POMOZIMO GLADNIMA

Započeo [ST]Injection, Januar 15, 2010, 00:23:54 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Poštovani!

Jedan naÅ¡ odličan igrač i admin Dario se joÅ¡ odavno zauzeo za gladne i na naÅ¡em forumu predstavo jedan site za kojeg je čitao u novinama i čuo navodno na TV-u! Radi se o sajtu gdje odgovarate na pitanja (traži se poznavanje engleskog), kao nekakav kviz, i usput učite engleski  ;D Svakim točnim odgovorom donirate 10 grama riže za gladne!

Na našem forumu postoji tema ovdje: http://www.speedtouch-samp.com/forum/index.php?topic=989.0 gdje ćete pronaći detaljan opis i gdje možete vidjeti kako se mi kao zajednica trudimo što više igrati to i pomoći gladnima.

Zato sam to i odlučio objaviti ovdje da širim dalje!

Baff

sta je tebi cilj ovde?

Pomoci gladnima ili natjerati ljude da se regaju na tvoj forum kao eto da pomognu gladnima?
Ako je on post-ao tamo postuj ti ovde =)

Kak mi znamo da gladni dobivaju rize  :D

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 13, 2010, 10:51:20 PRE PODNE
tako su i mene nasli...nasli moj ip ujutro pokucaju na vrata ja otvorim jbt policajci ja se čudim zasto su došli, oni meni kaze jesi ti Micke_Boss sa san andreasa ja kazem da, morate poči sa nama da vam postavimo neka pitanja, jbt morao sam laggat da necu ic na sudove itd..
Citat: Nik Delgad poslato Jul 27, 2010, 15:25:39 POSLE PODNE
DoÄ'u ti japanci obučeni u nindže i masakriraju te!
:P :P

Citat: Dario_Buden poslato Jun 06, 2009, 00:57:24 PRE PODNE
Ovako otvaram ovu temu jer bi volio pomo?i siroma�nim i gladnim ljudima koji gotovo nemaju za jesti i molio bih vas da se pridru�ite ovome u �to ve?em broju

naime radi se o stranici www.freerice.com na kojoj vi igrate igru na kojoj ako pogodite odgovor donirate 20 zrna ri�e a vide se i reklame pomo?u kojih se financiraju

"Web stranica Free Rice je mjesto gdje ljudi mogu donirati ri�u za gladne tako da odgovaraju na pitanja. Za svako to?no odgovoreno pitanje, mi doniramo 20 zrna ri�e kroz Program Ujedinjenih naroda za hranu, koji ide gladnima diljem svijeta" - ka�e John Breen, osniva? web stranice FreeRice.com.

vjerujte ovo nije nikakva prevara i ima dokaza, govorili su o ovome prije u novinama ve?ernjak i 24sata a za sve ostalo provjerite na njihovom site-u ili odite na wikipediu pa vidite

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

r4z0r

Dobrog srca da se registriramo i povecamo broj clanova  ;D
Prozirno al donirat cu ak se nadje .

matemandbrnaze742

LoL sto ako ocete pomoc onda se regajte i pricatajte ako necete nemorate.

Citat: Baff poslato Januar 15, 2010, 01:46:38 PRE PODNE
sta je tebi cilj ovde?

Pomoci gladnima ili natjerati ljude da se regaju na tvoj forum kao eto da pomognu gladnima?
Ako je on post-ao tamo postuj ti ovde =)

Sry, zaboravio sam da je James zaključao forum za javnost! Al već ti je galeb izvadio  ;D

Stranica je www.freerice.com

Citat: [CH]Bazuka poslato Januar 15, 2010, 12:52:27 POSLE PODNE
Kak mi znamo da gladni dobivaju rize  :D

MoraÅ¡ vjerovati medijima  ;) Stranica ima sponzore koji to plačaju!

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Januar 15, 2010, 22:22:10 POSLE PODNE

Mah, jedan viÅ¡e manje od njih 750... Svaki dan se netko registrira pa nebi ni skužili  ;D A zajebo sam... Ubit ću onog drugog admina! Za gueste treba zaključat samo neke teme, NE SVE! Jer prije smo barem preko Googlea skupljali posjete... A sad će nam pasti pozicije na tražilicama...

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Januar 15, 2010, 22:22:10 POSLE PODNE
Nisam bas siguran da je to istina al ok regat cu se