Vi što me mrzite, pročitajte...

Započeo Perke, Maj 31, 2011, 17:32:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [URP]Nikolaj poslato Maj 31, 2011, 18:29:28 POSLE PODNE
Citat: GPRS poslato Maj 31, 2011, 18:27:42 POSLE PODNE
Bravo corelli ;)

Covjek te pita ako nisi dobio ban da ti dadne ban 8)
Yoy, yoy -.-'
Samo to ti mogu rec -.-'
Joj!
I da, banovan sam BIO na tom profilu :* I još sam, nazalost, a nista napravio NISAM :)
Heyllo!

Correlli

Citat: GPRS poslato Maj 31, 2011, 18:30:48 POSLE PODNE
Citat: [URP]Nikolaj poslato Maj 31, 2011, 18:29:28 POSLE PODNE
Citat: GPRS poslato Maj 31, 2011, 18:27:42 POSLE PODNE
Bravo corelli ;)

Covjek te pita ako nisi dobio ban da ti dadne ban 8)
Yoy, yoy -.-'
Samo to ti mogu rec -.-'
Joj!
I da, banovan sam BIO na tom profilu :* I još sam, nazalost, a nista napravio NISAM :)

Pa, mislim da si i tu banovan :D

Citat: Correlli poslato Maj 31, 2011, 18:31:44 POSLE PODNE
Pogodi opet? Opet si dobio ban. :D
koji car! AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH

@gonss ne zamaraj se glupostima.Osjetio sam to pod svojom kozom kak je kad su svi protiv tebe npr. sto im nedas da spamaju (na AG znas kad je bilo) i onda su svi na tebe dok ajmo rec neko drugi isto tako odobrava spam i svi su za njeg.Dosta danas njih ima ljubomornih, ne pravednih, ne postenih, no-lifera itd.Mozda sam ja jedan od ovih ali ako jesam slobodno posaljite PM illi me opomenite pa cu se pokusat promijenit.
I da, za ove godine.Pa sta imate lagat koliko imate godine.Nije bitan vas fizicki izgled kao ni broj godina (naravno nece dat ovdije administratora nekom 7-ogodisnjaku) nego je bit u tvojoj glavi.Ako si ti dovoljno zreo i ako razumijes dosta toga o zivotu kao i o dosta stvari ovdije zasto ti npr. netko ne bi dao sansu da vide kakav si, da li dobro radis svoj posao itd.
Ja imam 14 godina i ne lazem, ako netko ne vjeruje nek kaze postavit cu ovdije slike da se uvjerite.
@ Ryder - hahahahah slike i jesam se nasmijao hahahahahahahhahahahahahahahah omg.
@ BestOne - sta ti mislis da je administracija glupa  i da ne zna provjerit IP korisnika ? Grdno se varas i jos me zanima koliko ti accova ovdije imas.
Isto pitanje i za Rydera.

Citat: [CH:FR]Djea poslato Maj 31, 2011, 17:47:40 POSLE PODNE
Vidim da se Ryder hvali kako će da pokazuje neke njegove slike i da ima 14 godina. :D

Brate, ne vidim u čemu je problem da se laže za godine, Neno na primer ima 13 godina (valjda se ne varam) i opet je dečko zreo, normalan i shvata neke stvari.

Al' da se vratimo na Rydera, tačnije Filipa. Rođen je 14.11.1999. godine, a evo i njegove slike koju je on tebi trebao da pošalje da bi ti pokazao da ima 14 :D

http://slike.hr/slike/l/lol_ac01a.jpg

I šta mislite, da ima 14 godina ? :) Nezreo je još, a i zavisnik je od SA:MP-a, jbg.

Upozorenje - dok ste kucali poslat je nov odgovor. Možda ćete želeti da izmenite svoju poruku.

STA TI SERES BRE NIKOLA DA JA SAM JA RODJEN 14.11.1999 si ti malo odlepio.
EVO VAM MOJ PASOS PA VI KAKO OCETE
PA CEMO DJEA VIDET KO SADA LAZE TO NISAM OCEKIVO OD TEBE RL FREND SI MI
SLIKA:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=133272553398240&set=t.100000163913474&type=1&theater
TO JE DOKAZ DA NISAM 1999 GODISTE A EVO I JOS DOKAZA I DJEA VISE KAKO TE NIJE SRAMOTA TAKO DA LAZES JEBOTE ONAJ VANJA JE TO GODISTE
OVO JE MOJA SLIKA februaru sa rodjedana
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=109939185746891&set=t.100000163913474&type=1&theater
EVO I SLIKA PASOSA STO STE ME PRIMORALI DA VAM DOKAZEM DA NISAM JEBENO 1999 STO VAS MNOGO IZMISLJA
http://slike.hr/slike/pasos_9824e.jpg.html
POGLEDAJTE DOBRU SLIKU I TU IMA DATUM MOG RODJEDNJA
A ono sto mi prezime Filip Lazarevic to mi je od Oca prezime a sto su se moji razveli mi je Filip Marinkovic A svejedno imate sliku na pasosu nemoram vam nistha pricat da ne pomislite da sam nekom drugom uzo :S
-----------------------------------------------------------------------------
ALI VIDI NIKOLA NEMOGU VEROVAT DA TOLKO UMES DA LAZES A I POGLEDAJTE DOBRO TA SLIKA JE PRE 1,5 GODINU mozda cak i 2
мај 1, 2010 · Свиђа ми се ·
Pa ti vidi kada je to bilo i nemoj tu nestho pricat

Za sve koji neznaju Nikola je DJEA

Vozdra evo ja sam samo ovde doso da potvrdim moj identitet i moro sam slikat pasos zbog ovog Djea jer tvrdi da sam 99 godiste!!!!!
Imacemo slike na kraju godine ove pa cu opet postirat ovde ako ne bude lockana jer mislim stvarno je neko ovde pretero.
A Djea i svima ostalima ovdde niko nije reko da imam 14 GODINA
Nego 13 Skoro PUNIH i ulazim u 14

EDIT: Gonns znam ja sta znachi EDIT:
TO znachi ako trebas nestho dodat u postu a zaboravio si.

Zasto ste banali ZicMortal lik bio BEST ovde al nema veze.

EDIT: Ako treba jos nestho samo recite Zdrastvenu Knjizicu nisam mogo nac ALI NEMOJTE tolke lazi pricat o meni
I DA SMUCILO MI SE VISE DA ME VREDJATE OVDE I DA PRICATE DA SAM Neko 2000 godiste ma viste mnogo stariji od mene jednu godinu.

Sada naprimer moze vam doce Dude da vas drka da svi pocnete plakat da vas zove decurlijom.
Cak i Corellija i Soprana moze zvat Klinac ili sta vec jel je stariji od njih marem 10 godinu ja mislim ali necu ljude vredjat oni su najstariji ovde i trebali bi imat mi prema njima najvise postovanja.

Poslednja Izmena: Maj 31, 2011, 19:02:36 POSLE PODNE od OMGG

Citat: OMGG poslato Maj 31, 2011, 18:59:16 POSLE PODNE
Citat: [CH:FR]Djea poslato Maj 31, 2011, 17:47:40 POSLE PODNE
Vidim da se Ryder hvali kako će da pokazuje neke njegove slike i da ima 14 godina. :D

Brate, ne vidim u čemu je problem da se laže za godine, Neno na primer ima 13 godina (valjda se ne varam) i opet je dečko zreo, normalan i shvata neke stvari.

Al' da se vratimo na Rydera, tačnije Filipa. Rođen je 14.11.1999. godine, a evo i njegove slike koju je on tebi trebao da pošalje da bi ti pokazao da ima 14 :D

http://slike.hr/slike/l/lol_ac01a.jpg

I šta mislite, da ima 14 godina ? :) Nezreo je još, a i zavisnik je od SA:MP-a, jbg.

Upozorenje - dok ste kucali poslat je nov odgovor. Možda ćete želeti da izmenite svoju poruku.

STA TI SERES BRE NIKOLA DA JA SAM JA RODJEN 14.11.1999 si ti malo odlepio.
EVO VAM MOJ PASOS PA VI KAKO OCETE
PA CEMO DJEA VIDET KO SADA LAZE TO NISAM OCEKIVO OD TEBE RL FREND SI MI
SLIKA:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=133272553398240&set=t.100000163913474&type=1&theater
TO JE DOKAZ DA NISAM 1999 GODISTE A EVO I JOS DOKAZA I DJEA VISE KAKO TE NIJE SRAMOTA TAKO DA LAZES JEBOTE ONAJ VANJA JE TO GODISTE
OVO JE MOJA SLIKA februaru sa rodjedana
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=109939185746891&set=t.100000163913474&type=1&theater
EVO I SLIKA PASOSA STO STE ME PRIMORALI DA VAM DOKAZEM DA NISAM JEBENO 1999 STO VAS MNOGO IZMISLJA
http://slike.hr/slike/pasos_9824e.jpg.html
POGLEDAJTE DOBRU SLIKU I TU IMA DATUM MOG RODJEDNJA
A ono sto mi prezime Filip Lazarevic to mi je od Oca prezime a sto su se moji razveli mi je Filip Marinkovic A svejedno imate sliku na pasosu nemoram vam nistha pricat da ne pomislite da sam nekom drugom uzo :S
-----------------------------------------------------------------------------
ALI VIDI NIKOLA NEMOGU VEROVAT DA TOLKO UMES DA LAZES A I POGLEDAJTE DOBRO TA SLIKA JE PRE 1,5 GODINU mozda cak i 2
мај 1, 2010 · Свиђа ми се ·
Pa ti vidi kada je to bilo i nemoj tu nestho pricat

Za sve koji neznaju Nikola je DJEA

Vozdra evo ja sam samo ovde doso da potvrdim moj identitet i moro sam slikat pasos zbog ovog Djea jer tvrdi da sam 99 godiste!!!!!
Imacemo slike na kraju godine ove pa cu opet postirat ovde ako ne bude lockana jer mislim stvarno je neko ovde pretero.
A Djea i svima ostalima ovdde niko nije reko da imam 14 GODINA
Nego 13 Skoro PUNIH i ulazim u 14

EDIT: Gonns znam ja sta znachi EDIT:
TO znachi ako trebas nestho dodat u postu a zaboravio si.

Zasto ste banali ZicMortal lik bio BEST ovde al nema veze.

EDIT: Ako treba jos nestho samo recite Zdrastvenu Knjizicu nisam mogo nac ALI NEMOJTE tolke lazi pricat o meni
I DA SMUCILO MI SE VISE DA ME VREDJATE OVDE I DA PRICATE DA SAM Neko 2000 godiste ma viste mnogo stariji od mene jednu godinu.

Sada naprimer moze vam doce Dude da vas drka da svi pocnete plakat da vas zove decurlijom.
Cak i Corellija i Soprana moze zvat Klinac ili sta vec jel je stariji od njih marem 10 godinu ja mislim ali necu ljude vredjat oni su najstariji ovde i trebali bi imat mi prema njima najvise postovanja.

Eto naterao me ovaj Djea da moram slikat pasos jedva sam ga nasao.
Djea bez uvrede ali si preterao pricat da sam ja 2000 godiste bate jesi mi RL frend ali pretero si da lazes ovde njih ili si se ti zbunio.
Priznajem i ja malo da sam retardiran nekad kada se iznerviram ali sam ovako normalan ali kada me neko izludi i pocne da prica lazi o meni znachi izludim i neznam sta pisem! Jer stvarno.
Poslednja Izmena: Maj 31, 2011, 19:10:22 POSLE PODNE od OMGG

Jeste, moja greška, pomešao sam ti godište sa malim Vanjom. Uglavnom, i dalje se ponašaš kao klinac, jedna godina kod tebe manje više.

I ja sam to poslao samo zato što si slagao da imaš 14 godina, i to ti je u prvom postu .

I još nešto, tebi stvarno treba da se zabrani kompjuter. Pa jel' vidiš ti čoveče da si počeo da govoriš hrvatski na ovom SA:MP-u !?

-nemoj mi tu neshto pricat
-moro sam slikat pasos
- da svi pocnete plakat  ... itd, itd. Nije ti to dobro.

RL prijatelji ? Tebi su RL prijatelji oni koje vidiš na autobuskoj stanici jednom mesečno ? Ja takve smatram za poznanike .

I ajde sad zdravo, dalje što imaš raspravi sa administracijom ili kim već, neću da se mešam, jednostavno me više ne zanimaš .

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

cristiane

Citat: OMGG poslato Maj 31, 2011, 19:07:16 POSLE PODNE
Priznajem i ja malo da sam retardiran nekad
Ma ti si retardiran uvijek,bio i ostao ista budala.

Jaoooo daj gonss pusti ih mala djeca, sta imate protiv gonssa? Zato sto ste nesto zaj*bali onda njega krivite, gonss - kad ti takvi dodu koristi ban opciju!

I sad, ko ima sto protiv nene i ostalih mladarija kao i ja neka se vrati tamo odakle je dosao, meni isto ovakva djeca idu na jaja, i ja imam 13 pa sto onda?

Zar je tako tesko postivati us*ana pravila, ja otkako sam na forumu dobio sam 2 zabrane pisanja i to je to!
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Citat: [CH:FR]Djea poslato Maj 31, 2011, 19:18:55 POSLE PODNE
I još nešto, tebi stvarno treba da se zabrani kompjuter. Pa jel' vidiš ti čoveče da si počeo da govoriš hrvatski na ovom SA:MP-u !?
-nemoj mi tu neshto pricat
-moro sam slikat pasos
- da svi pocnete plakat  ... itd, itd. Nije ti to dobro.
i sta je tu lose ak decko prica hrvatski... opet ti o nacionalizmu...
pa koliko ti imas godina? a tu nesto pricas o nacionalizmu.... :S
daj molim te...
a uostalom, pasos je putovnica na hrv.... eto,toliko...
i molim te nemoj o nacionalizmu jer po*izdim kad vidim tako nekog... tu ovi od 20+ godina mogu o tome govorit,premda nebi billo lijepo.... tako da...  :'( :'(

Ma nemojte se zamarat djecom decki. Nije vam to dobro. Da ovdje gubite zivce zbog klinaca nekih? Netreba vam to.

A vi koji ste "face" (ovi koje su nabrojali Gonss,Corelli i ostali) malo ipak smirite zivce, radje poradite malo na curama u RL i na prijateljstvima u RL  a ne ovdje face neke glumit.

Ni vama to nije bas pametno :)

Registrirajte se na Pecalicu! (Rewards1 & Prizerebel tip stranice samo sto je ova za Balkan!) Molim preko ovog linka :)

Speedo & Fuel by #marcus.

Što se tiče skriptanja mogu vam pomoći sa manjim problemima, za nešto veliko me ne ispitujte!