Eminence i Ping Gaming Comunityes

Započeo Zarathos, Septembar 25, 2011, 00:43:39 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo da vas obavijestim da se Eminence udruzio sam Ping Online Gaming Comunityem, nadam se da cete nas posjetiti i ostati uz nas.
RPG server ce se otvoriti sa global restartom, sto znaci da sve sto ste imali na EM gubite :)
isto tako uskoro ce se otvoriti i par CS servera kao sto je odavno i planirano!
RP Gamemod je vec par sedmica u intenzivnom razvoju, tako da mozete ocekivati dosta toga sto ce vas privuci na nasu zajednicu :)
Ocekujte otvorenje uskoro!  :)
S postovanjem,
Pacino
Just one more time.

Oce GM ostati tvoj od 0 ?

Sretno vam u daljem radu.  :)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Nadam se da cete ovako imati vise srece. :)

Server IP: 193.192.58.82:7782
Forum: www.balkan-underline.info

Da bit ce onaj moj GM od 0 i hvala svima :)
Just one more time.

Oce ostat ime EM ili Ping? :)

Server IP: 193.192.58.82:7782
Forum: www.balkan-underline.info

Ostat ce ime Ping, posto su jaci od nas...
Kako god bilo, nanx i ja cemo nastaviti sa radom zajedno sa kordom na Ping Gaming comunityem :)
Just one more time.

Citat: [EM] Pacino poslato Septembar 25, 2011, 11:43:16 PRE PODNE
Ostat ce ime Ping, posto su jaci od nas...
Kako god bilo, nanx i ja cemo nastaviti sa radom zajedno sa kordom na Ping Gaming comunityem :)

hehe neverujem da su jaci :D .. No srecno vam jos jedamput Eminece ima sjajan mod samo jos da ga jos malo sredite i malo poreklamirate po vecim sajtovima/forumima bicete vise igraca 100 % jer nemozes napuniti srv samo od BS-a .. Nije se ni ch napunio od ovoga vec i od drugih jacih sajtova / foruma :)

jaci su po igracima ... po modu :/ :)
Datum registracije:    Listopad 21, 2009, 15:56:43
|Rick Dunn| NaNx |Soldier |
|Maper | Web Developer [HTML+CSS] | C++ beginner |

Respect: Karike, Chris, ///Masic, Stormer, Walter, NeNo, Pacino, NaNek

Citat: [CroCity]BURN poslato Septembar 25, 2011, 20:15:09 POSLE PODNE
Citat: [EM] Pacino poslato Septembar 25, 2011, 20:13:48 POSLE PODNE
Ne, IP od PG-a je...
mos dat ip ;D ! e da da ti se zahvalim sto si objavio NX da nema tebe nebi bilo mog servera :D

Hehe np :) i evo IP: 85.25.95.100:7788
Just one more time.

dragan12

Citat: [CY:RP & BM] ¤ SpaMaster ¤ poslato Septembar 25, 2011, 22:17:53 POSLE PODNE
Sretno vam.

Sta ces sa EM modom ?

Kada bi citali komentare videli bi da je Pacino rekao da ce taj mod koristiti na Ping-u