[GM] |GSP| Galaxy State Play

Započeo [SA] 'Ace !, Septembar 26, 2011, 21:14:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Extra moddddddddddddd ocena 9/10 :D najjj je do sada za mene  8)
HVALA NA MODU
Poslednja Izmena: Septembar 28, 2011, 14:38:18 POSLE PODNE od Mateja
TRAZIM DOBAR RP GAMEMOD I MAPERA (I SKRIPTERA :D)
FACEBOOK: http://www.facebook.com/#!/mateja.protic

MENI NERADI DOWNLOAD LINK !
I Live for ONE ! STREET LIFE !

Real-Life informacije

Ime : Dino
Prezime : Pajić
Nadimak : Ryder
Zanimanje : Učenik
Pol : Muško
Zemlja : Bosna

IC & Ostale Informacije

BS Rank :
IC Ime : Ryder_Woo Trenutna Org : Sicilian Crime Rank : R2 Skype : dino.pajic2011 Msn : [email protected] Posetite: www.sl-gaming.info

Gamemod nije nizasta. Neznam zasto fino neskines i interneta neku skriptu. I polako krenes skriptati i onda objavis, a ne ovako. Lako je kopirat neci serv, dodat par objekata promenut spawn, dodat poslove, organizacije. To zna svako, aj kreni ispocetka skriptat pa odna objavi. Pozdrav

Citat: Informatika >3 poslato Septembar 28, 2011, 18:20:34 POSLE PODNE
Gamemod nije nizasta. Neznam zasto fino neskines i interneta neku skriptu. I polako krenes skriptati i onda objavis, a ne ovako. Lako je kopirat neci serv, dodat par objekata promenut spawn, dodat poslove, organizacije. To zna svako, aj kreni ispocetka skriptat pa odna objavi. Pozdrav
Ako ti se neskida neskidaj i nepravi se tu...daj da vidim tvoj majke ti ?

Mozda jest' vozila stavljao koja nisu bas,ali inace moze posluziti,nego vi ako imate bolje slobodno stanite ispred i stavite vas GM :P

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

JusT

nesvidjami se puno bugova a i nece iz kuce da izadje nesto  :'( :'(

Mod nije los ali vidim imas dosta uzetoga iz street-stories skripte i BMW skripte :D

Ako sam u krivu samo reci :D

Citat: Ra[K]uN poslato Septembar 28, 2011, 21:39:40 POSLE PODNE

Mod nije los ali vidim imas dosta uzetoga iz street-stories skripte i BMW skripte :D

Ako sam u krivu samo reci :D

WTF, OMG, ROFL, LMAO ... jeboteeeeeeee....
Pa i BMW je edit SS-a a ovaj GM je edit od SS-a :D

Pa vidim svi rade isto ko SS-a, ali neznam bas dali je tko popravio bugove dok je radio :D

Citat: Ra[K]uN poslato Septembar 28, 2011, 21:51:02 POSLE PODNE

Pa vidim svi rade isto ko SS-a, ali neznam bas dali je tko popravio bugove dok je radio :D
i ja sam to primijetio samo sto je MC_DOLLAR bot pa nezna rijesiti BUGOVE....i kada se skripta ubaci na pravi server nema PD OGRADE VRATA RAMPE NEMA NISTA ;)
I Live for ONE ! STREET LIFE !

Real-Life informacije

Ime : Dino
Prezime : Pajić
Nadimak : Ryder
Zanimanje : Učenik
Pol : Muško
Zemlja : Bosna

IC & Ostale Informacije

BS Rank :
IC Ime : Ryder_Woo Trenutna Org : Sicilian Crime Rank : R2 Skype : dino.pajic2011 Msn : [email protected] Posetite: www.sl-gaming.info

Moze mi tko poslat DL LINK na Pm?

Hvala unaprijed
Street's Creed

Street's Creed gaming zajednica se vraća.
Forum: www.streets-creed.info
IP: 213.149.60.34:7774

Citat: Ezel_Dexter poslato Septembar 29, 2011, 17:30:58 POSLE PODNE
Citat: Ra[K]uN poslato Septembar 28, 2011, 21:51:02 POSLE PODNE

i ja sam to primijetio samo sto je MC_DOLLAR bot pa nezna rijesiti BUGOVE....i kada se skripta ubaci na pravi server nema PD OGRADE VRATA RAMPE NEMA NISTA ;)
Jebo ti Mc_Dollar mater kontas !?

Mislim da tu nebi smilo biti vrijedana.....kada si ti tolika faca i ocito znas skriptati rjesi ti sve bugove pa se javi, a ne moj vrijedati neciji trud :D