[Pomoc]Za MTA Komande

Započeo Medis, Jul 28, 2011, 17:31:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako ja znam sve komande za sta sluze ali ako mi neko moze reci kako se sprema MTA mapa nekog pitam ko ima MTA ali ni on ne znam a ja kad spremim ne ostane spremito kako neko moze reci kako to spremiti bio bih mu zahvalan.I molim detaljno da mi objasnite
Poslednja Izmena: Jul 28, 2011, 17:34:44 POSLE PODNE od Medis
Pravim modove i FS-ove javite mi se na PM za drugo samo $$$$$$$$$

Citat: Medis poslato Jul 28, 2011, 17:31:15 POSLE PODNE
Ovako ja znam sve komande za sta sluze ali ako mi neko moze reci kako se sprema nekog pitam ko ima MTA ali ni on ne znam a ja kad spremim ne ostane spremito kako neko moze reci kako to spremiti bio bih mu zahvalan.I molim detaljno da mi objasnite
Kada zavrsis mapu kliknes na "Save As" i onda upises ime pod kojim zelis to saveat. Zatim kad ponovno nekad udjes u MTA odes pod "Open" i onda upises ime pod kojim si sejvao proslu mapu i to je to!

Citat: [GG] mafica .pwn poslato Jul 28, 2011, 17:34:53 POSLE PODNE
Ovako ja znam sve komande za sta sluze ali ako mi neko moze reci kako se sprema nekog pitam ko ima MTA ali ni on ne znam a ja kad spremim ne ostane spremito kako neko moze reci kako to spremiti bio bih mu zahvalan.I molim detaljno da mi objasnite
Kada zavrsis mapu kliknes na "Save As" i onda upises ime pod kojim zelis to saveat. Zatim kad ponovno nekad udjes u MTA odes pod "Open" i onda upises ime pod kojim si sejvao proslu mapu i to je to!

HVALA mislim da sam skonto ali jel odem open kad uÄ'em u MTA da MApam
Pravim modove i FS-ove javite mi se na PM za drugo samo $$$$$$$$$

Citat: Medis poslato Jul 28, 2011, 17:39:37 POSLE PODNE
Citat: [GG] mafica .pwn poslato Jul 28, 2011, 17:34:53 POSLE PODNE

HVALA mislim da sam skonto ali jel odem open kad uÄ'em u MTA da MApam
Kad udjes u MTA i zelis nesto novo izmapat kliknes na "New" kad zavrsis "Save As" po uputama gore i onda ako jos nekad zelis otvorit tu mapu nesto dodat, izbrisat i sl. odes "Open"

Imao si u sticky temi sve to...
btw: Ako ti ne ostane save, onda pogledaj ovako:
server>mods>deathmatch>recources>folder mappe>ime mape.map
Jer nije kod svih bas isto...

Koristi trazilicu.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri