**SpeedTouch RpG Balkan Server** ~~> UpDate 2010.Godine

Započeo matemandbrnaze742, Decembar 26, 2009, 21:31:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: kizla poslato Decembar 30, 2009, 10:43:43 PRE PODNE
Sretno sa serverom

Tnx  :)

Citat: galeb poslato Decembar 30, 2009, 11:32:14 PRE PODNE
lol, samo to a inace :D go randy, go randy xD

lol... jbg netko će me poslati u PM zbog svih tih spamova ali bez reklame nema igraća... joÅ¡ taj tekst ide na sve moje web sajtove, pa facebook, twitter, naslov.hr, najby.com, digg.com, reddit.com, stumbleupon.com, croportal.net, a marketing team ću zadužit da posta na sve gamerske forume koje znaju  ;D

Btw. oni koji dolaze, pa makar samo u petak vidjeti ili na evente, molio bi da glasuju u ovoj anketi: http://www.speedtouch-samp.com/forum/index.php?topic=3248.0

matemandbrnaze742

[CH]grudvo

Citat: [ST]Injection poslato Decembar 30, 2009, 00:32:23 PRE PODNE
Nadam se da neće smetati adminima/moderatorima ako tu objavim newsletter koji je poslan... Ako smeta, izbrišite...

Poštovani SAMP-eri!

Pozivamo vas sve na Novogodišnji update na SpeedTouch serveru u petak, 01.01.2009. s početkom u 21:00 na IP adresi: 188.72.226.231:7777. Za početak, navesti ćemo neke od novih stvari koje na serveru možete očekivati:

* Uvedene su zone (svaka banda će imati svoju zonu koje će moći širiti osvajanjem i gubiti)
* Od sad u auto možete spremati ilegalne stvari (materialsi, droga)
* Dodan je novi event; 8track utrka u areni u LS
* Dodan je i Dock race, blizu kartinga
* Dodan je Drift race event
* Dodan je i Chilliad race event iliti spust
* Ubačena je RP komanda /pokusaj
* SreÄ'eni su nanovo skinovi i prevedeni i popravljeni rankovi organizacija
* UgraÄ'eni su novi semafori tamo gdje su nedostajali
* UreÄ'en je Rent a car
* Prevedeni su skilovi (/skill)
* Dodana je komanda /povez koja se koristi zajedno sa /tie - zavezani igrač ništa ne vidi

Uz sve to, sve organizacije su dobile nove, veće i bolje ureÄ'ene baze, kompletno je ureÄ'en SF i stavljen u pogon (sa spawnom, vijećnicom, bankom, organizacijama, poslovima itd.). Uz sve to ispravljeno je jako puno bugova, zahvaljujući podforumu Bugovi gdje igraći prijavljuju kad pronaÄ'u te zahvaljujući ekipi koja je testirala stvari na serveru i svaki bug prijavljivala. Mnogo se radilo i na prijevodu, uljepÅ¡avanju i ukraÅ¡avanju; sad svi auti od organizacija i poslova su zaključani za nezaposlene i za one koji nisu članovi organizacije a za zaposlene i članove smo napravili da se ispiÅ¡u komande vezane za posao/organizaciju pri ulasku u auto.

Naravno, to nije sve! Naveli smo one dobre stvari koje smo dosad uskriptali, a do petka joÅ¡ imamo Å¡toÅ¡ta u planu, poput novih kuća, bizzeva i eventa a doći će i nekoliko novih zanimljivih poslova. Dodatno ćemo urediti joÅ¡ neke stvari te unaprijediti i poboljÅ¡ati registraciju na server. Unaprijedit ćemo komande /help i /tutorial, dodati /roleplay i /tour te /gps. Naravno, kao i uvijek, naÅ¡ Dajgoro vam je pripremio i neka iznenaÄ'enja na serveru koje je pustio da sami otkrijete, Å¡to ćete najbolje učiniti tako da nas posjetite u petak, u 21:00!

Osim u skripti, nastojali smo server unaprijediti i u drugim stvarima! Tako će se naš admin team pobrinuti da usavrši gamemastere i njihovu ulogu, lidere i organizacije, a posebno ćemo poraditi na tretmanu prema novim igraćima. Uz poboljšanu registraciju, gamemasteri će biti izvježbani za uljudnu i stručnu pomoć te za odličan doček novih igrača.

No to nije sve! Ovo neće biti samo update, već i okupljanje! U petak će na serveru biti organiziran veliki turnir koji će se sastojati od mnoštva eventa gdje će sudionici prikupljati bodove! Prva tri koja budu imala najviše bodova, dobit će nagrade poput donator ranka, bizzeva, kuća, novca na serveru i druge imovine! Da ne zaboravim, sudjelovati mogu samo oni koji su se prethodno prijavili na našem forumu! Prijave se zatvaraju koji sat prije updatea a prijavit se možete ovdje: http://www.speedtouch-samp.com/forum/index.php?topic=3067.0 Osim eventa, bit će organizirani razni tulumi i slikanja, te manji eventi za one neprijavljene. Nastojat ćemo se okupiti u što većem broju i provesti nezaboravnu prvu večer Nove 2010. godine.

Tijek updatea možete pratiti ovdje: http://www.speedtouch-samp.com/forum/index.php?topic=3125.0 gdje ćemo objavljivati sve promjene i novosti, te nove uskriptane stvari! A ukoliko se registrirate na naš forum, biti ćete obavješteni i newsletterom o mogućim promjenama.

Naravno, imamo mnogo planova za server i nećemo toliko stići za ovaj update uskriptat pa s ponosom javljam da će nakon toga sljediti niz od nekoliko manjih updateova!

Iskoristit ću ovu priliku i da kažem da se nadam da su naši problemi s hostingom okončani! Zbog problema kod Slovenskog Impact hostinga, prebacili smo se na domaći hosting Game HR.

JoÅ¡ jednom vas sve pozivam da nam se pridružite u petak, 01.01.2010. u 21:00 na IP adresi: 188.72.226.231:7777 a možete posjetiti i naÅ¡ web na http://speedtouch-samp.com TakoÄ'er bi se zahvalio Balkan SAMP-u i Corelliu Å¡to nam je omogućio slanje ovog newslettera!

Nadam se da ćete se odazvati u velikom broju i da će odazvani provesti lijepo vrijeme i dobro se zabaviti! Sretnu Novu 2010. godinu i ugodan ostatak praznika želi vam vaš

SpeedTouch Administrator team

===== SpeedTouch RolePlay server ======
IP adresa: 188.72.226.231:7777
Web portal: http://speedtouch-samp.com
Forum: http://speedtouch-samp.com/forum
Vlasnici: Dajgoro Labinac, Michele Čupić, Randy Čupić
Tekst sastavio: Randy Čupić

naravno da ne smeta jer si postao u dobru temu

_MaX_PaynE_

Citat: [ST]Injection poslato Decembar 30, 2009, 22:32:17 POSLE PODNE
Ma mislio sam dali će smetati budući da ste isti tekst svi dobili na PM (kružna)
ma joooj covjece ne brini nista.....koga je zanimalo doce na server koga nije...nece....:DDD

[CH]grudvo

tako je nemoras nikoga moliti i takmicit se sa drugim serverima uvijek imaj svoje JA :)

Citat: [CH]grudvo poslato Decembar 30, 2009, 22:38:20 POSLE PODNE
tako je nemoras nikoga moliti i takmicit se sa drugim serverima uvijek imaj svoje JA :)

Ma ne takmičimo se... Pa nema ni Å¡anse da se CH i GF stignu... Samo želimo viÅ¡e igrača da bude i zanimljivija igra... I nisam napisao "Mole se igrači da doÄ'u..." nego "Pozvani ste da doÄ'ete...", molim lijepo  :) nisam ja nikog molio

EDIT (pošto nemogu novi post):

UPDATE NOVIH STVARI

* SreÄ'en bug da /bikekatalogcol radi blizu auta, umjesto blizu motora
* Boja /o chata gamemastera je odsad plava
* Sad će pisati na /o admin/gamemaster prije imena onoga koji govori
* Popravljen je malo random kod pecanja, jer je stalno pucala udica
* Auti svih poslova su odsad zaključani za nezaposlene; nemože se ući
Poslednja Izmena: Decembar 30, 2009, 23:46:05 POSLE PODNE od [ST]Injection

Dobro svaka cast na updateu ST, al nije lijepo sto ste nam reklamirali po forumu [ccc]
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Citat: [GG] ZicMortal poslato Decembar 31, 2009, 05:06:28 PRE PODNE
Dobro svaka cast na updateu ST, al nije lijepo sto ste nam reklamirali po forumu [ccc]

Sta i na vasem forumu? Jao... Ubit cu tog lika... Ja sam mu rekao da reklamira po gaming forumima ali da IZBJEGAVA forume od drugih servera, a on me ocito nije poslusao... Vidio sam da je reklamirao na gtabalkan, svijetigra, hcl, bug, i ostalim gaming forumima ali bio je vec zalba sa NG foruma, samo se on ispricao Baffu i rekao da nece vise...

Reklamirao je, ali sam mu obrisao acc pa s tim i postove, ma np za reklamiranje, samo da se ne ponovi :D
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

matemandbrnaze742

srecno sa ST neka vam traje bar jos 3 meseca,posle nek bude sta bude xD