PREVARA - GoServ

Započeo â–‡ â–ˆ â–‡, Avgust 01, 2011, 21:02:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo zelim upozoriti ljude na ovaj scam,najme kupio sam domenu preko njih,domena jos nije ne aktivirana na moj DNS nego zakupoljena,Lik me na MSNu blocko tak da et,preporucam da ne uzimate preko njega jer cete baciti pare u smece,lik je prevarant,npo ja cu mu vratiti duplo,sutra idem na MUP prijaviti ga,ne radi 6â,¬,nego zato sto je bezobrazan i nekulturan,pa neka se nauci. . . ja sam mmu dao rok do 01/08/2011  - 23H da aktiviran domenu poslje toga odmah ujutro uzimam stvar u svoje ruke.

LP!

Boli nas kita.
Znas da ce bit varanja kad je vlasnik toga onaj Amar  ili ti ga Dugonja il sta ja znam vise kako mu je nadimak :D

A JBGa sto ja znam,ja nisam vise ko nekad aktivan na BSU (nemam toliko vremena),
i da zamolio bi admine BSa da mi daju njegoe IOP adrese tak da ja to prosljedim muri,bolje nego da murija dolazi k vama ;) .

Brate cisto sumnjam da ce ti plavci ustat sa stolice radi tog...Dzaba ces vrijeme gubit jbg...
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

Tebi balkan-samp moze ili ne dati njegov ip. Policija nista ne vredi , jer ti nemas pravo da mesas ovu zajednicu u vase probleme. OnTop.. Hvala na upozorenju, a oni koji uzimaju domene i hosting uzimaju kod pravih ljudi. A deca uzimaju kod tih nekih "jeftinih" neproverenih hosting firmi.

I sta ce policija? Samo ti se pocet smijat mogu

Aaaaahahahahahahahahhahahahaha.....

LoL? Policiji? AHAHAHAHHAH Policajci hakeri, nema Å¡ta  8)

LoL, Prijavi ga abouse službi il' njegoom hosteru il' kaj već, policiju to nezanima...

Mi nemožemo banati ownera/e dok nam nedaš nekakve vrijedne dokaze...

Citat: MR. Lonely poslato Avgust 01, 2011, 21:37:33 POSLE PODNE
I sta ce policija? Samo ti se pocet smijat mogu

Potpis...

Mama ili babo "guzonje" pokrenu malo Muriju preko stele  i jebat ce GoServ-u kevu :)

Citat: FyoDoR poslato Avgust 01, 2011, 22:02:54 POSLE PODNE
Mama ili babo "guzonje" pokrenu malo Muriju preko stele  i jebat ce GoServ-u kevu :)

Ajd ajd djete idi spavat

Drago dijete, danas stela i pare mogu sve.
I ajd neidi vise u OFF Topic

Bolje mu je da mu murija dodje nego da ja sjednem na vlak pa mu dodjem.