[POMOC] 3D Text

Započeo Frile, Jun 27, 2011, 18:53:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: GTA RP
Detaljan opis problema: hocu da napravim da na kola za kupovinu pise 3d text prikacen na njih dok se nekupe a kada se kupe da se taj text makne
Dio skripte:
if(IsAnOwnableCar(newcar))
		{
		    if(CarInfo[newcar][cOwned]==0)
		    {
		        TogglePlayerControllable(playerid, 0);
		        format(string,sizeof(string),"~w~Vozilo: %s~n~Cijena: ~g~%d~n~~w~/v buy da biste kupili vozilo~n~~r~/exit ~w~da izadjete",CarInfo[newcar][cDescription],CarInfo[newcar][cValue]);
				GameTextForPlayer(playerid,string,5000,5);
		    }
		    if(CarInfo[newcar][cOwned]==1)
		    {
		        format(string,sizeof(string),"Vozilo je registrovano na %s",CarInfo[newcar][cOwner]);
				SendClientMessage(playerid, COLOR_BLUE, string);

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

I jos jedno pitanje

Detaljan opis problema: kad registrujem nik duzi od 12 slova nece da ga sacuva kad izadjem sa servera. Naprimjer registrujem se sa nikom Frile123_456789 i odem na server i igram a kad izadjem i opet udjem trazi mi da se registrujem a kad sam sa nikom manjim od 12 ili sa tacno 12 slova cuva ga
Dio skripte: sta tu treba da postavim

sta zelis da pise ?

btw.
CitatI jos jedno pitanje

Detaljan opis problema: kad registrujem nik duzi od 12 slova nece da ga sacuva kad izadjem sa servera. Naprimjer registrujem se sa nikom Frile123_456789 i odem na server i igram a kad izadjem i opet udjem trazi mi da se registrujem a kad sam sa nikom manjim od 12 ili sa tacno 12 slova cuva ga
Dio skripte: sta tu treba da postavim
otvorio si temu vec!
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Potrazi imas vec temu sa 3Dtext na autima na buy.

zelim da pise ime vozila i ispod cijena