Glavni razgovor #9

Započeo admin, Jun 03, 2011, 05:45:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: _eXtreme_ poslato Jun 07, 2011, 11:52:29 PRE PODNE
Moja drugarica koja je bila odlican ucenik sa svim peticama je zavrsila proslo polugodiste sa 1.
Njena majka radi dan i noc samo da bi njoj bilo dobro a ona nikako da malo obraduje majku...
Moj savet vam je da ucite jer bez ucenja cete "daleko" doci, znam da ovo zvuci streberski...
Nije štreberski, nego istinito. Sad se svi zaj*bavate, a posle ćete kičmu da lomite, samo da bi ste izdržali porodicu i sebe...

vlado_plavsic

Pozdrav ljudi sta se radi.. 8) 8)

Ja kada sam trenirao nogomet sam mnogo popustio sa ucenjem, sve dvojke i jedinice jer nisam imo vremena da ucim i odviknuo sam se.
I kad sam si organizirao dan i hvatio zdravo knigu, zavrsio sam sve godine sa 5.00 prosjek ( osim ovu zadnju 4.96 jbg )

SoNNix

Citat: DrunkenBudha poslato Jun 07, 2011, 12:33:39 POSLE PODNE
Ja kada sam trenirao nogomet sam mnogo popustio sa ucenjem, sve dvojke i jedinice jer nisam imo vremena da ucim i odviknuo sam se.
I kad sam si organizirao dan i hvatio zdravo knigu, zavrsio sam sve godine sa 5.00 prosjek ( osim ovu zadnju 4.96 jbg )

mene ne zanima to 5,00...ja ne ucim nista imam 2,3,4 i to mi je dosta, i ovako ne planiram ici na fakultet!  :) :)

vlado_plavsic

Citat: SoNNix poslato Jun 07, 2011, 12:35:08 POSLE PODNE

mene ne zanima to 5,00...ja ne ucim nista imam 2,3,4 i to mi je dosta, i ovako ne planiram ici na fakultet!  :) :)

Brate,dolazi vreme gde bez fax-a neces moci ni kao smecar raditi....tako da....

SoNNix

Citat: Vlado_Plavsic poslato Jun 07, 2011, 12:37:10 POSLE PODNE
Citat: SoNNix poslato Jun 07, 2011, 12:35:08 POSLE PODNE

Brate,dolazi vreme gde bez fax-a neces moci ni kao smecar raditi....tako da....

planiram ici u vojsku!

...Neno...

Citat: [AG] gonss.pwn poslato Jun 07, 2011, 11:55:53 PRE PODNE
Moja drugarica koja je bila odlican ucenik sa svim peticama je zavrsila proslo polugodiste sa 1.
Njena majka radi dan i noc samo da bi njoj bilo dobro a ona nikako da malo obraduje majku...
Moj savet vam je da ucite jer bez ucenja cete "daleko" doci, znam da ovo zvuci streberski...
Nije štreberski, nego istinito. Sad se svi zaj*bavate, a posle ćete kičmu da lomite, samo da bi ste izdržali porodicu i sebe...
Istina...Sad bez osnovne nemos' ni komunalac biti,takvo je vrijeme doslo,jbg.  ;)

Ja od 2. razreda prolazim sa 4.,evo sad cu u 7. proci sa 3.,mislim. :) ;)

vlado_plavsic

Ja do 5 razreda bio djak generacije  :D :D a sad se borim za 3.5-3.6 i sad vidim kako i gde sam se za*ebo....

SoNNix

Citat: |ЯPF i CH-FR|...Neno... poslato Jun 07, 2011, 12:40:04 POSLE PODNE
Istina...Sad bez osnovne nemos' ni komunalac biti,takvo je vrijeme doslo,jbg.  ;)

hahaha a evo vidite jedan primjer...ja sad zavrsavam 8 razred i upisujem se u srenju...Moj prijatelj iz razreda prolazi 4,8-4,9 7 razred je tako prosao i 8 ce...a znate sta ce upisati ?? prometnu skolu-smjer tehnicar cestovnog prometa...nece nista drugo a moze gdje hoce.On to voli i to je gotova stvar

Ja nikad ne taknen knjige proÄ'em s 3 . I sada kad gledan i uvik se bi kažen : "Budalo jedna! Da si sada učia moga bi upisat bilo koju Å¡kolu koju oćeÅ¡". Mater mi je uvik govorila uči,uči.Ja nisan učija..
Ali sve jedeno ću upisat 4. godišnju i fakultet. :D
Citat: SoNNix poslato Jun 07, 2011, 12:43:54 POSLE PODNE
Citat: |ЯPF i CH-FR|...Neno... poslato Jun 07, 2011, 12:40:04 POSLE PODNE

hahaha a evo vidite jedan primjer...ja sad zavrsavam 8 razred i upisujem se u srenju...Moj prijatelj iz razreda prolazi 4,8-4,9 7 razred je tako prosao i 8 ce...a znate sta ce upisati ?? prometnu skolu-smjer tehnicar cestovnog prometa...nece nista drugo a moze gdje hoce.On to voli i to je gotova stvar
On je uči'a i njega će bez problema upisat u tu školu.

Pomoc o zadaci ko zna ako moze:

Strelac koji ima 4 metka gadja u metu dok ne pogodi ili potrosi sve metke. Broj utrosenih metka je promenljiva X. Odredi raspodelu verovatnosti pod uslovom da je verovatnost pogodka pri svakog gadjanju 0.8

Hvala :)

Citat: мσмαк. ^ [5]. poslato Jun 07, 2011, 11:35:51 PRE PODNE
Ja sam se u nedelju od 11 ujutru do 11 naveće kanio da učim, al ne moreee.

Kontam odo učit, i onda skontam 'ma *ebo to, odo ja na kafu'...

I tako po čitav dan vani, klošarim haha

kada budes isao da spavas stavi knjigu pod jastuk dako nesto upijes xD

Real-Life informacije

Ime : Vedad
Prezime : Fetahovic
Nadimak : Dedica
Zanimanje : Zigolo
Pol : Musko
Godine : 17

BS i ostale informacije

Rank :
Profil : Click Skype : Vedad_Phantoom CH-RP : ex Head Admin CH-FPS : ex Head Admin CH status : Legenda

vlado_plavsic

Citat: [CH] Montenegrian poslato Jun 07, 2011, 13:01:50 POSLE PODNE

kada budes isao da spavas stavi knjigu pod jastuk dako nesto upijes xD

Joooooooj secam se toga kad mi je keva pricala dok sam bio u nizim razredima  ;D ;D

To ti je kad nemas naviku za ucenjem , ne ucis dugo i od jednom hoces pola knjige..

Citat: [AG] k@lu poslato Jun 07, 2011, 13:55:07 POSLE PODNE

To ti je kad nemas naviku za ucenjem , ne ucis dugo i od jednom hoces pola knjige..

To mi je poznato  ;D