Jebene profe!

Započeo קlเשค, Januar 24, 2010, 19:41:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Lamine Diarra

U jbt, to neki opasan čika :D.

[CH]grudvo

aha kod nas jedan lik doso na popravni kod ovog jednog najludjeg profe

profa reko jedan, onaj izvadi noz zabije ga u klupu kaze 2

profa pistolj i njemu na celo kaze 2 :D

Correlli

Ovaj kao da je na teškoj drogi:
Izlazi napolje
A ovo su snimili moji poznanici iz Velenja na praksi:
plesna skupina velenje(Ali poslije je bilo sankcija kad su profesori vidjeli ovaj video :P)
Poslednja Izmena: Januar 26, 2010, 12:20:08 POSLE PODNE od Don Correlli

r4z0r

Ovaj profesor napol lud majke mi ..
Ja dok sam bio u osnovnoj mi smo imali jednog pacienta ovako , nezna biti ozbiljan , a kad zeli izbacit ufati ga sutne mu klupu i izbaci ga van rukama .. hahaha legenda ( po imenu Bosanko xD )

Ja bi reko da su ovi dole na drogama , a ne ovaj prof. xD

Correlli

Ma nisu nego izgleda da im je bilo dosadno. :P

Lamine Diarra

Citat: [CC]Stormer poslato Januar 27, 2010, 23:36:39 POSLE PODNE
mi smo za vrjeme roditeljskog krali "kapice" za gume na autu. bili golf kec i citroen saxo blizu parkirani ja se ustajem i zakacim torbom retrovizor i bris iza kontejnera,a moj frend dode do auta sa druge strane i polomi retrovizor,na kraju profesorka optuzila cigana sto se tam mota xd

Hahahaha :D :D. Kod mene cigan zapalio sediste nastavniku hemje. Pusio cigaretu na odmoru i bacio je kroz otvoren prozor od auta :).

Citat: [CC]Stormer poslato Januar 27, 2010, 23:36:39 POSLE PODNE
mi smo za vrjeme roditeljskog krali "kapice" za gume na autu. bili golf kec i citroen saxo blizu parkirani ja se ustajem i zakacim torbom retrovizor i bris iza kontejnera,a moj frend dode do auta sa druge strane i polomi retrovizor,na kraju profesorka optuzila cigana sto se tam mota xd

ja bi na njegovom mjestu rekao jel to zato sto sam crnac !!!!!!!!!!!!!
LG ip- 188.40.57.132:7704
uskoro i rpg

Kod nas neki fikus kad je trebalo doneti nesto u vezi domovinskog rata majmun donese bombu.

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

Citat: pliva♫♪ poslato Januar 24, 2010, 19:41:59 POSLE PODNE
Eo svadja s profom,jedan lik iz moje skole.Inace u ucionici za Fiziku.Nemogu nac video gdje ta ista profa jebe mater uceniku...i on njoj.

budem li imo jedan

haha Pliva neka joj je rekao l0l koji likovi i ona i on xD

Profama se treba ulizivat xD, pgotovo ako su mlade recimo; "imate lijep grudnjak" a ako je bas starija onda jebiga  ;D
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Citat: ZicMortal poslato Januar 28, 2010, 13:39:55 POSLE PODNE
Profama se treba ulizivat xD, pgotovo ako su mlade recimo; "imate lijep grudnjak" a ako je bas starija onda jebiga  ;D

onda kazes imate dobru prostatu :P
LG ip- 188.40.57.132:7704
uskoro i rpg

r4z0r

Hh moj drug ,profa iz Bosanskog jezika cesto odemo na kafu , prava raja matere mi xD
To sto kazete za ulizivanje , istina valja se ulizivat . :D

Correlli

Hm, baÅ¡ ne. Ja bi profesoru raÄ'e jebo mater u lice nego da se mu ulizujem.. ako se dobro sjećam tako je i bilo jednom.

Ma kakvo ulizivanje mrzim takve ljude Å¡ta se uliziju profesorima. RaÄ'e ću sam postić željeni uspijeh nego se ulizivat -.-