PARTNERI:
-UPOZORENJE-

Samo registrovani članovi mogu da vide/koriste forum u celini.
Prijavite se ili registrujte nalog na Balkan SA-MP forumu.


Autor Tema: [GM]Hydrom TDM  (Pročitano 2985 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Marijan

  • Homeboy
  • *
  • Poruke: 355
  • Pol: Muškarac
Odg: [GM]Hydrom TDM
« Odgovor #15 poslato: Decembar 31, 2009, 12:31:58 posle podne »
Ma necu od godfathera uzimat, ocu bas svoj radit...
 

Van mreže Sloba

  • Transformer
  • *
  • Poruke: 137
Odg: [GM]Hydrom TDM
« Odgovor #16 poslato: Januar 05, 2010, 15:24:25 posle podne »
Neznam jesil ovo ti na Forum sampu ili uzimas neciji game mode i prisvajas za sebe


http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=141684.0
 

Van mreže dinkO14

  • Balkan SA:MP Legenda
  • Soldier
  • *
  • Poruke: 685
  • Pol: Muškarac
Odg: [GM]Hydrom TDM
« Odgovor #17 poslato: Januar 05, 2010, 15:38:33 posle podne »
Neznam jesil ovo ti na Forum sampu ili uzimas neciji game mode i prisvajas za sebe


http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=141684.0

To je on lol,pogledaj profil pa ces vidit po mail adresi.
 

Van mreže Al3x4

  • Homeboy
  • *
  • Poruke: 359
  • Samp user since 2007.
Odg: [GM]Hydrom TDM
« Odgovor #18 poslato: Januar 06, 2010, 11:42:59 pre podne »
Fora odlicno si ovo napravio,sve sam pogledao i odlicno je
 

kizla

  • Gost
Odg: [GM]Hydrom TDM
« Odgovor #19 poslato: Januar 11, 2010, 14:59:50 posle podne »
Evo register sistem:

dcmd_register(playerid, params[])
{
    if(gPlayerInfo[playerid][PLAYER_REGGED] == 1)
return SendClientMessage(playerid, COLOUR_ORANGE, "ERROR: Vec si registriran!");
    else if(!params[0])
return SendClientMessage(playerid, COLOUR_ORANGE, "KORISTI: /register [lozinka]");
    /*else if(strlen(params) < gSettings[PASS_MIN] || strlen(params) > gSettings[PASS_MAX])
    {
new string[200];
        format(string, sizeof(string), "ERROR: Lozinka mora biti duga izmedu %d i $d slova duga!", gSettings[PASS_MIN], gSettings[PASS_MAX]);
return SendClientMessage(playerid, COLOUR_ORANGE, string);
    }*/
    else
    {
new password = num_hash(params);
gPlayerInfo[playerid][PLAYER_PASS] = password;
gPlayerInfo[playerid][PLAYER_REGGED] = 1;
        gPlayerInfo[playerid][PLAYER_LOGGED] = 1;
GetPlayerIp(playerid, gPlayerInfo[playerid][PLAYER_IP], 16);
new string[256]; format(string, sizeof(string), "Uspijesno si se registrirao sa lozinkom \'%s\'. Automatski si ulogiran.", params);
return SendClientMessage(playerid, COLOUR_LIGHTBLUE, string);
    }
}

i evo i login sistem:


dcmd_login(playerid, params[])
{
    if(gPlayerInfo[playerid][PLAYER_REGGED] != 1)
return SendClientMessage(playerid, COLOUR_ORANGE, "ERROR: Moras se registrirati da se ulogiras! Koristi /register [lozinka]  da se registriras i ulogiras.");
    else if(gPlayerInfo[playerid][PLAYER_LOGGED] == 1)
return SendClientMessage(playerid, COLOUR_ORANGE, "ERROR: Vec si ulogiran.");
    else if(!params[0])
return SendClientMessage(playerid, COLOUR_ORANGE, "KORISTI: /login [lozinka]");
    else
    {
new password = num_hash(params);
if(gPlayerInfo[playerid][PLAYER_PASS] == password)
{
   gPlayerInfo[playerid][PLAYER_LOGGED] = 1;
            GetPlayerIp(playerid, gPlayerInfo[playerid][PLAYER_IP], 16);
   return SendClientMessage(playerid, COLOUR_LIGHTBLUE, "Uspijesno si se ulogiro na svoj racun.");
}
else
   return SendClientMessage(playerid, COLOUR_ORANGE, "ERROR: Kriva lozinka.");
    }
}
« Poslednja izmena: Januar 11, 2010, 15:04:43 posle podne kizla »
 

nastoe

  • Gost
Odg: [GM]Hydrom TDM
« Odgovor #20 poslato: Januar 20, 2010, 21:25:03 posle podne »
Svaka cast ;)