gasenje laptopa

Započeo .G.h.0.s.T., Maj 28, 2011, 10:39:45 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

pozdrav. zanima me dali netko zna zasto mi se laptop sam od sebe gasi/resertira??  rusio sam windse neki dan i sve 5, nakon sto sam sa svime zavrsio, upalim laptop, windsi se podignu, i rade cca minutu i nakon toga se laptop sam resertira....dali moze biti do toga da mu driveri ne odgovaraju ili??

baterija?
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

ma nije baterija, izvadio sam bateriju, i na struju je spojen.....kabel je ok....ne vjerujem da se pregijava neka komponenta...

da li ti se pojavljuje onaj kao plavi ekran pa se onda restartuje?
//

Citat: Stormer.. poslato Maj 28, 2011, 12:27:26 POSLE PODNE
Citat: Ralph poslato Maj 28, 2011, 11:38:18 PRE PODNE
da li ti se pojavljuje onaj kao plavi ekran pa se onda restartuje?
Ako se Windowsi podignu kao sto je napisao, nemoze se pokazati blue screen of death :P

Ne pametuj, najvjerojatnije je da je BSOD, jer BSOD radi na drugacijem principu nego sto ti mislis, obicno se BSOD javlja kod loadanja drivera i slicnih komponenti, tj. Nakon startanja windowsa, kada si vec na Desktopu, BSOD ne mora nuzno biti plavi ekran, moze biti i bez toga, tj. moze se gasiti i bez toga

@tema, vjerojatno si instalirao pokoji pogresni driver, i paff :D, probaj reinstalirati drivere, ako nemozes, tj. ako ne uspijes naci kvar, onda opet reinstaliraj windows i instaliraj samo drivere koji ti se sami skidaju preko Windows Updatea. I da, btw. ako imas stolni komp doma, bolje da stolni komp koristis za igre(Windows), obicno bi bolje bilo da je na laptopu Linux tipa Ubuntu, Fedora, Mint i slicni, posto laptop tako radi najbolje (ipak se laptopi koriste za surfanje, uredske programe tipa Office i sl.), ipak na laptopu takoder mozes pokretati WIN igre, preko raznih emulatora tipa WineHQ..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

odnesi u neki servis da ti pročiste hladnjak i nece ti se gasit ;)

Najvjerojatnije da se pregrije..laptop se zagrijava radom..a i zagrijavanjem..bar mislim..podeseno je u BIOS-u gasenje nakon odredjene temperature..tako je i meni bilo sa Kompom :)

PavleD

To ti je do hard diska ! Idi i pitaj u servisu pa mi reci jesam li pogodio ... meni je to bilo ...

Citat: ♪♪Kruno1407 SoaD Macaskillッ.cpp poslato Maj 28, 2011, 17:53:35 POSLE PODNE
Najvjerojatnije da se pregrije..laptop se zagrijava radom..a i zagrijavanjem..bar mislim..podeseno je u BIOS-u gasenje nakon odredjene temperature..tako je i meni bilo sa Kompom :)

Ti neznas citati? Kaze lik da mu se odmah ugasi, a ne nakon nekog vremena. Do HDDa moze biti ukoliko je kvaliteta HDDa losa, i ukoliko se vrti na previse rpm-a (ali onda bi radio jedno vrijeme, tek onda bi se ugasio).

Moj savjet ti je da neides u servis(e) jer ces bezveze bacati 200+ kn. Za nista, dali su se ti prije (re)instaliranja novog windowsa desavale takve stvari?

Citat: LuKsA poslato Maj 28, 2011, 19:05:46 POSLE PODNE
Citat: ♪♪Kruno1407 SoaD Macaskillッ.cpp poslato Maj 28, 2011, 17:53:35 POSLE PODNE

Ti neznas citati? Kaze lik da mu se odmah ugasi, a ne nakon nekog vremena. Do HDDa moze biti ukoliko je kvaliteta HDDa losa, i ukoliko se vrti na previse rpm-a (ali onda bi radio jedno vrijeme, tek onda bi se ugasio).

Moj savjet ti je da neides u servis(e) jer ces bezveze bacati 200+ kn. Za nista, dali su se ti prije (re)instaliranja novog windowsa desavale takve stvari?

pije (re)instalacije windowsa je sve normalno radilo......mislim da bi moglo biti do krivih drivera......al nisam siguran....

Reinstalacija windowsa ti je zasad najbolje moguce rjesenje.

To ti je baterije
[SampArena]Deo javi mi se na pm

Citat: Tebrx poslato Maj 29, 2011, 09:40:48 PRE PODNE
To ti je baterije

zar nisi citao?? izvadio sam bateriju.....i bio je spojen na struju...omg....ljudi citajte bolje postove

Citat: LuKsA poslato Maj 29, 2011, 02:17:45 PRE PODNE
Reinstalacija windowsa ti je zasad najbolje moguce rjesenje.

tnx Luksa....probat cu....

moj prijatelj je imao isti problem s gasenjem.. jel ti se mozda gasi kada pomaknes ekran? ako je to onda ti je do tog spoja lcd-a i laptopa, nez kak se tocno zove..

Ako neznas sta je odi odnesi ga kod nekog strucnjaka na popravak! nemoj nista sam isprobavat