Multi Theft Auto 1.1 Izašao!

Započeo GodFatherr, Avgust 25, 2011, 00:49:48 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [CY:RP & BM] × SpaMaster × poslato Avgust 25, 2011, 17:59:56 POSLE PODNE
Gdje tacno treba da idem da do nadjem ?

Kad si na map editoru, klikni "f" i imaš gore settings, i kad klikneš na deskoj strani da uključiš lijepo rotiranje i tako... za koliko oćeš ra ti se rotira i miče... Ma savršeno!

Citat: BloodMaster poslato Avgust 25, 2011, 19:46:03 POSLE PODNE
Citat: [CY:RP & BM] × SpaMaster × poslato Avgust 25, 2011, 17:59:56 POSLE PODNE
Gdje tacno treba da idem da do nadjem ?

Kad si na map editoru, klikni "f" i imaš gore settings, i kad klikneš na deskoj strani da uključiš lijepo rotiranje i tako... za koliko oćeš ra ti se rotira i miče... Ma savršeno!

Meni isto -.-" xD. Isto uklapljanje objekta i tako to

Yeaaaa  8)

Samo da rijesim problem sa Zvucnicima i eto me :*

E ljudi ovako,ja sam skin'o ovu novu verziju al' tu nema 0.3c objekata,dal' se moze nekako ukombinovat' da ima i 0.3c objekte a da ima i ove nove opcije (najvolim ovo world object   :D :D :D :D :D :D )

Kako ukljuciti uklapanje objekta i to, ucitao sam CDM ali kako da ga koristim??

dragan12

Citat: [CY:RP & BM] × SpaMaster × poslato Avgust 26, 2011, 18:18:54 POSLE PODNE
Citat: - Nickâ,,¢ poslato Avgust 26, 2011, 16:24:38 POSLE PODNE
Najbolje je ono wold object :D

Gdje si nasao to ?
To je ono kao nisan tamo pored kola stoji kada odes "f" i imas dole pored kola kao nisan i onda mozes da kliknes ili da stavis samo nisan na njega i pisace ti koji je id, a ako kliknes onda ti odmah da taj objekat kao da si ga izabrao.

Kako dobro. Vise nam tema | Pomoc svim maperima | nece trebati, vec cemo sami traziti :D

Citat: Bobby_Zacharias poslato Avgust 26, 2011, 16:57:50 POSLE PODNE
E ljudi ovako,ja sam skin'o ovu novu verziju al' tu nema 0.3c objekata,dal' se moze nekako ukombinovat' da ima i 0.3c objekte a da ima i ove nove opcije (najvolim ovo world object   :D :D :D :D :D :D )

Instaliraj staru verziju MTA na drugo mjesto i pokreni...

Samo map editor koristite? Eh da bar naprave da ti onemoguće da igraš MTA ako imaš samp instaliran. Tako da nemožete samo MTA koristit za map editor. Jer je to omaložavanje. Tako sjajan mod a samo map editor koristite. Nemam komentara.

Jeli se mogu 0.3c objekti ubacit na ovaj MTA

Citat: Nik Delgad.lua poslato Avgust 26, 2011, 21:23:09 POSLE PODNE
Samo map editor koristite? Eh da bar naprave da ti onemoguće da igraš MTA ako imaš samp instaliran. Tako da nemožete samo MTA koristit za map editor. Jer je to omaložavanje. Tako sjajan mod a samo map editor koristite. Nemam komentara.
Jebiga brate navikla raja na SAMP  :D :D :D

Citat: Nik Delgad.lua poslato Avgust 26, 2011, 21:23:09 POSLE PODNE

Neda mi se sad Lua učit... Malo sam krenio nešto, polako radio al' odusto, krenio mješat Lua i Pawn...

LoL neka hashaju .map fileove....

Zlatan_Ibrahimovic

Najjaci MTA :D.Kad god sam isao na mta servere kazu da je bolji od sa:mp a to i valjda jeste :D