Glavni razgovor #9

Započeo admin, Jun 03, 2011, 05:45:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [AG]Vito aKa Santina poslato Jun 08, 2011, 22:52:36 POSLE PODNE
Citat: [A]xel_[N]elson poslato Jun 08, 2011, 22:29:32 POSLE PODNE
Evo nas prvi oficijalni Gt:RP video... http://www.youtube.com/watch?v=jo1rbdz9fs0&feature=player_embedded

Dobri ste vi samo reklamirate ko ludi,ja dok sam drzao t city sa n0neom vi dodjete i reklamirate ja doso da vam kazem kad eto tog igraca sto je reklamirao i kaze ovom jednom owneru de mi admin lvl 6 doveo sam 7 igraca i ja mu kazem da reklamira i on mene ban razlog nece vise

Jao znas ti kada je to bilo? Ima 5 mjeseci od toga. Server se bio zatvorio prije 2 mjeseca i tek se prije 2-3 dana otvorio... -.-'
Poslednja Izmena: Jun 08, 2011, 23:46:12 POSLE PODNE od [A]xel_[N]elson
//

SoNNix

Preko losi stvari mos prec,ali zaboravit NE,bar ja

Citat: Gotti747 poslato Jun 08, 2011, 23:39:23 POSLE PODNE
Citat: Mike the one poslato Jun 08, 2011, 22:27:38 POSLE PODNE
Citat: Gotti747 poslato Jun 08, 2011, 21:44:59 POSLE PODNE
Ako neko nije gledao neka pogleda: http://www.youtube.com/watch?v=WlgWGws9Cgw

:D

ohohoh svaka cast. ;D

Nisam to ja (daj boze da jesam :D) , samo vam kazem da pogledate ace  ;)
To sam ja, kakav gotti nema on pojma :P salim se dobar je video :D

Citat: [A]xel_[N]elson poslato Jun 08, 2011, 23:44:40 POSLE PODNE
Evo nas prvi oficijalni Gt:RP video... http://www.youtube.com/watch?v=jo1rbdz9fs0&feature=player_embedded

Dobri ste vi samo reklamirate ko ludi,ja dok sam drzao t city sa n0neom vi dodjete i reklamirate ja doso da vam kazem kad eto tog igraca sto je reklamirao i kaze ovom jednom owneru de mi admin lvl 6 doveo sam 7 igraca i ja mu kazem da reklamira i on mene ban razlog nece vise

Jao znas ti kada je to bilo? Ima 5 mjeseci od toga. Server se bio zatvorio prije 2 mjeseca i tek se prije 2-3 dana otvorio... -.-'

hHAHAHA Nemoj se gubiti tu,ima jedno 15 dana mozda 20 jer ja sam tad drzao t city i nisam lud,ja sam samo dosao na srv da skrenem paznju za reklamiranje a vi odma ban razlog nece vise i jos mu dali adm lvl 6.
Ja sam nemam razlog raspravljat,dosao sam samo rec a vi odma ban.Nije ni cudo sto ste propali odma

Ukoliko neko ima ozbiljniji da trazi sponzora za SA:MP server neka mi se jave na PM za detalje...
Ukratko: trebao bi traziti par bannera na forumu od gamehostera i in game jednu traku na dnu za gamehosting.....ostalo na pm

cristiane

Citat: ●° John °● poslato Jun 09, 2011, 11:54:16 PRE PODNE
Afrika koliko vidim imace dosta igraca  ::) hehe .. dobri ste dobri ...
Ima tema vezana za Afriku i tamo piši.

●° John °●

Citat: Koksildo poslato Jun 09, 2011, 12:03:18 POSLE PODNE
Citat: ●° John °● poslato Jun 09, 2011, 11:54:16 PRE PODNE
Afrika koliko vidim imace dosta igraca  ::) hehe .. dobri ste dobri ...
Ima tema vezana za Afriku i tamo piši.

ok .. nego sam video da neki pisu pa i ja da se ukljucim medju njima :D

Citat: [AG]Vito aKa Santina poslato Jun 09, 2011, 10:02:16 PRE PODNE
Citat: [A]xel_[N]elson poslato Jun 08, 2011, 23:44:40 POSLE PODNE

hHAHAHA Nemoj se gubiti tu,ima jedno 15 dana mozda 20 jer ja sam tad drzao t city i nisam lud,ja sam samo dosao na srv da skrenem paznju za reklamiranje a vi odma ban razlog nece vise i jos mu dali adm lvl 6.
Ja sam nemam razlog raspravljat,dosao sam samo rec a vi odma ban.Nije ni cudo sto ste propali odma

Propali?? Hahahhaah :D Ne ,naravno da nismo samo kada smo poceli da skupljamo igrace,nas bivsi suvlasnik je naredio hakerima da pokusaju nam hakovati server. A mi posto smo bili na Raserv.org nisu imali zastitu nikakvu i hakovani smo bili. Ali to smo brzo sredili i promjenili hosting kompaniju i banovali naseg suvlasnika.
//

Evo mene iz SK.

Kokslido ja neznam zasto tolika ljubomora evo obecavam da necu da te prestignem sa postovima, a sad prestani da ih brises... Hvala lepo.

Na balkanu nista novo  :D

Citat: _eXtreme_ poslato Jun 09, 2011, 18:49:47 POSLE PODNE
Evo mene iz SK.

Kokslido ja neznam zasto tolika ljubomora evo obecavam da necu da te prestignem sa postovima, a sad prestani da ih brises... Hvala lepo.

Na balkanu nista novo  :D
i dota je spamao do 2k postova... pa je popusio... :D

cristiane

Ljubomora na postove? Hm,baš si smiješan,tu samo može biti da ustvari ti silno želiš te postove pa mi to pišeš.Izbrisao sam ti jedan post iz razloga što si napravio grešku,al ok,evo vračam ga i dobit ćeš opomenu zbog pogreške.

Citat: Koksildo poslato Jun 09, 2011, 18:53:52 POSLE PODNE
Ljubomora na postove? Hm,baš si smiješan,tu samo može biti da ustvari ti silno želiš te postove pa mi to pišeš.Izbrisao sam ti jedan post iz razloga što si napravio grešku,al ok,evo vračam ga i dobit ćeš opomenu zbog pogreške.
Nemoj ga vratiti  ;)

To vise nije moj post  :)

Necu da se svadjam

I ok!