijed Zahvalan!
big respect 4 Blaeks Vuzimir  Shoorty Scripter HamZa

Ako nisi nasao CreateVehicle niti AddStaticVehicle(Ex) u skripti koju koristis moze biti nesto od sljedeceg:

Mozda si pogrijesio mode koji se pokrece (male vjerovatnosti).
Server mozda ima nekakvu vrstu includea koji se pokreće 'sa strane'. Ako znas za LVDM mode (nisam sto posto siguran dal je to taj), u njemu su vozila dodana preko fajla u 'includes' datoteki (meÄ'u scriptfiles, gamemodes, filterscripts pa includes).

Ili se učitavaju preko nekakvog drugog fajla (ako imas carowner, pa se ucitavaju iz cars.cfg ili na neku drugačiju varijantu).
Poslednja Izmena: Oktobar 05, 2011, 13:58:04 POSLE PODNE od [ED] ZicMortal
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

HAHAH nisam pogrijesio u modu to sam siguran jedino da nema neki inculde pa da nije u njemu pogledam uglavnom Hvala!

Pogledao cars.cfg nemam taj file i onaj nema nista u include fileovima oj kako je ovo glupo :S cccc

vlado_plavsic

Pregledaj scriptfiles ili fs fajlove,verovatno je tamo.