[Pomoc] Resetiranje servera preko FileZille !

Započeo KombinatoR, Maj 29, 2011, 15:53:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako.. imam host kod jednog hostera, eh.. problem je sto je stranica offline... neznam zbog cega,a hoster mi se ne javlja...
Preko FileZille mogu uci na ftp....
e sad neznam kako resetirati preko ftpa... jel to ikako moguce???
ubacio sam drugi mod pa mi je server off... podesio sam server cfg i sad treba samo GMX...
moze neko pomoc???

ne mozes preko ftp execute komande... moras imat ssh pristup i preko putty-a ili nekog drugog programa pokrenut server...

Citat: Dude poslato Maj 29, 2011, 15:57:13 POSLE PODNE
ne mozes preko ftp execute komande... moras imat ssh pristup i preko putty-a ili nekog drugog programa pokrenut server...
bilo kako... trenutno imam filezillu... skinut cu bilo koji drugi program... znaci imam ftp pristup...ali mi je problem sto nemogu pokrenit samp-server.exe preko filezille...
da se moze pokrenit, ja bi u konzoli napiso gmx i onda bi se restartao...
EDIT:Skinuo sam putty, ali problem je sto nemogu otkrit password nikako... imam username i ip, ali u filezilli nije ostao password... zna neko jel ga nekako mogu saznat???
Poslednja Izmena: Maj 29, 2011, 16:10:32 POSLE PODNE od KombinatoR

Citat: KombinatoR poslato Maj 29, 2011, 15:58:45 POSLE PODNE
Citat: Dude poslato Maj 29, 2011, 15:57:13 POSLE PODNE
bilo kako... trenutno imam filezillu... skinut cu bilo koji drugi program... znaci imam ftp pristup...ali mi je problem sto nemogu pokrenit samp-server.exe preko filezille...
da se moze pokrenit, ja bi u konzoli napiso gmx i onda bi se restartao...
EDIT:Skinuo sam putty, ali problem je sto nemogu otkrit password nikako... imam username i ip, ali u filezilli nije ostao password... zna neko jel ga nekako mogu saznat???

hackaj :D
btw kakav je to hoster pa im  je gp offline? :S

kak da hackam pass??? xD

ma... uzeo kod Wickeda... :S
njega nema tu vec par dana...

ma tesko da ti je hoster odobrio i ssh pristup... mislim to je nemoguce tako da... ja sam ti naveo samo kad mozes execute file, al hoster ti da samo ftp pristup i game panel(za game panel napravi usera koji pokrece server ali ti nemas pristup niti tom useru...)

Citat: Dude poslato Maj 29, 2011, 16:31:19 POSLE PODNE
ma tesko da ti je hoster odobrio i ssh pristup... mislim to je nemoguce tako da... ja sam ti naveo samo kad mozes execute file, al hoster ti da samo ftp pristup i game panel(za game panel napravi usera koji pokrece server ali ti nemas pristup niti tom useru...)
oces rec da se mogu je*at sad... dok ne dode stranica...
pa da preko stranice restartam??

Citat: KombinatoR poslato Maj 29, 2011, 16:34:55 POSLE PODNE
Citat: Dude poslato Maj 29, 2011, 16:31:19 POSLE PODNE
oces rec da se mogu je*at sad... dok ne dode stranica...
pa da preko stranice restartam??

yep, to ti je jedini nacin...

@KombinatoR
I mene je tako sjeb* i sad neznam sta da radim...Zato sam i "otisao" od Bahamas RPa...ali sto je jos gore ja nemam pristup NICEMU,nije mi vratio host nakon hackanja(ghs.ba -.-) i non stop mi ti salju mailove,traze 100e za prebacivanje servera...

Citat: Mafia Sused poslato Maj 29, 2011, 16:36:22 POSLE PODNE
@KombinatoR
I mene je tako sjeb* i sad neznam sta da radim...Zato sam i "otisao" od Bahamas RPa...ali sto je jos gore ja nemam pristup NICEMU,nije mi vratio host nakon hackanja(ghs.ba -.-) i non stop mi ti salju mailove,traze 100e za prebacivanje servera...
pa nije ni meni vratio...
u tome i je problem...
imam ja jos jedan server sto mi je ostao tamo... imao sam nekoliko servera,a njega nema tu...
sad im je i stranica off.... to i je problem... :S