Pozdrav.

Započeo [EM]DiNorscio^^, Avgust 09, 2011, 13:51:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

-Vase ime po mogucnosti i prezime : Harun Beganovic*
-Gdje zivite i gdje ste rodjeni :Zivim u malom gradicu pored Travnika koje se zove Turbe *
-Koliko imate godina :Imam 14 godina veoma mlad . *
-Kako ste saznali za balkan-samp.com forum : Ko nezna za ovaj forum nek Delate SAMP
-Vase misljenje o forumu : .. :-X No Comment super :D
-Sa kojeg servera dolazite(ne smijete stavljati IP servera i forum tog servera) :Dolazim sa GeForcea poznat kao Rew tamo sam prije 2godine bio poznat zato jer sam hackovao 13-15acc-ova ubrajajuci neke admine,sada sam igrao jedan server koji je ovde zabranjen na vasem forumu ali sam prestao *
-Koliko dugo igrate SA:MP : 4godine6mjeseci12dana
-Da li skriptate :Da naravno PAWN i MTA Pro User editovao sam mnogo modove to radim za RL cash zato jer su moji ovde [cenzura]i :D
Eto to bi bilo to nadam se da ovo oko GFa nece biti problema
EDIT:Ovaj acc sam dobio od glupog frenda zato molim da njegove glupe prije postove neuzimate u obzir
Pozdrav ljudi
Poslednja Izmena: Avgust 28, 2011, 18:53:35 POSLE PODNE od [TG] P!xel
Ako neko treba pomoc oko mappanja i skriptanja kontakt PP

Dobrodosao procitaj pravila ,postuj ih i naravno zabavi se.
LOL

Citat: [PG]MosT_WanteD poslato Avgust 09, 2011, 13:53:16 POSLE PODNE
Dobrodosao procitaj pravila ,postuj ih i naravno zabavi se.
Pravila sam procitao od temelja svakog pdfa.Hvala. :)

Citat: HaX2WiN poslato Avgust 09, 2011, 13:54:03 POSLE PODNE
Pravila sam procitao od temelja svakog pdfa.Hvala. :)
Nista care uzivaj na forumu sta drugo da ti kazem
LOL

dobrodosao vidim procitao si pravila uzivaj i zabavi se :P

Citat: Ne zovi poslato Avgust 09, 2011, 19:17:10 POSLE PODNE
dobrodosao vidim procitao si pravila uzivaj i zabavi se :P
Citat: ...PhiLLipS... poslato Avgust 09, 2011, 19:14:36 POSLE PODNE
Dobrodosao na forum,vidim da si procitao pravila to je jako lepo....Zabavi se :D ;)
Hvala planiram biti uzoran clan ovog foruma  ;)

Citat: HaX2WiN poslato Avgust 09, 2011, 19:56:47 POSLE PODNE
Hvala planiram biti uzoran clan ovog foruma  ;)
Ovo je ljepo cuti i ja sam ovo zelio i mislim da sam djelom uspjeo.
Iako neki botovi imaju nesto protiv mene sa svim sam dobar i administracija nema problema sa mnom xd.
LOL

Da da prije nego sto sam se predstavio 2-3 dana sam pregledavao kompletan forum i vidio neke urote,to mi se pomalo i nesvidja  ::) Ali ipak administracija je sasvim odlicna! Gledao sam kaznjavanje i sve je uredno.Imaju moj respect sa mnom nece imati problema  ;D

Citat: HaX2WiN poslato Avgust 09, 2011, 20:18:06 POSLE PODNE
Da da prije nego sto sam se predstavio 2-3 dana sam pregledavao kompletan forum i vidio neke urote,to mi se pomalo i nesvidja  ::) Ali ipak administracija je sasvim odlicna! Gledao sam kaznjavanje i sve je uredno.Imaju moj respect sa mnom nece imati problema  ;D
Pa uvjek mora neka biti sto bi ja rekao po sampu neko je uvjek Error xd tj mora biti neki crvator tj uljez i on pokusa da izvede svadu.
To rjetko ovdje prolazi i admni to sankcijonisu.Ljepo od tebe sto zelis bit uzoran samo tako i sticices daleko.
LOL

Welcome

Kad bih ponovo mogao da biram...al' nemozes da biras.
Zajebes jedan minus i ode ceo zadatak u kurac. Ceo fazon brate, nema druge sanse.

Tarislavius

Citat: [EM]DiNorscio^^ poslato Avgust 09, 2011, 13:51:05 POSLE PODNE
-Vase ime po mogucnosti i prezime : Harun Beganovic*
-Gdje zivite i gdje ste rodjeni :Zivim u malom gradicu pored Travnika koje se zove Turbe *
-Koliko imate godina :Imam 14 godina veoma mlad . *
-Kako ste saznali za balkan-samp.com forum : Ko nezna za ovaj forum nek Delate SAMP
-Vase misljenje o forumu : .. :-X No Comment super :D
-Sa kojeg servera dolazite(ne smijete stavljati IP servera i forum tog servera) :Dolazim sa GeForcea poznat kao Rew tamo sam prije 2godine bio poznat zato jer sam hackovao 13-15acc-ova ubrajajuci neke admine,sada sam igrao jedan server koji je ovde zabranjen na vasem forumu ali sam prestao *
-Koliko dugo igrate SA:MP : 4godine6mjeseci12dana
-Da li skriptate :Da naravno PAWN i MTA Pro User editovao sam mnogo modove to radim za RL cash zato jer su moji ovde [cenzura]i :D
Eto to bi bilo to nadam se da ovo oko GFa nece biti problema
EDIT:Ovaj acc sam dobio od [cenzura]og frenda zato molim da njegove [cenzura]e prije postove neuzimate u obzir
Pozdrav ljudi

Dobrodosao, uzivaj, zabavi se, pozdrav ;)  8)

Pozdrav,zabavi se i uzivaj ...!!!
Poslednja Izmena: Avgust 22, 2011, 00:43:21 PRE PODNE od [OG]Nxidza