Vođenje tvrtke

Započeo Vilko, Jul 14, 2011, 17:52:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Postoji li neka igrica gdje vodiš svoju tvrtku kamionima, zrakoplovma, vlakovima itd.?

Igrao sam prije igricu gdje vodiš svoj grad, istražuješ nuklerna, kemijska oružja..

Hvala ;)

na internetu il ovak igrica za komp?
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Odavno sam igrao jednu: 18 Wos Acrros America...
Msm da je tako nesto, a imas i Euro Truck...To nisam isprobao ;)

Nisam tražio takvu igru..
To nakon nekog vremena napraviš tvrtku..

Onda bi to bila 18 Wos Acrros, gde moras da zaradis posao, samo kao vozac, da bi otvorio svoju firmu/tvrtku...

kod tih kamion samo vozis i radis :S

Imas npr Zoo Tycon vodis zooloski vrt

pa Prison Tycon vodis zatvori dogradujs i tako imas Tycon Monopoly i tako...trazi te sto u imenu imaju Tycon
//

[quote author=[OG]ukolazaNinje link=topic=28309.msg211427#msg211427 date=1310665935]
Onda bi to bila 18 Wos Acrros, gde moras da zaradis posao, samo kao vozac, da bi otvorio svoju firmu/tvrtku...
[/quote]

German Trucking Simulator (GTS) ti voziš kamione i nakon mislim 5,000 exp-a možeš pokrenit vlastitu tvrtku, ali naravno moraš imat love za prvi kamion.
I onda sva lova ide tebi i sve plaćaš sam..
Kada si zaposlen u nekoj tvrtci, nemožeÅ¡ preći odreÄ'en broj exp-a već moraÅ¡ otići u Freelance (odnosno svoja tvrtka), ali možeÅ¡ dodatno zaraÄ'ivat

Ricky, hvala

Dalje

Razmisljao sam se bio da skinem Prison Tycoon, jer sam po slici mislio da se radi o Prison Life zanru...
Ako neko zna neku takvu igricu, tipa, bezanje iz zatvora, tuce, skrivanja, neka mi posalje...
Davno sam igrao neku, ali radi se o liku zatvorenom u Nacistickom zatvoru...

uzmi prison tycoon...igra je extra..igrao sam je nekad davno i extra je :D:D
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

Ovo sto pricate za German Trucking Simulator dali se to moze igrat multiplayer jer mi malo glupo i predosadno igrat singleplayer?
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Prison Tycoon ti je da ti vodis svoj zatvor i cuvas zatvorenike,sprijecavas tuce itd... Igra je malo glupa,jer nikad nema nista novo u  njoj. :/
//

Citat: ωÑ,:яρ | αχÑ"â,," иÑ"â,,"ѕσи poslato Jul 15, 2011, 11:08:25 PRE PODNE
Prison Tycoon ti je da ti vodis svoj zatvor i cuvas zatvorenike,sprijecavas tuce itd... Igra je malo [cenzura]a,jer nikad nema nista novo u  njoj. :/

ima ako skidas razne ekspanzije :D
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...