[Pomoc] Event Vozila

Započeo [G-Unit] Mich, Maj 23, 2011, 17:23:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [AG] eXtreme poslato Maj 23, 2011, 20:17:54 POSLE PODNE
Prijava smodu

Prijave za Double Acc se salje Co-Adminima.

SModovi vise nemaju privilegiju vidjeti IP.

kakav bozji Dupli Acc ???

nezelim da mi uradite cili GM nego samo pitam kao znate u cemu je problem kad stavljam kao ravens, ako neznate ok,racete da neznate i gotovo

pa decko ja nikad nisam radio u ravensu...dao sam ti komandu koja radi na GTARP...ti ako znas imalo skriptati trebalo bi da je znas prilagoditi ravensu...a posto neznas nemoj da pises svaku drugu temu kako zelis neku pomoc...a imas mnostvo tutorijala koji objasnjavaju tvoje probleme samo se malo treba potrduditi razumijes

Citat: Yook3R5o5 poslato Maj 23, 2011, 20:26:38 POSLE PODNE
pa decko ja nikad nisam radio u ravensu...dao sam ti komandu koja radi na GTARP...ti ako znas imalo skriptati trebalo bi da je znas prilagoditi ravensu...a posto neznas nemoj da pises svaku drugu temu kako zelis neku pomoc...a imas mnostvo tutorijala koji objasnjavaju tvoje probleme samo se malo treba potrduditi razumijes

sve u redu br0' , samo da ti kazen da je ovo prvi put da pitam pomoc ali eto, nema veze, svejedno hvala...odo ovo napraviti

cristiane

Citat: [AG] eXtreme poslato Maj 23, 2011, 20:17:54 POSLE PODNE
Problem je sto imas DACC?

Prijava smodu
Prvo bolje pročitaj rečenicu pa onda optužuj! Ne koristi dupli račun,to su sasvim dva različita člana po ip adresi.

Citat: [AG] BloodMaster poslato Maj 23, 2011, 20:21:39 POSLE PODNE
Prijave za Double Acc se salje Co-Adminima.
SModovi vise nemaju privilegiju vidjeti IP.
Å ta je tebi?  ???

[quote author=
WeeD link=topic=25736.msg189141#msg189141 date=1306175358]
sve u redu br0' , samo da ti kazen da je ovo prvi put da pitam pomoc ali eto, nema veze, svejedno hvala...odo ovo napraviti
[/quote]
Kad tebi nije nešto jasno vezano za pawn skriptanje,otvori svoju temu i pitaj za pomoć - ne pitaj po drugim temama.
Poslednja Izmena: Maj 23, 2011, 20:34:44 POSLE PODNE od Koksildo

Zbunili su me totalno, zato sto jedan otvori temu a drugi trazi pomoc ...

ma neeee....

nego ja imam isti problem, i zato sam pitao u ovoj temi da neotvaram bezveze temu... nije ovo dupli acc il nesto slicno

ko je rekao da je odgovor bio upucen tebi...ja samo kazem da se danas svako vata skriptanja, a nema pojma o tome...i ja zelim da mu objasnim, ali on svako malo otvori temu da mu treba neka pomoc... pa dokle vise
PS: NE ZELIM odgovor na ovu poruku...svadja nije potrebna
Poslednja Izmena: Maj 23, 2011, 20:59:05 POSLE PODNE od Yook3R5o5

cristiane

Citat: Yook3R5o5 poslato Maj 23, 2011, 20:58:52 POSLE PODNE
ali on svako malo otvori temu da mu treba neka pomoc...
Za to je ovaj forum i otvoren.

Citat: Yook3R5o5 poslato Maj 23, 2011, 20:58:52 POSLE PODNE
pa dokle vise
Dokle god je ovaj forum otvoren.

A sada dosta,da ne bi počeo bannati.Već 14 dana nisam nikoga bannao,pa sam nikakav.

jednostavno zeli da mu se napravi sistem event vozila identicno kao na ch... opet jos jedan jadni bot koji ne zna nista sam smislit i napravit...

eto tacno to sam i ja rekao, ali mene niko ne slusa
Poslednja Izmena: Maj 24, 2011, 00:38:58 PRE PODNE od Dude