Relax-Zone [Petak-24.06.2011-20h]

Započeo SteXi.ılllı., Jun 22, 2011, 15:06:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Hvala vam svima, oborili smo rekord na forumu, mozda nije neki ali se trudimo i sve smo bolji

EDIT:

Novo Obavestenje :

-Dodato jos biznisa/sbiznisa u mod ...
-Promenjena boja 3d textova,sada je lepse i preglednije .
Poslednja Izmena: Jun 23, 2011, 12:16:54 POSLE PODNE od [RZ]SteXi.ılllı.

ev i ja da se javim :D
ha sta nam reci nego sretno

Deči sretno sa serveru !! nadam se da ćete uspijeti sa serverom i da će na balkanu biti više boljih servera....
Ex CroHerze DM HEAD Administrator

Hvala vam, očekujemo vas što više na otvaranju.

Nezaboravite nas posjetiti veceras u 20h

Napokon forum :D
Nisam mogao pre da vas obavestim da smo napravili donator system
Vise o tome na forumu.

Bio sam na Serveru, Mod mi se pravo svidja.

Evo jedne Slike sa Otvorenja:  

Poslednja Izmena: Jun 24, 2011, 20:12:48 POSLE PODNE od [CL] Johnnyâ„¢

●° John °●

hhahahahahahaha kakav GH team imas bolje da ti nespominjem  :'( mi se kad ih vidim .. Likovi abusaju komande ,  ja bi im objasnio neka pravila ili bi im skinuo .. Malo pripazi za te GH i ja pitam ness na /p oni mi nista neodgovaraju .. Samo to inace srecno vam dalje jos jedamput ;) ..

Citat: ●° [CL] John °● poslato Jun 24, 2011, 20:55:30 POSLE PODNE
hhahahahahahaha kakav GH team imas bolje da ti nespominjem  :'( mi se kad ih vidim .. Likovi abusaju komande ,  ja bi im objasnio neka pravila ili bi im skinuo .. Malo pripazi za te GH i ja pitam ness na /p oni mi nista neodgovaraju .. Samo to inace srecno vam dalje jos jedamput ;) ..

Malo zareza, točaka i ostalog nebi škodilo? Koje VELIKO slovo? ::)
I.. Dosadan si -.-

EDIT:
Radovi su na modu, popravit će sve bugove
By Stexi

Poslednja Izmena: Jun 24, 2011, 22:22:47 POSLE PODNE od [TG]Vilko

Samo da jos nesto kazem,ja uopste modom nisam zadovoljan ...Dosao sam na relax zone tek pre 3 dana i za tako kratko vreme uspeo sam samo nesto da napravim,a sve sto sam napravio nalazi se na nasem forumu u glavnom chatu,posle svega sto sam uradio napravio sam post sa obavestenjem sta sam to ubacio...Inace,verujem da cemo popraviti sve moguce bugove i da cemo svakim danom nesto novo dodavati ,pozdrav Nxidza

SoNNix

hhahahahahahaha kakav GH team imas bolje da ti nespominjem  :'( mi se kad ih vidim .. Likovi abusaju komande ,  ja bi im objasnio neka pravila ili bi im skinuo .. Malo pripazi za te GH i ja pitam ness na /p oni mi nista neodgovaraju .. Samo to inace srecno vam dalje jos jedamput ;) ..

Prvo da ti nesto kazem,nemam nista abusat kao gh.
Drugo nismo bili na testu i nismo ni vidili server i kako da ti pokazem nesto sto neznam gdje je,kad je na beta testu bio reg bugovan nismo mogli uci da vidim sve sto me interesuje kako bih pokazao igracima.
Trece,dobili smo milion reporta mogu bit gm mogu ovo mogu ono,ja sam pomagao koliko sam znao servera sto sam vidio na otvaranju.

Rekord 24 igraca

Citat: [RZ]Vito aKa Santina poslato Jun 25, 2011, 13:06:39 POSLE PODNE

Prvo da ti nesto kazem,nemam nista abusat kao gh.
Drugo nismo bili na testu i nismo ni vidili server i kako da ti pokazem nesto sto neznam gdje je,kad je na beta testu bio reg bugovan nismo mogli uci da vidim sve sto me interesuje kako bih pokazao igracima.
Trece,dobili smo milion reporta mogu bit gm mogu ovo mogu ono,ja sam pomagao koliko sam znao servera sto sam vidio na otvaranju.

Rekord 24 igraca
Cestitam na prvom Rekordu.