[GM] Red County RolePlay

Započeo [RC]Vaart, Maj 25, 2011, 20:16:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: [AG]Shagg poslato Maj 27, 2011, 12:47:45 POSLE PODNE
Dobar mod,samo ako se moze znat koji je ovo editovan mod?
Balkan underground

Citat: Semir poslato Maj 26, 2011, 22:48:34 POSLE PODNE
Pun je bugova GM,u skripti daÅ¡ sebi 1338 admina on tebi stavi 1337  ???.onda kada si 1337 nemaÅ¡ /setstat /makeleader itd.
Jao pa das sebi 1340 adm level nije svugdje 1338

Mod nema tih bugova, samo sto vi ne znate uci fino u pawn otvoriti mod kucati u search OnPlayerCommandText i malo razgledati komande.
Ne odma otvarate server vidite da nesto nema i odma ovdje pisete...

Morate si dati admin level 1340 da bi mogli odredjene komanda kao sto su /makeadmin /makeleader ili mozete otvoriti gamemod Stisnuti [CTRL+F] napisati /makeadmin ili /makeleader i kad vam dodje na tu komandu jednostavno promijenite na 1338 ako hocete.  :P

Citat: [BU][CH:FR] Gotti poslato Maj 26, 2011, 23:36:45 POSLE PODNE
Citat: Semir poslato Maj 26, 2011, 22:48:34 POSLE PODNE
Pun je bugova GM,u skripti daÅ¡ sebi 1338 admina on tebi stavi 1337  ???.onda kada si 1337 nemaÅ¡ /setstat /makeleader itd.

A to je veoma tesko da se stavi neka komanda za odredjeni admin level?  :(

Najveci level admina je 1340,a vidi ja msm da je komanda /admin1337 da vidis komande ... :P
//

ja to nebi davao server vam je bio odlican samo da znas

Amo dosta spema ukoliko imate pitanja postavite ih vamo ili kontaktirajte autora teme (takodjer imate odredjeni pod forum)...

Posjetite nas i osjetite razliku
www.balkan-city.info

193.192.59.151:7788

Game monitor nije u 100% tocan tj uvjek pokaziva manje

meni se mod cini odlicno...hvala na modu...imam jednu super ideju sta cu sa ovim modom hvala :*... :P

GM je predobar, isprobao sam, predobro je, samo me malo muci, a ne da mi se to
u skripti trazit, kako otvorit vrata od PD Garaze? :D

Ostalo je premocno, ideja extra, dojadio mi je vise LS, ovo kao selo, sve je extra,
PD Postaja je predobra, uvijek koristim tamo u sobi /oprema 7, predobar GM.....

Cestitam i hvala...

Jednom rijecu "ODLICNO"  ;D
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

eto da bi izbjegli sljedece komentare.
Odlican gm pohvale.
Steta sta si ga objavio.
Hvala na gm.

Odlucio sam lockati ovu temu.
Ukoliko trebate nek umanju pomoc kontaktirajte autora teme,ili otvorite temu u zato predvidjenom podforumu.

Posjetite nas i osjetite razliku
www.balkan-city.info

193.192.59.151:7788

Game monitor nije u 100% tocan tj uvjek pokaziva manje

Zašto bi otvarali kad mogu ovde pitati?
Ako doÄ'e do svaÄ'a ili gl*posti, onda lockaj.

Mislim da je EXTRA gamemode ali posto je u selu igraci..bar vecina i ovi pocetnici to i ne vole jer su navikli na Kos Santos i tesko im se priviknuti na novu sredinu! Sve u svemu svidja mi se

Mod je odlican,igrao sam jedno vrijeme na RC dok je bio u Vaartovom vlasnistvu,ekipa je zakon bila :D

Naime radi se o besplatnom SAMP hostu sa minimalnim resursima, daju free servere od 20 slotova i nisu im tako losi za free servere.
Za vise
samp4free.com