"Trebam nešto" - tema

Započeo BloodMaster, Oktobar 02, 2011, 12:01:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Treba mi neka skripta da kada udjem u igru i izaberem igraca on postane lupam TEAM_BALLAS i kada izadje da taj TEAM_BALLAS sacuva u njegov .ini da on nebi mogao opet da bira bandu/org.

Davor Pernjek

Trebam FS za speedmeter da je kao sat i da izgleda cool,naso sam samo jedan, pa molim vas pomognite ako znate  :'(

Citat: RaoulDuke poslato Jul 02, 2012, 09:22:15 PRE PODNE
Treba mi nesto za dinamicke kuce , FS neka , pa ako netko zna gdje ima da mi link posalje :)

Plsss netko

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Treba mi skripta za opciju /admini,da pokaze admine online.Molim da mi objasnite detaljno gde da stavim pocetnik sam :D

Trebam bank system tut ili fs.. da mogu ubacit u gm... Hvala unaprijed..

Kako da napravim zacuvanje pozicije?Ono kad izadjesh sa servera da ti zacuva poziciju i kad udjesh da te vrati gde si izaso sa servera na tu poziciju :S ?

Edmirâ„¢

Trebam jednog skriptera da mi prebaci gamemod na novi gamemod, tj. sve stvari sa nove skirpe da prebaci na staru i da radi to. Ne mogu je kada Compila doÄ'e mi ono "Close", pa kao neko zna.

Hvala !

Trazim neki sustav wara /  rata , molim vas pomoc , da je nesto jednostavno a mocno :D Ne kao u TechLand experia , nego nesto drugacije!! Plizzz pomoccccc!!
Moji Radiovi!
TuT||Iz code u MTA

Trebam komandu /ban /unban i /banip i /unbanip za TechLand Xperiu mod jer je sad zbugano..

Citat: _HarDy_ poslato Jul 10, 2012, 13:14:30 POSLE PODNE
Trazim neki sustav wara /  rata , molim vas pomoc , da je nesto jednostavno a mocno :D Ne kao u TechLand experia , nego nesto drugacije!! Plizzz pomoccccc!!

Uzmi od Sincha , novu FS za war.

Treba mi detaljan tut o pravljenju INTA za bandu , mislim da uzmem neki i stavim ulaz na odgovarajuce mjesto i tako to!
Moze i u PM , svejedno mi !
Moji Radiovi!
TuT||Iz code u MTA

Jel moze kod za RemoveBuildingForPlayer ili tako nesto ocu uklanjat defaultne GTA SA objekte iz mape
||Web DesignerxCoder HTML,MySQL,PHP,CSS...xAdobe tools user||

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

Citat: Compaq poslato Jul 13, 2012, 22:31:18 POSLE PODNE
Jel moze kod za RemoveBuildingForPlayer ili tako nesto ocu uklanjat defaultne GTA SA objekte iz mape
može sve objecte uklonit.. ako oćeÅ¡ cijelu mapu samo naprijed  :)

Meni je potreban jako dobar scripter koji je sposoban da prenese znanje i da me nauči da scriptam šta god poželim. :) Ako budem bio zadovoljan, plaćaću.

Sve što vam je potrebno:
-Vrhunsko znanje u scriptanju i iskustvo
-Mikrofon
-Ventrilo

Zainteresovani ? Javite mi se na PM :D
Meni je potreban jako dobar scripter koji je sposoban da prenese znanje i da me nauči da scriptam šta god poželim. :) Ako budem bio zadovoljan, plaćaću.

Sve što vam je potrebno:
-Vrhunsko znanje u scriptanju i iskustvo
-Mikrofon
-Ventrilo

Zainteresovani ? Javite mi se na PM :D