[POMOC] Kako da resim ovaj bug ?

Započeo PavleD, Maj 21, 2011, 16:28:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

PavleD

Skripta koju koristim: Ravens v.3
Detaljan opis problema: Stavim lidera organizacije, bilo koje, izadjem sa servera, i kada udjem on me vraca tamo gdje sam bio kada sam izgasio gta ... Kao ono kada se crashuje server, pa kako toga  da se rijesim,
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

To i meni treba ... kako da stavim kad lik izadje iz servera i onda se opet vrati kako ako je u org da se spawna u bazi ili ako je civil da se spawna gdje se svi civili spawnaju jel ima public nesto ili?

Meni treba nekih 1000 evrica  ???
Koristite trazilicu bilo je ovakvih pitanja!

Imas komandu /spawnchange ili /changespawn u Ravensu
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

ja koristim LARP i ima samo kuca,family,org spawn al nema gdje ja hocu npr da se spawna covjeka (civil kad udje)

Citat: Apokalipsa poslato Maj 21, 2011, 17:48:32 POSLE PODNE
ja koristim LARP i ima samo kuca,family,org spawn al nema gdje ja hocu npr da se spawna covjeka (civil kad udje)
Nekuzim daj malo pojasni sta zelis ovaj drugi dio recenice ??

Evo sto zelim xD

Da covjek ako je :
civil : Da se rodi kod civil mjesta znaci gdje svi pocinju
Org: U bazi
Banda : U bazi
Mafia : U bazi

Eto samo to .... sad sto ocete koji kod da vam kopiram slobodno recite.
Jer kad covjek ode off i dode opet on se spawna na istom mjestu gdje je stajao kad je otiso off.

Citat: Apokalipsa poslato Maj 21, 2011, 17:56:55 POSLE PODNE
Evo sto zelim xD

Da covjek ako je :
civil : Da se rodi kod civil mjesta znaci gdje svi pocinju
Org: U bazi
Banda : U bazi
Mafia : U bazi

Eto samo to .... sad sto ocete koji kod da vam kopiram slobodno recite.
Jer kad covjek ode off i dode opet on se spawna na istom mjestu gdje je stajao kad je otiso off.

Ja sam to nekako napravio ali se nesjecam kako :P davno je to bilo ali ako se sjetim postat cu tu

U trazilicu kucaj public SetPlayerSpawn(playerid)

Ispod nadi
}
    if(TutTime[playerid] == 0 && PlayerInfo[playerid][pTut] == 1 && RegistrationStep[playerid] == 0 && AfterTutorial[playerid] == 0 && FirstSpawn[playerid] == 1)
    {
        new plname[MAX_PLAYER_NAME];
        GetPlayerName(playerid, plname, sizeof(plname));
      SetPlayerVirtualWorld(playerid,PlayerInfo[playerid][pVirWorld]);
        SafeSetPlayerInterior(playerid,PlayerInfo[playerid][pInt]);
    SafeSetPlayerPos(playerid, PlayerInfo[playerid][pPos_x], PlayerInfo[playerid][pPos_y], PlayerInfo[playerid][pPos_z] + 1);
format(string, sizeof(string), "Dobrodosli u Los Santos, %s... Vracanje na mjesto gdje ste bili",plname);
SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, string);
format(string, sizeof(string), "~w~Dobrodosli, ~b~%s. ~n~~y~Vracanje na mjesto gdje ste bili!", plname);
    GameTextForPlayer(playerid, string, 5000, 1);
    return 1;

Izbrisi sve i mislim da bi ti trebalo raditi...

Citat: Wang poslato Maj 21, 2011, 18:18:24 POSLE PODNE

Ispod nadi
}
    if(TutTime[playerid] == 0 && PlayerInfo[playerid][pTut] == 1 && RegistrationStep[playerid] == 0 && AfterTutorial[playerid] == 0 && FirstSpawn[playerid] == 1)
    {
    SafeSetPlayerPos(playerid, PlayerInfo[playerid][pPos_x], PlayerInfo[playerid][pPos_y], PlayerInfo[playerid][pPos_z] + 1);
format(string, sizeof(string), "Dobrodosli u Los Santos, %s... Vracanje na mjesto gdje ste bili",plname);
format(string, sizeof(string), "~w~Dobrodosli, ~b~%s. ~n~~y~Vracanje na mjesto gdje ste bili!", plname);
    return 1;

Al ja mislim da je to samo kad je crash ....

Citat: Apokalipsa poslato Maj 21, 2011, 18:28:47 POSLE PODNE
Citat: Wang poslato Maj 21, 2011, 18:18:24 POSLE PODNE

Ispod nadi
}
    {
    return 1;

Al ja mislim da je to samo kad je crash ....
Izbrisi pa vidi  :) koliko ja znam kad izades sa server i vratis se natrag nece te spawnati na mjesto gdje si bio zadnji puta.

PavleD

Aaa evo sada sam video, greska do mene sve je u redu ...  8)

Citat: [CH:FR] Gotti poslato Maj 21, 2011, 17:43:11 POSLE PODNE

u ravensu koji ja koristim je /selectspawn, pa prouci malo GM pa mozda pronadjes koja je tebi komanda za odabir spawna

PavleD

Citat: Dj_Scratch poslato Maj 21, 2011, 18:38:55 POSLE PODNE
Citat: [CH:FR] Gotti poslato Maj 21, 2011, 17:43:11 POSLE PODNE

u ravensu koji ja koristim je /selectspawn, pa prouci malo GM pa mozda pronadjes koja je tebi komanda za odabir spawna
Meni je ista ta nego mislio sam da je ona zabagovala ... Bila je greska do mene skripta je ok i ja sam ok :D

Pa odeš na mjesto gdje hoćeš da se spawnaš i kucaš /resetspawn,sada to što ti kažeš nije baš bug

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click