SA-MP 0.3d RC Faza [RC8]

Započeo Rotcod, Oktobar 01, 2011, 09:36:05 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Uopće neradi niÅ¡ta loÅ¡e , dosta poboljÅ¡ava SA Å¡to se tiče i fiksiranja FPS-a i rijeÅ¡ava same bugove u SA općenito. Ovaj update mi se sviÄ'a. Biti će i većih.
www.falloutboyrock.com
Listening since 2004 and never going to stop.
----------------------------------------------------------

svako očekuje najmane 100 novih funkcija što se tice skriptanja :) ali je to skoro nemoguce prema tome meni se nijedan update nesvidja :D

Pristjetite se sta je bilo sa 0.3b na 0.3c

Nemora on izdavat svaku verziju svaki drugi dan, moze proc pola godine, ali onda da se vidi da je nesto radeno...
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

RC5-2 is out, konačno se krenilo radit na sampu, svaki dan ima nešto novo, yea...

I ovaj update mi se sviÄ'a jer sam htio ovo dvoje (pogotovo ovo drugo jer sad mogu raditi samo sa računanjem, nemoram kreirati nekoliko objekata i hebat se u mozak  :D )

dragan12

Citat: BloodMaster poslato Oktobar 12, 2011, 19:42:59 POSLE PODNE
RC5-2 is out, konačno se krenilo radit na sampu, svaki dan ima nešto novo, yea...

I ovaj update mi se sviÄ'a jer sam htio ovo dvoje (pogotovo ovo drugo jer sad mogu raditi samo sa računanjem, nemoram kreirati nekoliko objekata i hebat se u mozak  :D )
Da su i tebi konacno udovoljili :D

Lep update, ako tako nastavi bice jos lepse ^^

svidja mi se pogotovo ovo za skinove super su jos kad bi napravili ko u mta ono u sp za skinove..
[/center]

Ma samo neka ubace setplayergravity i neka naprave nove i bolje dialoge (sa više mogućnosti) i što se mene tiče može biti R1

Ja mislim da bi do kraja mjeseca izasao vec R1, a da bi do sredine novembra, neki serveri vec presli na o.3d R1( mislim od ovih poznatijih :D)
Last nick: Vectro64

Ovo ce biti fenomenalno bar po meni :).
It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it.

I male promjene su bitne tako da nemojte pljuvat po tuÄ'em radu  :)

Ma dobro je :D
Since 19.6.2011 - P!xel

- Skripter
- Maper
- Web Developer

Kur*** dobro,ODLICNO !! :D
It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it.

Neznam kako netko od vas moze rec da mu se ne svida update,bilokakav update je korisan i budite sretni da ih uopce ima! ;)
Mysterious roleplay