FactionGame [ www.faction-game.info ]

Započeo Vampire Diarie's, Septembar 02, 2011, 15:22:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

IP servera mozete pronaci na nasem forumu :
www.faction-game.info

Pre svega zelim da se zahvalim svim igracima koji su uz nas i koji ce odvojiti malo vremena da procitaju ovo ..
Dana 3.9.2011 ( tj. Subotom ) od 15 h pocinje se odrzavati EVENT Day uz to ce biti nagrade sto novcanih tako i da kazemo isplativih jer ce vam olaksati igru tj. dobice neko i experte ... Nagrade cemo odlucivati u tom trenutku tj. na serveru tako da mozemo reci samo da su dobre i isplative da kazemo da na EVENT day-u nece biti samo EVENTI vec ce biti i mnogo brojni PARTY , Veselja razna , motorijade , driftanje , rpanje i puno toga ....I moram vam reci da danas 2.9.2011 organizujemo RP Party na kome cemo RP-ati ko je zeljan za time neka dodje i vidi naravno bice i izabran najbolji RPer na serveru te ce mu se svakako udeliti neka nagrada ..

Ocekujemo vas u sto vecem broju ovo nam nije cilj da bi oborili rekord igraca vec da bih napravili jedno dobro druzenje i zezanje na serveru ..

S' Postovanjem

FactionGame Team!

Poslednja Izmena: Septembar 02, 2011, 15:23:19 POSLE PODNE od Mc.WaLk

Omg,majke mi ne mogu da vjerujem.

Promijenio si 1231023 servera,samo da bi imao admin poziciju.

ON: Sretno sa serverom.

Server IP: 193.192.58.82:7782
Forum: www.balkan-underline.info

Citat: Partybreaker poslato Septembar 02, 2011, 15:26:50 POSLE PODNE
Omg,majke mi ne mogu da vjerujem.

Promijenio si 1231023 servera,samo da bi imao admin poziciju.

ON: Sretno sa serverom.

Slazem se s tobom  ;)
Ali svejedno sretno

Real-Life informacije

Ime : Antonio
Nadimak : Tony
Mjesto : Đakovo,Hrvatska
Pol : Musko
Godine : 15

Afrika Gaming Informacije

Rank : Mapper
Profil : Click
Nick : Jimmy_Lopez Status : Lider HPL-a Level : 1 Imovina : -

Ovako momce NISAM PROMENIO EKVADOR RAZUMES LI VEC SE SPOJIO EKVADOR I FG TAKO DA prati malo nemoj me vredjati prosetaj iz teme ako ti se nesvidjam naci setaj ..

Citat: Mc.WaLk poslato Septembar 02, 2011, 15:36:54 POSLE PODNE
Ovako momce NISAM PROMENIO EKVADOR RAZUMES LI VEC SE SPOJIO EKVADOR I FG TAKO DA prati malo nemoj me vredjati prosetaj iz teme ako ti se nesvidjam naci setaj ..

Ne lupaj,hoces da nadjem citat gdje si rekao da igras samp?

Ugl ,vidio sam te i na Edimaxu,bas me to cudi,ima te na 100 servera,ahah.

Citat: Partybreaker poslato Septembar 02, 2011, 15:41:50 POSLE PODNE
Citat: Mc.WaLk poslato Septembar 02, 2011, 15:36:54 POSLE PODNE

Ne lupaj,hoces da nadjem citat gdje si rekao da igras samp?

Ugl ,vidio sam te i na Edimaxu,bas me to cudi,ima te na 100 servera,ahah.

Cekaj jeli tvoj problem de cu igrati na Edimaxu sam igrao dok je bio Teo tu sada ni nemam volje jer neznam nema zabave toliko pre su bili eventi pa zanimljivo .. NA CL sam bio raspo se .. Presao na drugi sta je tu lose nerazumem ? NITI SAM TRAZIO GDE ADMINA ako sam ga dobio DOBIO sam iskljucivo radom ..

Naci otkaci se sa mene i nije tvoj problem sta cu gde cu i kako cu da radim .. NEDIRAM TE Nediraj me i tacka .. Nema sta dalje ..
Poslednja Izmena: Septembar 02, 2011, 15:49:31 POSLE PODNE od Mc.WaLk

Snich

Nevidim povod svadje ..
Svadja ce se vjerovatno i odvijati dalje, stoga molim moderatora da ovdje stavi veliki katanac.

Citat: [FG]Snich_Falcone poslato Septembar 02, 2011, 15:52:51 POSLE PODNE
Nevidim povod svadje ..
Svadja ce se vjerovatno i odvijati dalje, stoga molim moderatora da ovdje stavi veliki katanac.

Od moje strane nece biti,tako da ne moraju stavljati katanac.

Nisam htio da ti pokvarim temu. :)

Ni sa moje strane nece biti niti je bilo samo mi je krivo sto tako mislis a nije tako brate .. Nemora katanac  :P

Citat: [PG]Es©oba® √ poslato Septembar 02, 2011, 16:01:38 POSLE PODNE
Botanluk

ahhahahhaha jeste ti krivo brate sto nisi admin nemogu verovati :D Vidi se da zbog admina igras necu se svadjati ovo je samo komentar nije svadja xDd  ;) ;) ;)

Citat: Mc.WaLk poslato Septembar 02, 2011, 16:03:36 POSLE PODNE
Botanluk

ahhahahhaha jeste ti krivo brate sto nisi admin nemogu verovati :D Vidi se da zbog admina igras necu se svadjati ovo je samo komentar nije svadja xDd  ;) ;) ;)

Pa gde ces veceg bota od tebe bola ja teb nebi dao da igras ko mene a ne co-admina.Ti mislis da sam ja glup speco sam ta za citavo vrijeme dok si pricao sa sinciem.Kad sam reko da ce mo se udruziti odma uso da se ulizuje sinciu .

Snich

Prekinite vise !!

btw ja nisam nikakav "sinci" ja sam Snich ..
Mod kljuc na ovo, past ce banovi kao da gledam ..

Citat: [PG]Es©oba® √ poslato Septembar 02, 2011, 16:11:20 POSLE PODNE
Citat: Mc.WaLk poslato Septembar 02, 2011, 16:03:36 POSLE PODNE
Botanluk

Pa gde ces veceg bota od tebe bola ja teb nebi dao da igras ko mene a ne co-admina.Ti mislis da sam ja [cenzura] speco sam ta za citavo vrijeme dok si pricao sa sinciem.Kad sam reko da ce mo se udruziti odma uso da se ulizuje sinciu .

Pa vidise koliko si jadan kada si specao privatan razgovor sto nisi nikako smeo to ti je stvar kulture i ovde javno da ti kazem ja sam reko da ti se skine admin a ti mi ovamo pricas na PM ( Private Message ) da si mu ti reko da ti skine hehehheh

Srecno, imate potencijala da uspijete ;)

btw. Sabicu, odluci se za jedan server, za koji ces da se zalazes, a ne za 5 servera po malo ;) toliko od mene.

da se ne bi "svadjali"imamo pm. ;)