[Savjet]Otvarate RP server, no niste sigurni hoce li biti igraca?

Započeo V_More, Jul 24, 2011, 13:41:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

.
Poslednja Izmena: Februar 22, 2012, 14:35:12 POSLE PODNE od [TL:RP] sTrumF

Bravo svaka cast za ovo ja otvaram server i bas mi je trebalo ovo,svaka cast za tutorial!

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.

svaka cast

TRAZIM SKRIPTERA,javite se na PM ili FB[Click]!
Prodajem RPG/DM mod,javite se na pm

Ovako oprostite ako sam krivo post nisam namjerno,molio bih vas za pomoc.

Ja bih samo pitao (otvaram server) uzimam host.. Koji mod da stavim na pocetku jer neam svog scriptera? može li mi netko predložiti i dati link koji mod ili da mi netko da listu svih modova. molim vas,hvala unaprijed! :)

odlicno objasnjeno

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Citat: Tex Wheeler poslato Mart 04, 2012, 13:56:18 POSLE PODNE
Ovako oprostite ako sam krivo post nisam namjerno,molio bih vas za pomoc.

Ja bih samo pitao (otvaram server) uzimam host.. Koji mod da stavim na pocetku jer neam svog scriptera? može li mi netko predložiti i dati link koji mod ili da mi netko da listu svih modova. molim vas,hvala unaprijed! :)

Najbolje ti je da nadjes neki u dijalu Gamemode skripte, izaberi sebi neki, malo ime promjeni i barem ga malo edit, ali nadji neki za koji nisu potrebni creditsi ili stavi creditse.
Last nick: Vectro64

odlicno :D sad ako otvaram srv znam sta trebam radit :D svaka cast
Iskusan sam mapper, ako kome treba mapper neka mi se javi na PM!

Da, al' ako ga ne otvoriš kroz ljeto nećeš imat igrača jer je škola, bolje kroz ljeto jer makar idu na more ne ide ih 5miliona -.-'

Svaka cast pomocice onim koji otvaraju :P
prst prst u cupi,prst prst u anus

Evo otvaram server za par dana pa mi treba neka osoba koja ce mi pomoc to sve vodit.Ujedno treba mi dobar skripter radi ispravljanja bugova.On ce naravno dobit nagradu kada napravi neki zadatak.Treba mi i web designer jer nemam vremena sve sam radit.

Ako ste zainteresirani javite mi se na PM
SBTeam
Poslednja Izmena: Avgust 28, 2012, 12:02:00 POSLE PODNE od |SB|Brundo
||Web DesignerxCoder HTML,MySQL,PHP,CSS...xAdobe tools user||

Svaka čast :) Odlican savjet..Mnogi otvaraju server a neznaju ni sami postupke..