Zarada preko net-a (za sve koji ne vjeruju procitajte)

Započeo [A]hidroKrilac, Maj 28, 2011, 15:39:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

//
Poslednja Izmena: Maj 29, 2011, 00:46:28 PRE PODNE od Koksildo
//

Citat: [ЯPF] !K4[Я]!K3 poslato Maj 28, 2011, 15:40:52 POSLE PODNE
e moj dijete! :'(

Inace imam 17 god. ako ti ne vjerujes u ovo nemoj onda pisati bezveze postove, jer ako me moj rodjak laze onda ne znam stvarno.
//

ma bogati, aj kad kliknem onda ti dobijes te neke pare sta ja znam, pogledajte u linku mu ima nick
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Citat: [AG] System32 poslato Maj 28, 2011, 15:43:40 POSLE PODNE
ma bogati, aj kad kliknem onda ti dobijes te neke pare sta ja znam, pogledajte u linku mu ima nick

to i jest zalosno sto on mislis da ce nesto dobit od toga :/

Citat: [AG] System32 poslato Maj 28, 2011, 15:43:40 POSLE PODNE

da bude da sam te ja pozvao na tu stranicu tako ja dobijem 0.80 dolara, a i ti ces vise dobijati od mene, te dobijes svoj link tako i ti mozes pozvati jos vise ljudi i sve vise i vise zaradjivati

Edit za ovoga sto ne veruje. Brat mi je pokazao isplatnice kada je dolazio iz kanade vamo u bosnu kod mene. Trazicu da mi posalje te isplatnice pa ces da ih vidis.
Poslednja Izmena: Maj 28, 2011, 15:45:23 POSLE PODNE od Ralph
//

postoji ovo ali je tu konkurencija prevelika jer ne dobijaju svi a ovi ih samo navuku da ih dobro izreklamiraju i dobiju vise clanova a dobija nekoliko koji budu imali najvise glasova to je lockerz tako nes
Poslednja Izmena: Maj 28, 2011, 16:41:28 POSLE PODNE od _MosT_WanteD_
LOL

Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

cristiane

Ma daj ba zaraÄ'uj ti,ne otvaraj ovdje glu*pe teme,imaÅ¡ GR za takva sranj*a.