[Pomoc] kako da napravim komandu

Započeo El Toni, Maj 24, 2011, 13:14:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: DT
Detaljan opis problema: Kako da napravim komandu pr. /kazna ID [novca] komanda da bude za kaznivanje igraci sa minusiranje novca kaznivanje so pare?
Dio skripte: kako da napravim? moze mi neko reci sve..
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

zelis to u ZCMD i sscanf ili kako?
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

ovo treba pitati u Trebam Nešto tema a ne ovdje, ti trebas tu koamndu a ne da ti neko pokaze kako da je napravis, nece ti svaki korak pokazivati

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

ma neznam kako...zato vam prasujem kako da napravim ta komanda /kazna ID cjena.....

pa neznas kako, daj pokusaj ako nece onda trazi pomoca a ovako ti trebas tu komandu, koristis ZCMD i sscanf?

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Citat: [AG] System32 poslato Maj 24, 2011, 13:52:04 POSLE PODNE
pa neznas kako, daj pokusaj ako nece onda trazi pomoca a ovako ti trebas tu komandu, koristis ZCMD i sscanf?
da Zcmd i sscanf koristim..

Ja bi ti pomogao ali nerazumem sta si napisao, da da nekome pare?

Citat: [AG] eXtreme poslato Maj 24, 2011, 14:04:18 POSLE PODNE

Ewo ovako znaci admin da koristi tu komandu i sada kada igrac napravi DB,DM da ga admin kazni npr sa oduzimanjem para 10k,i onda se igracu oduzmu pare

i IZADJE TEST SVIMA

AdmCmd:Admin Pera_Peric je kasnio Igraca,sa oduzimanjem para:Jovan_Peric Razlog:DM

Citat: [AG] eXtreme poslato Maj 24, 2011, 14:04:18 POSLE PODNE
ne da da.... da mu uzme pare to da bude ko kazna neko pr. pravi MG-a i da ga nestavjas u jaila da ga kaznues sa pare pr da bude /kazna ID -5000 tako...

CMD:kazna(playerid, params[])
{
    new
    id,
    pare;
    if(sscanf(params, "ui", id, pare)) return SendClientMessage(playerid, -1, "/kazna [ID] [Novac]");
       if(id == INVALID_PLAYER_ID) return SendClientMessage(playerid, -1, "Igrac nije pronadjen");
       GivePlayerMoney(id, - pare);
       return true;
}

Citat: [AG] eXtreme poslato Maj 24, 2011, 14:18:11 POSLE PODNE
CMD:kazna(playerid, params[])
{
    new
    id,
    pare;
    if(sscanf(params, "ui", id, pare)) return SendClientMessage(playerid, -1, "/kazna [ID] [Novac]");
       if(id == INVALID_PLAYER_ID) return SendClientMessage(playerid, -1, "Igrac nije pronadjen");
       GivePlayerMoney(id, - pare);
       return true;
}

jel samo ovo je cela komanda i de da ja stavim?

a ne bokte imas jos 3 kilometra linija -.-

stavi je gdje god oces bokte kako to neznas?

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Citat: [AG] System32 poslato Maj 24, 2011, 16:42:41 POSLE PODNE
a ne bokte imas jos 3 kilometra linija -.-

stavi je gdje god oces bokte kako to neznas?
ako si resio da pomazes na pocetnicima pomagaj ako ne odi de hoces nemoj samo da se deres .....