Osnivanje STAFF tima.

Započeo Slay, Jul 03, 2011, 18:24:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mexico Roleplay se uskoro vraća, i naravno trebamo novu ekipu. Ono šta tražimo je:

1. Mappere
2. Pomoćne skriptere
3. Lidere
4. Server adminie
5. Forum Smodove




Sada da razjasnim neke stvari!
Svi koji se budu prijavljivali neka NE POSTAVLJAJU dodatna pitanja, forum još nije dovršen kada bude gotov bit čete obavješteni. Naime, ne trebam puno mappera nego max. 3 mappera i to mappera koji ZNAJU svoj posao, a ne one kojima trebam SVE crtati. ( -.- ).

Å to se tiče pomoćnih skriptera vi ćete imati svoj posebni board na forumu ( kao i mapperi ) u kojem čete REDOVNO dobivati zadatke i koje čete ispunjavati u danim rokovima. Naravno da neće svatko moći ući u ovaj tim nego samo za one koje mislim da imaju dosta znanja za zadatke koje ću davati, obvezno morate znati: sscanf ycmd/zcmd ( znači to je ono OSNOVNO ). TakoÄ'er maximalno skriptera koliko ću primiti je ( MAX: 4/5 ).

Što se tiče lidera, to se nećete prijavljivati ovdje na Balkan SAMP - u nego na našem forumu ( o kojem ću vas uskoro obavjestiti kada bude pušten u pogon ), ovo je više poziv za one koji su željni lidera, a imaju iskustva s tim djelom 'posla' naravno mogu se prijaviti.

Server admine, eh ovo neće moći biti svatko u to budite SIGURNI, svatko tko poÅ¡alje IJEDNOM Administratoru na naÅ¡em forumu pitanje da postane admin bit će STROGO KAŽNJEN! Jer takve igrače ne trebam! TakoÄ'er, ne dolazite mi sa prijedlozima npr. ako mi daÅ¡ admina dovedem ti 10 igrača na server. NE HVALA! Ono bitno Å¡to morate znati jest da ću server admine birati po sljedećim karakteristikama:

Aktivnost na forumu
Marketing
Iskustvo
Vaše godine
I naravno, ponašanje!

Što se tiče forum smodova koje tražimo njih ću već danas/sutra izabrati za to mi se TAKOĐER možete prijaviti i odabrat ću 2/3 SMODA i oni će od trenutka kada će biti odabrani biti pušteni na naš forum. Tražim smodove koji znaju svoj posao, koji znaju argumentirati svoj stav i svoj postupak! A ne da ga svaki korisnik može nadglasati.

NAPOMENA ZA SVE GRUPE: Svi koji ste zainteresirani za ovo šaljite mi PM na ovaj forum dok ovaj naš ne pustimo u 'javnost' ^^
  - joÅ¡ neÅ¡to Å¡to morate imati na umu jest da npr. Smodovi na forumu NEĆE biti admini ili GM na serveru!
  - oni koji budu odabrani za admina na početku će svi biti Game Masteri a s vremenom će dobiti promote ( po zaslugama ), neki možda i demode
 
NE ODGOVARAM NA NIKAKVA PITANJA ŠTO SE TIČE MODA ILI 'KAD ĆE OTVORENJE' - Sve u svoje vrijeme. Svi koji žele sudjelovati sada imaju priliku, sretno svima.

- Pozdrav

PRIMLJENI LJUDI:

Pomoćni skripteri: 1/4


  • Paradox
Poslednja Izmena: Jul 03, 2011, 18:30:26 POSLE PODNE od [H]265
Kristijan Stipić