|pomoc|Komanda /enter i /exit za CRYBER

Započeo Petar Pan, Maj 26, 2011, 16:41:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Cyber
Detaljan opis problema:Kako da napravim komandu exit
Dio skripte:///
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
Poslednja Izmena: Maj 26, 2011, 17:32:42 POSLE PODNE od BojanC

Bilo je milion ovakvih pitanja, koristi malo trazilicu:

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=22745.0
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=23955.0
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=20642.0

I nisi procitao pravila, al' sta god, nije na meni da brinem o tome :)

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

ook nece se desit u buduce,jel mi moze iko pomoc ili ne?

a za sto exit?i kud si uzeo cyber a pocetnik si
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Tu ste da pomognete,pa sad imate priliku .MOLIM VAS POMOC

Dal' si uopšte otvarao neki od ovih linkova koje sam ti dao? Evo komande koju je napravio eXtreme, i njemu radi, ubaci u mod pa probaj onda:

CMD:exit(playerid, params[]) 
{
    if(IsPlayerConnected(playerid))
   {
       for(new i = 0; i < sizeof(HouseInfo); i++)
      {
          if (PlayerToPoint(3, playerid,HouseInfo[i][hExitx], HouseInfo[i][hExity], HouseInfo[i][hExitz]))
          {
              SetPlayerInterior(playerid,0);
SetPlayerPos(playerid,HouseInfo[i][hEntrancex],HouseInfo[i][hEntrancey],HouseInfo[i][hEntrancez]);
PlayerInfo[playerid][pInt] = 0;
PlayerInfo[playerid][pHouseEntered] = 0;
PlayerInfo[playerid][pLocal] = i;
PlayerInfo[playerid][pVW] = i;
SetPlayerVirtualWorld(playerid,0);
          }
        }
     }
}

Trebalo bi da radi .

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

zasto cryber,zato sto je najbolji GM na BS (balkan samp-u) i ocu da ga popravim ako znas de mi reci ili mi napravi ti.

Pa dao ti je Deja komandu
EDIT:I popravi taj [cenzura] Post
Poslednja Izmena: Maj 26, 2011, 17:07:31 POSLE PODNE od FireMan

Citat: BojanC poslato Maj 26, 2011, 17:04:38 POSLE PODNE
zasto cryber,zato sto je najbolji GM na BS (balkan samp-u) i ocu da ga popravim ako znas de mi reci ili mi napravi ti.
A covece dao ti je djea a i svejedno cyber je pun bugova i kako ces sad ti to ispraviti ako ne znas?
EDIT : Kakve id-ove za kucu sad :S
Poslednja Izmena: Maj 26, 2011, 17:08:41 POSLE PODNE od [BF]Nxidza

D:\Djeciji Folder\Boris\Cyb3r_RolePlay_0.3c\Cyb3r RolePlay [0.3c]\gamemodes\CYBER.pwn(1040) : error 001: expected token: ";", but found "-"
D:\Djeciji Folder\Boris\Cyb3r_RolePlay_0.3c\Cyb3r RolePlay [0.3c]\gamemodes\CYBER.pwn(1041) : error 021: symbol already defined: "Empire"
D:\Djeciji Folder\Boris\Cyb3r_RolePlay_0.3c\Cyb3r RolePlay [0.3c]\gamemodes\CYBER.pwn(1042) : error 021: symbol already defined: "Empire"
D:\Djeciji Folder\Boris\Cyb3r_RolePlay_0.3c\Cyb3r RolePlay [0.3c]\gamemodes\CYBER.pwn(4694) : error 017: undefined symbol "GamingTextDraw"
D:\Djeciji Folder\Boris\Cyb3r_RolePlay_0.3c\Cyb3r RolePlay [0.3c]\gamemodes\CYBER.pwn(6003) : error 017: undefined symbol "GamingTextDraw"
D:\Djeciji Folder\Boris\Cyb3r_RolePlay_0.3c\Cyb3r RolePlay [0.3c]\gamemodes\CYBER.pwn(6004) : error 017: undefined symbol "GamingTextDraw1"
D:\Djeciji Folder\Boris\Cyb3r_RolePlay_0.3c\Cyb3r RolePlay [0.3c]\gamemodes\CYBER.pwn(6005) : error 017: undefined symbol "GamingTextDraw2"
D:\Djeciji Folder\Boris\Cyb3r_RolePlay_0.3c\Cyb3r RolePlay [0.3c]\gamemodes\CYBER.pwn(11777) : error 017: undefined symbol "GamingTextDraw"
D:\Djeciji Folder\Boris\Cyb3r_RolePlay_0.3c\Cyb3r RolePlay [0.3c]\gamemodes\CYBER.pwn(11778) : error 017: undefined symbol "GamingTextDraw1"
D:\Djeciji Folder\Boris\Cyb3r_RolePlay_0.3c\Cyb3r RolePlay [0.3c]\gamemodes\CYBER.pwn(11779) : error 017: undefined symbol "GamingTextDraw2"
D:\Djeciji Folder\Boris\Cyb3r_RolePlay_0.3c\Cyb3r RolePlay [0.3c]\gamemodes\CYBER.pwn(18897) : error 017: undefined symbol "GamingTextDraw"
D:\Djeciji Folder\Boris\Cyb3r_RolePlay_0.3c\Cyb3r RolePlay [0.3c]\gamemodes\CYBER.pwn(18897) : error 017: undefined symbol "GamingTextDraw"
D:\Djeciji Folder\Boris\Cyb3r_RolePlay_0.3c\Cyb3r RolePlay [0.3c]\gamemodes\CYBER.pwn(18897) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

14 Errors.

cek ti nas pravis budalama? Za te errore postaju novu temu po pravilima, iams 100 postova i trebas to znat
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √